| In acest moment | |
|
+6.Fancy underwear Strawberry Delight! P-şi-mai-multe difficult.song Synapsis. scarba.mica 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
scarba.mica Moddie fan-fic
Mesaje : 38 Puncte : 5561 Data de inscriere : 03/11/2009 Varsta : 31 Localizare : Cucumber Land
| Subiect: In acest moment 11/7/2009, 09:52 | |
| Am gasit jocul si pe alte forumuri. M-am uitat pe aici si nu l-am gasit, dar daca nu am cautat bine, imi cer scuze, si rog sa fie sters. Regulile nu sunt complicate, trebuie doar sa completati cu ceea ce faceti voi in acest moment. Va rog sa fiti sinceri. ^^ Aici este ceea ce trebuie sa completati: Mood: Status: Locatie: Mananc: Beau: Sunt imbracata in: Ascult: Privesc: Status mess: Vb p mess cu: Citesc: Ma gandesc la: Dating: Doresc: Iubesc pe: Nervoasa pe: Urasc pe: Imi lipseste: Abia astept sa: Incep eu ca exemplu: Mood: :-? Well :)) yaoi mood Status: am nevoie de idei pt RPG Locatie: acasa Mananc: mar Beau: - Sunt imbracata in: pijama si halat:X Ascult: disturbed-liberate Privesc: emoticonul cum plange si da din maini Status mess: busy Citesc: kanji de la japo T.T Ma gandesc la: ziua de luni:| Dating: - Doresc: sa mananc Iubesc pe: cel mai bun prieten al ex-ului meu *cough cough*:))) Nervoasa pe: mama Urasc pe: peeee.... peeee... nush Imi lipseste: egoT.T Abia astept sa: postez odata:)) Sper ca ati inteles ^^ | |
|
| |
Synapsis.
Mesaje : 287 Puncte : 5853 Data de inscriere : 01/11/2009 Varsta : 31 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: In acest moment 11/7/2009, 11:13 | |
| Mood: guilty Status: Not in the mood :) Locatie: Bucuresti Mananc: Mandarina Beau: Nimic Sunt imbracat in: Triocu alb, pantaloni negri Ascult: Nimic Privesc: Fereastra de Mozilla Status mess: When I'd take your hand, And sing you songs, Then maybe you would say, Come lay with me, love me, And I would surely stay. Vb p mess cu: nimeni Citesc: Cursa Ma gandesc la: niste probleme de scoala Dating: nimeni. Doresc: sa se termine ziua Iubesc pe: nimeni. Nervos pe: my best ex friend Urasc pe: my best ex friend Imi lipseste: o persoana draga Abia astept sa: scap de profu' de mate~X( | |
|
| |
difficult.song Moderator
Mesaje : 1470 Puncte : 7063 Data de inscriere : 17/10/2009 Varsta : 29 Localizare : Sub aripa unui inger intunecat si pe taramul unde pot respira numai vise. Si imi place aici :X
| Subiect: Re: In acest moment 11/7/2009, 12:12 | |
| Mood: i don't know.. Status: well... I don't know. Locatie: buculesti Mananc: rodii Beau: Cola Sunt imbracata in: Pijamale rosii Ascult: Muzica, paramore Privesc: monitorul Status mess: is too late to apologize. i hate you, you hate me! what do you want?! you are a stupid boy, you know that! Vb p mess cu: varamea din spania Citesc: lectia la biologie Ma gandesc la: niste fosti prieteni Dating: ___ Doresc: sa ma bag in pat mai repede si sa ma prefac sa dorm. Iubesc pe: secret (chiar si pentru mine) Nervoasa pe: niste boi Urasc pe: aceeasi boi Imi lipsesc: acei BOI! Abia astept sa: mai bantui pe forum | |
|
| |
P-şi-mai-multe
| Subiect: Re: In acest moment 11/8/2009, 02:16 | |
| Mood:bad mood Status:sick :-?? Locatie:acasa Mananc:nimic Beau:suc de portocale Sunt imbracata in:pijamale Ascult:ce zic aia pe la tv Privesc:forumu Status mess:"not" Vb p mess cu:nimeni Citesc:nimic Ma gandesc la:CUi tre` sa-i mai spun azi "la multi ani" Dating:nimeni Doresc:sa imi treaca greata Iubesc pe: ... Nervoasa pe:momentan.pe nimeni Urasc pe:multi:) Imi lipseste:Cea mai buna prietena Abia astept sa:vina data de 17? | |
|
| |
Strawberry Delight! Admin
Mesaje : 1746 Puncte : 7371 Data de inscriere : 14/10/2009 Varsta : 29 Localizare : dark side. we have hentai :]
| Subiect: Re: In acest moment 11/8/2009, 03:31 | |
| Mood: somnoroasa ( Status: fuck. Locatie: braila Mananc: kinder country Beau: nimic Sunt imbracata in: pijamale Ascult: vama Privesc: ecranul laptopului Status mess: - Vb p mess cu: mitsu [desi nu prea vorbeste] si andreea Citesc: ce tre sa mai completez aici Ma gandesc la: ca e posibil sa stau la teatru langa profa de romana Dating: - Doresc: pe el Iubesc pe: pe el Nervoasa pe: pe el Urasc pe: pe el Imi lipseste: el Abia astept sa: vorbesc cu el | |
|
| |
Synapsis.
