Green Blood
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Green Blood

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Perle(sport, politica, armata, examen, diverse)

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Elodia->d(-_-)b

Elodia->d(-_-)b

Puncte : 5885
Data de inscriere : 16/10/2009
Varsta : 31

Perle(sport, politica, armata, examen, diverse) Empty
MesajSubiect: Perle(sport, politica, armata, examen, diverse)   Perle(sport, politica, armata, examen, diverse) Icon_minitime11/19/2009, 16:31

"Exista aici, in aceasta sala, tineri care au murit in revolutia din decembrie 1989" - Viorel Catarama
Sus In jos
Synapsis.

Synapsis.

Puncte : 5853
Data de inscriere : 01/11/2009
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Perle(sport, politica, armata, examen, diverse)   Perle(sport, politica, armata, examen, diverse) Icon_minitime11/19/2009, 23:49

Nu mai scrie subiectele noi cu CAPS !!!
Sus In jos
Strawberry Delight!
Admin
Strawberry Delight!

Puncte : 7371
Data de inscriere : 14/10/2009
Varsta : 29
Localizare : dark side. we have hentai :]

MesajSubiect: Re: Perle(sport, politica, armata, examen, diverse)   Perle(sport, politica, armata, examen, diverse) Icon_minitime11/20/2009, 06:46

Ii editez eu acum titlurile.
Sus In jos
https://green-blood.catsboard.com
Elodia->d(-_-)b

Elodia->d(-_-)b

Puncte : 5885
Data de inscriere : 16/10/2009

MesajSubiect: Re: Perle(sport, politica, armata, examen, diverse)   Perle(sport, politica, armata, examen, diverse) Icon_minitime11/27/2009, 19:39

"Poate nu am in spatele meu o activitate profesionala foarte mare, dar cred ca prin ce am demonstrat la sectorul 5, faptul ca i-am capacitat pe cetatenii sectorului 5, batandu-ma pe de o parte cu echipa domnului primar general de atunci, Basescu, si cu o parte din echipa PSD, care am avut unele probleme cu ei si care au vrut sa ma elimine, in ultimii cinci ani este anormal sa mergem cu masinile si cu transportul in comun care mergem." (Marian Vanghelie)
Sus In jos
difficult.song
Moderator
difficult.song

Puncte : 7063
Data de inscriere : 17/10/2009
Varsta : 29
Localizare : Sub aripa unui inger intunecat si pe taramul unde pot respira numai vise. Si imi place aici :X

MesajSubiect: Re: Perle(sport, politica, armata, examen, diverse)   Perle(sport, politica, armata, examen, diverse) Icon_minitime4/22/2010, 07:28

fara suparere dar sunt haioase rau perlele astea:))
Sus In jos
http://strange-song.blogspot.com/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Perle(sport, politica, armata, examen, diverse)   Perle(sport, politica, armata, examen, diverse) Icon_minitime

Sus In jos

Perle(sport, politica, armata, examen, diverse)
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Green Blood :: Community :: Funny stuff-
Mergi direct la: