| Prose Challange | |
|
+2Strawberry Delight! .Fancy underwear 6 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
.Fancy underwear Moderator
Mesaje : 590 Puncte : 6176 Data de inscriere : 01/11/2009 Varsta : 30 Localizare : Valsez peste visele imposibile.
| Subiect: Prose Challange 12/14/2009, 01:03 | |
| Am decis sa deschid acest concurs pentru iubitorii de proze, adica celor ce le place sa isi expuna in cuvinte tot ce simt. Doar cateva reguli foarte importante: 1.Pastrati anonimatul, nu spuneti ca participati pentru ca lucrarea va fi scoasa din concurs in cazul in care se va afla ca participati. 2.Lucrarile le trimiteti strict prin PM sau la raresmldvn@yahoo.com 3.Fara lucrari postate deja pe forum , proza trebuie scrisa dupa postarea temei sau in cazul in care aveti o proza pe care nu a-ti postat-o si se potriveste temei, o puteti da pe aceea. 4.Respectati tema cel putin schematic. Adica daca aveti tema Iubirii voi aveti voie sa completati cu altceva, dare vreau neaparat sa se incadreze
Premii: 1wp+un topic de proza la important+semnatura. Ocazional daca proza are media peste 9,50 se va permite postarea unui fic fara acord. Sa incepem: Pentru inceput am ales ceva usor.
Tema 1: Craciun Pentru a fi cat mai apreciata proza trebuie sa ave-ti in vedere urmatoarele puncte: *Folosirea unui titlul original *Respectarea titlului cu continutul prozei *Originalitatea in exprimare si crearea actiunii *Realizarea in minim o pagina de word *Ingrijirea aspectului compunerii(diacritice, daca putett, spatiu dupa virgula si folosirea alineatelor) Data de azi: 14.12.2009 Data incheierii concursului: 22.12.2009 Vreau ca de Craciun sa citesc prozele si sa vad care ma induce intr-o stare mai a Craciunului pentru ca asta caut de la aceasta tema. Spor la lucru! | |
|
| |
Mesaje : 590 Puncte : 6176 Data de inscriere : 01/11/2009 Varsta : 30 Localizare : Valsez peste visele imposibile.
| Subiect: Re: Prose Challange 12/17/2009, 00:44 | |
| !Astazi e 17, vreau sa va reamintesc de concursul asta. Trimiteti va rog. O proza, nu e mare lucru.
(scuze de dublu post) | |
|
| |
Strawberry Delight! Admin
Mesaje : 1746 Puncte : 7371 Data de inscriere : 14/10/2009 Varsta : 29 Localizare : dark side. we have hentai :]
| Subiect: Re: Prose Challange 12/17/2009, 01:55 | |
| Raresica tu ai facut dublu post doar cu 30 de min ...asa ca nu se pune imi place acest concurs si sper sa mai trimita lumea proze. hai bai, nu e mare chestie :-< | |
|
| |
Mesaje : 1746 Puncte : 7371 Data de inscriere : 14/10/2009 Varsta : 29 Localizare : dark side. we have hentai :]
| Subiect: Re: Prose Challange 12/20/2009, 11:43 | |
| mai bine maresti data pana pe 24...poate primesti ceva totusi :-< | |
|
| |
difficult.song Moderator
Mesaje : 1470 Puncte : 7063 Data de inscriere : 17/10/2009 Varsta : 29 Localizare : Sub aripa unui inger intunecat si pe taramul unde pot respira numai vise. Si imi place aici :X
| Subiect: Re: Prose Challange 12/20/2009, 12:41 | |
| eu nu ma bag... ca eu numai in spiritul sarbatorilor nu sunt! am scris ceva dar... hmmm... daca mie nu imi place cum sa ii placa altcuiva?! | |
|
| |
| Subiect: Re: Prose Challange 12/20/2009, 12:42 | |
| ada sigur o sa ne placa. si nu vrem sa lasam concursul sa moara | |
|
| |
| Subiect: Re: Prose Challange 12/20/2009, 12:43 | |
| | |
|
| |
difficult.song Moderator
Mesaje : 1470 Puncte : 7063 Data de inscriere : 17/10/2009 Varsta : 29 Localizare : Sub aripa unui inger intunecat si pe taramul unde pot respira numai vise. Si imi place aici :X
| Subiect: Re: Prose Challange 12/20/2009, 12:43 | |
| bn.. trimit maine ca o am scrisa pe foaie! si nu am cef ca transcriu acum | |
|
| |
| Subiect: Re: Prose Challange 12/20/2009, 12:44 | |
| ok, ok :)) dar asta ar trebui sa fie anonima :"> | |
|
| |
difficult.song Moderator