Mesaje : 287 Puncte : 5853 Data de inscriere : 01/11/2009 Varsta : 31 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: In acest moment 11/13/2009, 11:50 | |
| Mood: plictisit Status: foarte plictisit Locatie: bucuresti, pe scaun Mananc: bounty Beau: apa Sunt imbracat in: pijamale Ascult: paramore Privesc: ecranul pc`ului Status mess: - Vb p mess cu: nimeni Citesc: posturi de pe forum Ma gandesc la: ziua de maine, ca ma trezesc devreme Dating: - Doresc: pe hayley :X Iubesc pe: ea Nervos pe: nimeni Urasc pe: o colega :)) Imi lipseste: colega :) Abia astept sa: vina vacanta:| | |
|
| |
difficult.song Moderator
Mesaje : 1470 Puncte : 7063 Data de inscriere : 17/10/2009 Varsta : 29 Localizare : Sub aripa unui inger intunecat si pe taramul unde pot respira numai vise. Si imi place aici :X
| Subiect: Re: In acest moment 11/13/2009, 12:19 | |
| Mood: ametita, beata, ciudata... Status: CINE? CE? CUM? UNDE? Locatie: Buculesti, la tv Mananc: nimik Beau: suc Fontea Sunt imbracata in: pijamale, tot rosii Ascult: Tv-ul Privesc: mesul si nu inteleg nimic Status mess: cIuDaTa, ametita, nebuna, ... Vb p mess cu: unu care am uitat cum il cheama Citesc: Nimic Ma gandesc la: Tot Dating:__ Doresc: sa inteleg Iubesc pe: cineva care e bou si nul pot scoate din mintea mea Nervoasa pe: tot acel bou Urasc pe:^ domnul bou Imi lipseste: BOUL Abia astept sa: inteleg | |
|
| |
.Fancy underwear Moderator
Mesaje : 590 Puncte : 6176 Data de inscriere : 01/11/2009 Varsta : 30 Localizare : Valsez peste visele imposibile.
