difficult.song Moderator
Mesaje : 1470 Puncte : 7065 Data de inscriere : 17/10/2009 Varsta : 29 Localizare : Sub aripa unui inger intunecat si pe taramul unde pot respira numai vise. Si imi place aici :X
| Subiect: Re: Cand o sa fiu mare 3/6/2010, 00:53 | |
| wow brevo ^ | |
|
Naomita Cata
Mesaje : 66 Puncte : 5546 Data de inscriere : 27/11/2009 Localizare : oriunde vreti voi
| Subiect: Re: Cand o sa fiu mare 3/11/2010, 13:44 | |
| ei bine e dragut ce vrei u sa te faci iar sasin de politicieni, cred ca o sa fim colege si pe langa asta miam schimbat parerea si vreau sa ma fac Director de comunicare (imi place meseria asta ) | |
|
maladresse.
Mesaje : 5 Puncte : 5533 Data de inscriere : 14/10/2009 Localizare : Neverland
| Subiect: Re: Cand o sa fiu mare 7/1/2010, 14:35 | |
| De cand urmaresc Miami Ink si LA Ink am facut o pasiune pentru meseria de tatuator si mi-ar placea sa devin unul intr-o buna zi. Pacat ca nu ma prea pricep la desen.
Nu stiu prea bine ce-mi doresc. Niciodata nu mi-am spus: "bai, eu asta imi doresc sa devin". Probabil ca va mai dura pana ce-mi voi da seama ce-mi doresc cu adevarat, dar probabil ca nici atunci nu voi fi pe deplin multumita si voi crede ca inca nu am gasit meseria care mi se potriveste. | |
|
Tim.
Mesaje : 343 Puncte : 5820 Data de inscriere : 30/11/2009 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: Cand o sa fiu mare 7/1/2010, 15:34 | |
| E o meserie interesanta. Si e mai greu ca atunci cand desenezi cu creionul pe hartie, dar orice e posibil si pentru o pasiune facem multe ca sa reusim. Si meseria ti-o descoperi inainte sa iti descoperi pasiunea cea mai mare, dar uneori pasiunile astea pot fi trecatoare. Oricum succes, si daca tot esti din TM, poate vin si eu cand iti vei deschide afacerea ta, sa ma tatuezi. De mult imi doresc un tatuaj, dar inca nu am curajul sa mi-l fac. | |
|
difficult.song Moderator
Mesaje : 1470 Puncte : 7065 Data de inscriere : 17/10/2009 Varsta : 29 Localizare : Sub aripa unui inger intunecat si pe taramul unde pot respira numai vise. Si imi place aici :X
| Subiect: Re: Cand o sa fiu mare 7/2/2010, 00:45 | |
| ^ eu vreau sa fiu psiholog... (sau avocat :X -dau replici bune) iar bunicamea arhitect mama zice ce imi place tata vrea neaparat sa plec din tara | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cand o sa fiu mare | |
| |
|