| Subiect: Re: Prose Challange 12/20/2009, 12:44 | |
| hmm... ma rog greseala mea | |
|
| |
difficult.song Moderator
| Subiect: Re: Prose Challange 12/27/2009, 13:59 | |
| am uitat sa trimit si mi s-a stricat si calcul si a trebuit sa reistalez windosu si nu mai aveam pe calc.. chestia aia | |
|
| |
Bloody Mary
Mesaje : 20 Puncte : 5524 Data de inscriere : 27/10/2009 Varsta : 29
| Subiect: Re: Prose Challange 1/13/2010, 13:28 | |
| Si,pana la urma, cine a castigt concursul? | |
|
| |
| Subiect: Re: Prose Challange 1/13/2010, 13:29 | |
| hmm raresica nu poate sa mai intre plus ca nu cred ca a trimis cineva. o sa dau eu o noua tema :-? | |
|
| |
| Subiect: Re: Prose Challange 1/18/2010, 08:29 | |
| Tema 2: Fulg de nea Pentru a fi cat mai apreciata proza trebuie sa aveti in vedere urmatoarele puncte: *Folosirea unui titlul original *Respectarea titlului cu continutul prozei *Originalitatea in exprimare si crearea actiunii *Realizarea in minim o pagina de word *Ingrijirea aspectului compunerii(diacritice, daca puteti, spatiu dupa virgula si folosirea alineatelor) Data de azi: 18.01.2010 Data incheierii concursului: 01.02.2010
Va las doua saptamani poate primesc ceva!
hai ca nu e mare lucru, important e sa participati :) | |
|
| |
| Subiect: Re: Prose Challange 2/2/2010, 08:10 | |
| Mai astept o saptamana, sper sa primesc ceva! | |
|
| |
| Subiect: Re: Prose Challange 2/6/2010, 05:19 | |
| ok, am primit doar o proza asa ca o declar castigatoare. ati avut destul timp. ImanentAş dezbrăca fiecare om de viziuni, doar pentru a-i asculta gândurile înainte de a fi trecute prin cenzuri de sine. 'Ea e speranţa din ochii tăi, lumea pe care o îngropi în palme. Fiecare emoţie, fiecare joc cu păpuşi murdare găsite pe marginea drumului, îţi mai taie un cuvânt din experienţă. Nu e viaţa ta ca o familie, un cerc în care îţi adăposteşti amintirile? Visele sunt şi în cartea adormită, şi în copacul ce se înclină la tremurul vântului. Tu eşti cea care se schimbă. Tu încerci să fugi de oameni si de raţiune, dar ignori esenţialul: faci parte din ei, eşti un organ bine integrat al lumii. Nu te poţi ascunde de tine.' Îmi întorc rapid trupul şi încerc să vad ironia ascunsă, la fel ca de fiecare dată. Dar ea nu e, sunt doar o marionetă controlată de un păpuşar claustrofobic. Dacă aş putea, mi-aş ascunde toată viaţa sub o imagine colorată. Dimineaţa de decembrie e străpunsă din nou de sunetul mohorât al maşinilor alarmate de timp. Într-un mod ironic, nu ninge. E doar o altă zi uscată, un alt nerv tocit. Pământul devine plat, iar linia orizonului e confundată uşor cu raza strălucitoare a soareului- aş vrea să fug, să mă refugiez în spectacolul de păpuşi murdare, iar pasiunea mea pentru artă să-l înece definitiv în uitare... O să-mi pictez lumea într-o aură nouă şi îmi voi sprijini universul pe frazele îngălbenite. Erin îmi zâmbi firav din fotografia tratata cu negativ. Îmi doream să cred că mă privea doar pe mine, ca şi cum mi-ar fi şoptit 'O lingură de zahăr e doar o altă favoare pe care ţi-o faci.' Şi în mod ironic, o credeam. Fotografia lucioasă aparţinea unui alt soi de gânduri, eu doar o priveam incapabilă să remarc dacă eram uimită de frumuseţea ei, sau intrigată de uşurinţa de a-mi îndepărata concentrarea. Palaria îi aluneca uşor de pe cap, iar daca timpul ar fi permis păstrarea vie a culorilor, probabil că Erin ar fi depăsit cu mult stadiul de gând. Erin era un vis. Am privit în jur, deşi casa uriaşă era abandonată de mult, şi mi-am adăpostit fotografia între palme, ca şi cum imaginea îmi aparţinea. Voiam să-i spun să dispară brusc din cadrul limitat, să devină o simplă urmă de cerneală, şi să descopăr că totul fusese doar o speranţă strecurată sub un teanc de hârtii. 