| Subiect: Re: In acest moment 11/14/2009, 03:55 | |
| Mood: happy ca e weekend Status: De ce? De ce? De ce? Locatie: Prin lume. Mananc: aer Beau: nimci. Sunt imbracat in: Plictiseala. blugi, bluza, conversi Ascult: Jason walker - down Privesc: leptopu' tembel Status mess: Nu e ceea ce suntem. Durere inauntrul tau. Visezi. Vb p mess cu: Kiddu si o colega. Citesc: Ce scriu Ma gandesc la: Ce scriu Dating: buna Doresc: sa nu fie luni Iubesc pe: aer Nervoas pe: vise Urasc pe: ciocolata Imi lipseste: sucu' Abia astept sa: termin odata de completat asta. | |
|
| |
difficult.song Moderator
| Subiect: Re: In acest moment 11/14/2009, 06:32 | |
| Mood: mai ametita decat ieri si mai nebuna decat alartaieri Status: A... NU INTELG NIMIC! Locatie: Pe pamant, sau pe undeva pe acolo Mananc: cartofi prajiti Beau: Cola Sunt imbracata in: blugi decolorati pe care ii urasc, o bluza si un hanorac roz Ascult: Melodiile de la Debusy Privesc: Lumea mult prea ciudata pentru mine Status mess: intelegearea este o lectie la care nu toti pot participa, dar cine o intelege este a tot stiiutor (clar, nu eu) Vb p mess cu: nimeni Ma gandesc la: TOT, fara sa intelg NIMIC Dating:... Doresc: sa inteleg cate ceva, din lumea asta mult prea neintelegatoare Iubesc pe: unu care nu intelge iar eu nu inteleg ce nu intelege Nervoasa pe: acelasi om pe care nu il inteleg Urasc pe:^ tot ala Imi lipseste: glumele lu ala Abia astept sa: inteleg | |
|
| |
Mesaje : 1746 Puncte : 7371 Data de inscriere : 14/10/2009 Varsta : 29 Localizare : dark side. we have hentai :]
| Subiect: Re: In acest moment 11/14/2009, 09:03 | |
| Mood: nu stiu Status: nu stiu Locatie: braila Mananc: o casca Beau: nimic Sunt imbracata in: pijamale Ascult: sunetul tusei mele Privesc: ecranul Status mess: - Vb p mess cu: nimieni nu raspunde Citesc: ce tre sa mai completez Ma gandesc la: cum sa scap de tuse Dating: 0 Doresc: el Iubesc pe: mine Nervoasa pe: mine Urasc pe: mine Imi lipseste: sanatatea Abia astept sa: nu mai tusesc | |
|
| |
P-şi-mai-multe
| Subiect: Re: In acest moment 11/15/2009, 13:39 | |
| Mood: nu stiu Status: nimic Locatie: aici Mananc: guma Beau: nimic Sunt imbracata in: pijamale Ascult:nimic Privesc: semnatura Andrei Status mess: - Vb p mess cu: Sorin Citesc: ce scrie mai departe Ma gandesc la: maine o sa fie o zi oribila Dating: - Doresc:pe el Iubesc pe: pe el Nervoasa pe: pe ea Urasc pe: mine? Imi lipseste: ei Abia astept sa: il vad | |
|
| |
Elodia->d(-_-)b
Mesaje : 236 Puncte : 5885 Data de inscriere : 16/10/2009 Varsta : 31
| Subiect: Re: In acest moment 11/18/2009, 09:02 | |
| Mood: plictisit Status: plictisit Locatie: la calc Mananc: nimik Beau: nimik Imbracat in: pantaloni Ascult: cum tziuie calculatoru Privesc: semnatura lui P-şi-mai-multe si ma infior si sper k nu o sa o mai vad prea curand Status mess: nimik Vb pe mess cu: nimeni Citesc: ce scriu Ma gandesc la: ce sa scriu Dating: nimeni Doresc: nimik Iubesc pe: toata lumeaB-) Nervos pe: societate Urasc pe: Gigi Becali Imi lipseste: o bere Abea astept sa: vina vacanta | |
|
| |
Mesaje : 590 Puncte : 6176 Data de inscriere : 01/11/2009 Varsta : 30 Localizare : Valsez peste visele imposibile.
| Subiect: Re: In acest moment 11/20/2009, 08:02 | |
| Mood: Plictisit. Status: Demn de tampiti. Locatie: Unde stau.. Mananc: ce mananc Beau: ce beau Sunt imbracata in: ce sunt imbracat Ascult: ce ascult Privesc: ce privesc Status mess: Je m'en fiche. Vb p mess cu: cine vorbesc Citesc: ce citesc Ma gandesc la: cine ma gandesc Dating: leptopu Doresc: ce doresc Iubesc pe: nimeni Nervoasa pe: mine Urasc pe: profa de geogra Imi lipseste: nimeni Abia astept sa: vina vacanta. | |
|
| |
difficult.song Moderator
| Subiect: Re: In acest moment 11/20/2009, 08:14 | |
| Mood: plicty Status: teme... Locatie: scaun Mananc: mancare Beau: suc Sunt imbracata in: pijamale Ascult: paramore... cred Privesc: tastatura Status mess:teme... dnd Vb p mess cu: miss Unforgiven Dream. Citesc: literele de tastatura... Ma gandesc la: cate teme am Dating:... Doresc: sa omor pe cineva Iubesc pe: mine si nemeni alticneva :)).. glumeam... oricum pe nimeni Nervoasa pe: profa te mate Urasc pe: profa de mate Imi lipseste: vechea scl Abia astept sa: termin temele | |
|
| |
| Subiect: Re: In acest moment 11/26/2009, 10:49 | |
| Mood: ametita Status: ametita Locatie: acasa Mananc: nimic Beau: nimic Sunt imbracata in: pijamale Ascult: ce vorbeste sor'mea Privesc: ecranul Status mess: - Vb p mess cu: wori si manu Citesc: ce tre sa mai completez Ma gandesc la: ziua de azi Dating: - Doresc: un pui de somn Iubesc pe: iepurasul meu de plus Nervoasa pe: nush Urasc pe: multi Imi lipseste: somnul Abia astept sa: ma culc ps: am dormit 13-14 ore | |
|
| |
P-şi-mai-multe
| Subiect: Re: In acest moment 11/29/2009, 01:04 | |
| Mood: worried Status:- Locatie: Home Mananc: nimic Beau: nimic Sunt imbracata in: pijamale Ascult: ce vorbeste tv`u Privesc: ecranul Status mess: - Vb p mess cu:- Citesc: ce tre sa mai completez Ma gandesc la: maine-i luni? Dating: - Doresc: sa vorbeasca cu mine Iubesc pe:..... Nervoasa pe: daa. ea Urasc pe: multi Imi lipseste: Y. Abia astept sa:termin chestia asta si sa trag o fuga pana la baie | |
|
| |
difficult.song Moderator
| Subiect: Re: In acest moment 12/1/2009, 04:57 | |
| Mood: ( Status: ( Locatie: intr-un loc Mananc: mancare Beau: bautura Sunt imbracata in:imbracaminte Ascult: masina de spalat cum dongaie... dondondonbong... Privesc: ceasul Status mess: ( Vb p mess cu: nimeni :) Citesc: Cameleonul de George Arios <- Super cartea; si Lorelei-> mama mi-a recomandat-o Ma gandesc la: maine incepe scoala (((((( Dating:... Doresc:sa nu vina ziua de maine Iubesc pe: vacanta Nervoasa pe: scoala Urasc pe: scoala Imi lipseste:vacanta Abia astept sa: vina vacanta
Ultima editare efectuata de catre Ada Cullen in 12/1/2009, 05:09, editata de 1 ori | |
|
| |
P-şi-mai-multe
| Subiect: Re: In acest moment 12/1/2009, 05:05 | |
| Mood: :-?? Status::-?? Locatie: aici Mananc: o pastila Beau: nimic Sunt imbracata in:pijamale Ascult: OPETH - Burden Privesc: tvu Status mess: - Vb p mess cu: nimeni Citesc:nimic Dating:amici Doresc:sa nu vina ziua de maine Iubesc pe: - Nervoasa pe: - Urasc pe: - Imi lipseste:vacanta Abia astept sa: plec | |
|
| |
Tim.