'Uneori cea mai uşoară cale de a uita, este negarea. Poţi să îţi ingropi trecutul, să acoperi totul sub muntele de minciuni şi să devii doar un pion al istoriei solitare. Însă, prin simpla ta raţiune nu te poţi îndepărta prea mult de marginea prăpastiei. Tocmai logica e cea care te ţine legat de amintiri şi te obligă să le priveşti duritatea. De cele mai multe ori, însă, nu poţi uita.' Şi dacă o să fug, unde să mă adăpostesc? Cum o să supravieţuiesc printre toţi care îmi ingrădesc ideile? Sunt pregătită să îmi smulg zâmbele şi să păşesc către întuneric, să respir ? Constrastând puternic cu trecutul, încă mai trăiesc. Încă mai auzi zgomotul metalic al cântecului meu. Duritatea în care ai preferat să mă îngropi îşi pierde din contur. Nu sunt un om. Sunt un gând fugar ce îţi alergă prin minte de fiecare dată când vrei să iei o decizie. Şi poate nu crezi, dar nu te urăsc. Îţi aminteşti când colecţionam vise împreună şi eram rezervaţi în ceea ce priveşte viaţa? Când aveam laturi ascunse în aceleaşi tablouri? Iar acum tac, incapabilă să înfăşor funia în jurul meu. Pe buzele mele danseaza ultimele cuvinte pe care nu am avut curajul sa le rostesc. Si amintindu-mi de tine, îmi doresc să fi rămas printre oameni, nu să devin vizitatorul unei lumi colorate. 'Acum probabil nu ştii câtă confuzie se ascunde în jurul tău şi nu poţi recunoaste toate minciunile în care te-ai refugiat. Viaţa, nu ţi-o poate lua nimeni, nici fărâma de speranţă pe care o ascunzi printre paginile unei cărţi şi nici măcar cei din jur. Nu sunt ei doar un imbold, o pata de cerneala pe colţul de hârtie? Iar tu îi pierzi încercând să devii ceea ce deteşti cel mai mult. Fiinţa ta se dezintergrează uşor, fotografiile, hainele, gândurile. Durerea nu e tot un rând dintr-un roman?' Îmi întorc busola, privirea, bagajul, ideile. Însă ce am făcut e tot acolo. Privită din exterior, nu sunt altceva decât produsul unei imaginaţii dusă la exagerare. Dacă ai putea alege între mulţumire şi exaltare, m-ai mai condamna? Cu un fulg de zapadă nu se face iarnă. Fii fără grijă, totul în jurul tău e din hârtie. And the winner is Imanent by Wori [Miss Moneypenny]ai dreptul sa pui fic
[te oblig] sa-mi zici daca mai vrei inscrierea ; o bezea pt tine, beibi :* felicitari > < daca n-ati fost in stare sa participati, macar felicitati si voi! | |
|
| |
Miss Moneypenny
| Subiect: Re: Prose Challange 2/6/2010, 05:21 | |
| Mersi pun ficul deseara, va fi yaoi ca sa stiti de pe acum :)) | |
|
| |
difficult.song Moderator
| Subiect: Re: Prose Challange 2/6/2010, 06:24 | |
| wow, ei bine bravoo!!!! felicitari :* | |
|
| |
Extasy!Effect
Mesaje : 91 Puncte : 5491 Data de inscriere : 23/02/2010 Varsta : 30 Localizare : Pe Soare, aprinzandu-mi o lumanare
| Subiect: Re: Prose Challange 2/23/2010, 13:53 | |
| Felicitari!..:)):)):))..abia acum mi-am dat seama de unde ai spus ca ma stii..:)):)):))..eh, nikul deruteaza.. Felicitai inca o data...si de-abia astept sa vad care e urmatoarea tema.. | |
|
| |
| Subiect: Re: Prose Challange 2/24/2010, 10:31 | |
| Tema 3: Umbra Pentru a fi cat mai apreciata proza trebuie sa aveti in vedere urmatoarele puncte: *Folosirea unui titlul original *Respectarea titlului cu continutul prozei *Originalitatea in exprimare si crearea actiunii *Realizarea in minim o pagina de word *Ingrijirea aspectului compunerii(diacritice, daca puteti, spatiu dupa virgula si folosirea alineatelor) Data de azi: 24.02.2010 Data incheierii concursului: 10.03.2010
Astept cat mai multe lucrari
| |
|
| |
difficult.song Moderator
| Subiect: Re: Prose Challange 2/24/2010, 10:44 | |
| super :)) poate ma bag si yo candva cand voi avea mai mult timp, temele mi se par :X | |
|
| |
| Subiect: Re: Prose Challange 6/23/2010, 06:24 | |
| concursul a disparut si asta!!!!!!! sper sa-l inviem curand | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Prose Challange | |
| |
|
| |
| Prose Challange | |
|