Mesaje : 343 Puncte : 5818 Data de inscriere : 30/11/2009 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: In acest moment 12/1/2009, 14:10 | |
| Mood: like allways Status: :-?? Locatie: pe scaun Mananc: nimic Beau: nimic Sunt imbracata in: tinuta sportiva Ascult: Dj Project Privesc: monitorul Status mess: La Multi Ani Tuturor Romanilor Vb p mess cu: nimeni Citesc: ce scriu Ma gandesc la: in curand trebuie sa ies Dating: nobody Doresc: sa stau mai mult la pc Iubesc pe: nimeni Nervoasa pe: nimeni Urasc pe: nimeni Imi lipseste: prietena mea cea mai buna Abia astept sa: ma impac cu ea | |
|
| |
| Subiect: Re: In acest moment 12/19/2009, 01:22 | |
| Mood: Ca intotdeauna Status: Bine... Locatie: Pe aer Mananc: Plictiseala Beau: Fanta Sunt imbracat in: Blugi, hanorac, fes, Ascult: Televizorul Privesc: Nimic Status mess: Life with Louie Vb p mess cu: Nimeni Citesc: Ce scriu Ma gandesc la: ea. Dating: nimeni Doresc: nimic Iubesc pe: nimeni Nervoasa pe:ea Urasc pe:ea Imi lipseste: nimeni Abia astept sa: ninga mai tare | |
|
| |
P-şi-mai-multe
| Subiect: Re: In acest moment 12/19/2009, 04:25 | |
| Mood: ( . Status: Bine... Locatie: Pe aer Mananc: - Beau: ceai Sunt imbracata in: tricou lu dad ,pantaloni de pijama Ascult: Televizorul Privesc: - Status mess:Echipa noastra-i cea mai tare.A voastra e ca untu-n soare! Vb p mess cu: Nimeni Citesc: asta Ma gandesc la: ce film o sa vad Dating: A.,L.,Ab. Doresc: nimic Iubesc pe: nimeni Nervoasa pe:nimeni? Urasc pe:multi:) Imi lipseste: ea. Abia astept sa: - | |
|
| |
difficult.song Moderator
| Subiect: Re: In acest moment 12/19/2009, 09:47 | |
| Mood:normal Status:hmm... Locatie: aici Mananc: nimic Beau: apa minerala cu sirop de capsiuni Sunt imbracata in: blugii mei favoriti si o bluza neagra Ascult:o melodie care imi place, dar nu am idee de ea. Privesc:sms pe care l-am primit de la o colega care ma invita la colindat ma prapadesc de ras ... Hmm.. ce m-as duce! Status mess: - Vb p mess cu: Nu vreti sa stiti! Citesc: literele de pe tastatura si caut unde naiba este litera "p"... a... am gasit-o! Ma gandesc la: nu vreti sa stiti! Dating:... Doresc:O... multe ! Iubesc pe: El.. cred.. Nervoasa pe:mine.. Urasc pe:hmm.. netu se pune?! Imi lipseste: pai mia lipsit netu... acum ... PACE SI LINISTE!!!! (scuze dar ma calca mama pe nerzi ) Abia astept sa: stau! | |
|
| |
Inna
Mesaje : 98 Puncte : 5523 Data de inscriere : 23/01/2010 Varsta : 30 Localizare : Micul Paris
| Subiect: Re: In acest moment 1/24/2010, 04:25 | |
| Mood: Status: nush..ok Locatie: in fata monitorului Mananc: alune Beau: pepsi twist..cu un strop de lamaie Sunt imbracata in: pijamale Ascult: cum tipa mama la mn Privesc: calculatorul Status mess: off Vb p mess cu: nimeni Citesc: ce scriu Ma gandesc la: nemurirea sufletului Dating: nobody Doresc: sa dorm Iubesc pe: mineee Nervoasa pe: profa de mate Urasc pe: profa de mate Imi lipseste: vacanta de vara Abia astept sa: termin cls a 12-a k s-o bat pe profa de mate Deci v-ati dat seama k am cv cu profa de mate..nu? | |
|
| |
Tim.
Mesaje : 343 Puncte : 5818 Data de inscriere : 30/11/2009 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: In acest moment 3/18/2010, 04:12 | |
| Mood: a little sad Status: dont' know :-?? Locatie: pe scaun Mananc: seminte Beau: nimic Sunt imbracat in: trening adidas Ascult: viber fm Privesc: monitorul Status mess: nothing (sunt pe invisible) Vb p mess cu: nimeni (doar sunt pe invisible ) Citesc: ce scriu Ma gandesc la: o prietena Dating: nobody Doresc: sa vin vara Iubesc pe: nimeni momentan Nervoas pe: nobody Urasc pe: nobody Imi lipseste: p prietena buna Abia astept sa: ma uit la film | |
|
| |
difficult.song Moderator
| Subiect: Re: In acest moment 3/18/2010, 06:50 | |
| Mood: adormit Status: nup Locatie: undeva Mananc: ciocolata Beau: coca cola Sunt imbracata in: blugi, adidasi, ma rog, cum am fost azi la scl :-j Ascult: ce palavrageste tv-ul Privesc: tastatura, literele de pe tastatura si monotorul :)) Status mess: "BUZZ cand intri" Vb p mess cu: marina Citesc: ce tre sa scriu Ma gandesc la: o persoana Dating: nimic. Doresc: nimic. Iubesc pe: nimeni. Nervoasa pe: mine. Urasc pe: mine. Imi lipseste: o persoana Abia astept sa: primesc ciocolata :)) | |
|
| |
P-şi-mai-multe
| Subiect: Re: In acest moment 6/22/2010, 10:13 | |
| Mood: in love Status:hm Locatie:momentan,in patul meu din Bucuresti Mananc: nimic Beau: suc de portocale cu gheata Sunt imbracata in:pantaloni scurti si tricou lu dada Ascult:pasarelele de afara Privesc: monitoru Status mess: offline Vb p mess cu:- Citesc- Ma gandesc la: Poimaine plec in Oliiiimp \:d/ Dating: da da, Teo, Ynu, D, Bee, dr pana atunci R. si colegele de la pictura Doresc: sa treaca ai repede ziua de maine Iubesc pe: minee! Nervoasa pe:nimeni Urasc pe: de ce as uri pe cineva? Imi lipseste: ...eei Abia astept sa: Pleeeec! | |
|
| |
literarry isane Moddie fan-fic
Mesaje : 340 Puncte : 5748 Data de inscriere : 23/02/2010 Varsta : 31 Localizare : intr-un nor de fum..
| Subiect: Re: In acest moment 6/22/2010, 12:06 | |
| Mood:normal Status:.. Locatie:pe scaun Mananc:nimic Beau:nimic Sunt imbracata in: pantaloni trei-sferturi si tricou Ascult: Emilie Autumn-Castle Down Privesc: cartea de pe birou,monitorul. Status mess:Visele se sfarma/visele-s prostii/ele nu exista/sunt doar iluzii duse de briza. Vb p mess cu: --- Citesc: Cavalerul inexistent de I.Calvino si ce scriu acum Ma gandesc la:nimic Dating:--- Doresc:singuratate Iubesc pe:--- Nervoasa pe:nimeni Urasc pe:---- Imi lipseste:calmul Abia astept sa: dispar de tot | |
|
| |
| Subiect: Re: In acest moment 6/23/2010, 06:45 | |
| Mood: sucks Status: alone in those dream Locatie: pe pamant Mananc: oxygen Beau: azot si dioxid Sunt imbracat in: blugi, conversi, vise Ascult: Lena Satellite Privesc: laptopul Status mess: alone with you forever Vb p mess cu: kiddu, scartzyy Citesc: ce scriu Ma gandesc la: la EA Dating: nobody Doresc: Ea Iubesc pe: Ea Nervos pe: Ea Urasc pe: multa lumea Imi lipseste: Ea Abia astept sa: treaca saptamana asta | |
|
| |
P-şi-mai-multe
| Subiect: Re: In acest moment 6/23/2010, 12:10 | |
| Mood:nerabdatoare Status:.. Locatie:Momentan,Bucuresti Mananc:nimic Beau:nimic Sunt imbracata in: pantaloni scurti de pijama si un tricou laarg Ascult: The Cranberries - How Privesc:tv`ul ce functioneaza pe post de monitor Status mess:Please, don't let this feeling end.It's everything I am! Vb p mess cu: Teo,R. Citesc: ce scriu acum Ma gandesc la: cu ce ma imbrac maine Dating: teo,D, Ynu, Bee Doresc:sa se faca o data "maine" Iubesc pe: toata lumea Nervoasa pe:nimeni Urasc pe: nimeni Imi lipseste: ahhh 8-> eel Abia astept sa: ajung in Oliiimp!
| |
|
| |
Mesaje : 340 Puncte : 5748 Data de inscriere : 23/02/2010 Varsta : 31 Localizare : intr-un nor de fum..
| Subiect: Re: In acest moment 6/23/2010, 16:40 | |
| Mood:somnoros Status:--- Locatie:scaun Mananc:nimic Beau:nimic Sunt imbracata in: pantaloni scurti si maieu Ascult: radio Kiss Fm Privesc: monitorul,tastele Status mess: --- Vb p mess cu:--- Citesc:nimic Ma gandesc la: intuneric,frig Dating:---- Doresc: somn Iubesc pe: --- Nervoasa pe:------- Urasc pe:-- Imi lipseste:cheful Abia astept sa:uit
| |
|
| |
difficult.song Moderator
| Subiect: Re: In acest moment 6/28/2010, 14:46 | |
| Mood: visator Status: ... Locatie:cu ochii bulbucati aproape de literele de pe tastatura, pe un scaun rotativ cara ma face sa ma doara capul Mananc:cipsuri viva... mam plictisit de ele, dar em chef de ronataiala Beau:cola Sunt imbracata in: pantaloni scurti gri si un tricou roz cu dungi albe verticale Ascult: cum latra cainii mei X( pariez ca aia e Nora X( Privesc: ce e in fata mea Status mess: heeeey yeeeeey :p Vb p mess cu: asta, cum o cheama... Andra.... si Yuki.... si varamea Citesc:cuvintele de pe ecran Ma gandesc la: nimic, mie mintea goala Dating:... Doresc: sa zbor departe de tot si de toate Iubesc pe: NIMENI Nervoasa pe: tot acel NIMENI Urasc pe: phhh... acelasi cuvant... :p Imi lipseste:viata, fericirea, febra rasului Abia astept sa: zbor | |
|
| |
| Subiect: Re: In acest moment 6/29/2010, 02:18 | |
| Mood:thinking Status: Locatie:birou,camera mea Mananc:nimic Beau:nimic Sunt imbracata in:pantaloni trei sferturi,maieu Ascult: Kelly Rowland - Commander ft. David Guetta Privesc: cartile de pe birou,tastele Status mess:Probabilitatea sa fi inca in viata in urmatoarele secunde este relativa-timpul,viata,suflul,toate sunt relative. Vb p mess cu: nimeni Citesc:ce scriu si as continua "Cavalerii nobilei bresle" de P.C. Ma gandesc la: cativa prieteni Dating:- Doresc:ea Iubesc pe:ea(o foarte buna prietena) Nervoasa pe:nimeni Urasc pe:nimeni Imi lipseste:ea Abia astept sa: revina totul la normal | |
|
| |
Tim.
| Subiect: Re: In acest moment 7/1/2010, 10:51 | |
| Mood:not good Status:- Locatie:intre patru pereti, o usa si o fereastra Mananc:seminte Beau:- Sunt imbracat in: pantaloni scurti gri si tricou rosu Ascult: Evanescence-angel of mine Privesc: monitorul si tastele, dar si cateva poze Status mess:You don't care about me anymore/That's why you, you wanna break my heart/Into pieces on the floor/I remember when I used to feel something/But now I'm just cold inside. Vb pe mess cu:- Citesc:ce scriu in acest moment Ma gandesc la:- Dating:- Doresc:- Iubesc pe:- Nervoasa pe: mine Urasc pe: mine Imi lipseste:- Abia astept sa: mor | |
|
| |
| Subiect: Re: In acest moment 7/1/2010, 11:39 | |
| Mood:neutru Status:- Locatie:scaun Mananc:- Beau:- Sunt imbracata in: pantaloni mov,tricou rosu-galben Ascult: linistea Privesc:imprejur Status mess:Prostia e atat de mare si intinsa incat ma mir cum o mai suporta Pamantul. Vb p mess cu:- Citesc:nimic,citeam Doctori ucigasi Ma gandesc la: prostia unora Dating:- Doresc: sa omor pe cineva Iubesc pe: nimeni Nervoasa pe:o persoana nesimtita Urasc pe:cativa Imi lipseste:linistea de acum 7ani si ceva Abia astept sa: ajung la nebuni,poate scap de ei | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: In acest moment | |
| |
|
| |
| In acest moment | |
|