Green Blood
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Green Blood

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Razbunarea Inainte De Toate

In jos 
+6
Cosmin-cooz
@nDrE! GhEoRgHe
Strawberry Delight!
Naomita Cata
difficult.song
x:LoLliPop:x
10 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj

Puncte : 5547
Data de inscriere : 06/01/2010
Varsta : 30
Localizare : undeva, departe de aiki...visand la ziua in care va fi k inainte

Razbunarea Inainte De Toate Empty
MesajSubiect: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/21/2010, 09:14

Capitolul 1

Totul incepe intr-un sat de shamani. Sheherezada era o fata speciala, parintii ei murisera... Era o fire destul de ciudata, dar speciala. Incepuse antrenamentul pentru a deveni un shinobi de la 7 ani. Acum, la 14 ani, nu putea fi invinsa. Locuia intr-un sat de shamani, in jurul unei paduri numite "Padurea cantecelor" . Cunostea o singura persoana care putea fi numita prieten, sora sa mai mare, Ankaara. Sora sa a ajutat-o sa treaca peste drama parintilor si a antrenat-o ca sa devina cea mai buna luptatoare. Impreuna aveau un singur scop: sa-si razbune parintii care au fost asasinati de..fratele lor, Akinari. Insa, in satul lor, se afla un obiect foarte important: Cartea Profetiei. Fiecare adolescent, atunci cand implinea 14 ani trebuia sa mearga la Hokage si sa ceara Cartea Profetiei. Trebuia sa o deschida la intamplare si sa faca exact ceea ce scrie in paginile deschise. Ziua urmatoare Sheherezada implinea 14 ani. S-a dus la Hokage impreuna cu sora sa si a asteptat pana cand acesta a primit-o. I sa dat cartea in maini si ea a deschis-o cu atentie. Pe paginile din fata ei scria:

" Frunzele iti vor indruma drumul..."

Era un fel de ghicitoare, pe care trebuia sa o descifreze. Ziua urmatoare, cand sora ei citea, din plictiseala, ziarul, a aflat de Satul Ascuns Intre Frunze. Cauta un loc unde Sheherezada putea sa-si continuie studiile de shinobi alaturi de alti adolescenti de varsta ei. Asa ca au hotarat se mearga acolo. A trimis o scrisoare lui Hokaghe, anuntand venirea ei si a suroriii sale. Acum tot satul stia ca cineva important trebuia sa soseasca. Ankaara dorea sa-i gaseasca surorii sale o echipa de genini in care sa poata "intra" si ea.
Ziua urmatoare au ajuns in sat. Ankaara (care facea tot ce se putea ca sa obtina ceea ce dorea) s-a dus direct la Hokage spunandu-i sa o "inscrie" si pe sora sa intr-o echipa de genini. Ziua urmatoare trebuiau sa se faca repartizarile la scoala din sat...

Sayuuki era pe drum catre scoala de genini. Era foarte emotionata.
-Sper sa pic in echipa cu Iuky...isi zise ea in gand.
Cand a ajuns la scoala a vrut sa se aseze langa Iuky dar locul era ocupat de..Ritsu. Dupa cateva minute au inceput sa anunte echipele...
-Urmatoarea echipa, spuse senseiul:

Sayuuki Haruno...Iuky Uchiha..
-Yeeeeee! striga Sayuuki fericita
-...si Ritsu Uzumaki!
-Iuuuhu! Striga Ritsu.
Sayuuki se ingalbeni la fata, il ura pe Ritsu.
Dar...deodata usile se deschisera puternic si in mijlocul lor aparu o fata necunoscuta.
-Aaa, te asteptam, spuse senseiul, cam blocat de aparitia ciudata a Sheherezadei (caci despre ea e vorba).
Toata lumea se uita la ea. Cine era? De unde venea?
-Bine, se pare ca vom avea o echipa cu patru componenti, spuse senseiul. Deci tu vei fi in echipa cu: ...Sayuuki Haruno...Iuky Uchiha...Ritsu Uzumaki...
-Si, cine sunt acestia? intreba Sheherezada indiferenta.
-Cei de acolo, si ii arata pe fiecare in parte. Va veti intalni cu senseii vostrii dupa pranz, spuse Iruma sesnei.Dupa aceea toti au iesti din clasa.
Sheherezada se gandi sa iasa la o plimbare, ca sa se antreneze putin. Era indiferenta si plictisita. Chiar nu-i pasa de noii ei colegi, dar, daca profetia aici a trimis-o aici trebuia sa ramana. Dupa pranz s-au intalnit toti patru intr-o clasa, pentru a-l astepta pe sensiul lor, Karakaze. Sheherezada hotarî sa-si cunoasca mai bine noii colegi. Intre timp Ritsu se urca pe un scaun ca sa ii faca o farsa lui Karakaze.
-Bine, eu cred ca ar trebui sa facem altceva decat sa ne holbam unii la altii, spuse Sheherezada.
-Si ce sugerezi? spunse Sayuuki.
-In primul rand, si se apropie de Ritsu..Tu! da-te joc acum! Chiar crezi ca Karakaze sensei e atat de prost?
-Cine esti tu sa-mi spui ce sa fac? spuse Ritsu pe un ton obraznic si ii scoase limba.
Sheherezada ii trase o palma si Ritsu cazu.
-Tu sa te potolesti sau o sa ai probleme! spuse Sheherezada.
In acel moment aparu Karakaze. Ii duse intr-un loc, pe un deal si le spuse:
-Hai sa ne cunoastem...
-Cum?
-...pai spuneti-mi mai multe despre voi, de exemplu: eu ma numesc Karakaze Hatake, imi place..mai nimic, urasc mai nimic, hobbyuri, nu prea am si visuri pe viitor, nu pream nu am. Acum voi: Incepem cu Ritsu.
-Eu, zise Ritsu, Ma numesc Ritsu Uzumaki..si insira tot de mai sus ceea ce nu prea ne intereseaza. Trecem si peste Sayuuki si ajungem la Iuky:
-Ma numesc Iuky Uchiha, imi place..mai nimic, urasc..mai nimic, hobbyuri, nu prea am, visul meu pe viitor este sa-mi ucid fratele si sa-mi reîncaunez clanul.
-Eu...incepe Sheherezada, ma numesc Sheherezada Ano, imi place, tot ce-i place unei fete, urasc..tot ce uraste o fata, hobbyuri, nu prea am, visul meu pe vii tor este sa-mi ucid fratele ca sa-mi razbun parintii.

Iuky auzi mirat.

-Bine, spuse Karakaze, ne intalnim maine de dimineata la ora 6:00 la Podul Celor Trei Hokage. Aaa, si ar fi bine sa nu mancati nimic.
Sus In jos
difficult.song
Moderator
difficult.song

Puncte : 7065
Data de inscriere : 17/10/2009
Varsta : 29
Localizare : Sub aripa unui inger intunecat si pe taramul unde pot respira numai vise. Si imi place aici :X

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/21/2010, 09:37

sUPER :))retrag gandurile mele pe care le-am avut cand miai povestit poveste :))) e suuuper :Xasa... vezi ca ai uitat un "naroto" intr-un loc :))si 2-3 greseli de ortografie, dar ce mai conteaza?!interesant este ca.. ma prins povestea... ar trebuii sa faci un desen animat cu ei :))

Deci.. marina a facut aici o chestie destul de super tare, care imi place :))

deci... asa, sa commentam ca de asta suntem aici. 1.Tare faza de la final;2.asemanatoare cu desenul pe la mijloc3.Cooool inceputul :X4. Interesant numele de .. numele ala care nu stiu sal scriu dar stiu sal pronunt, si de care mie lene sal caut in text sa vad cum se scrie :))

Deci... Bravo!

Inca un deci: NEXT=))       
            Multumesc.
Sus In jos
http://strange-song.blogspot.com/
Naomita Cata

Naomita Cata

Puncte : 5546
Data de inscriere : 27/11/2009
Localizare : oriunde vreti voi

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/21/2010, 09:53

drgut imi place sunt curioasa cum va fi cap 2 cei drept ai avut caeva greseli dar povestea e tare bravo
Sus In jos
difficult.song
Moderator
difficult.song

Localizare : Sub aripa unui inger intunecat si pe taramul unde pot respira numai vise. Si imi place aici :X

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/21/2010, 09:55

vezi ca stii unde sa te duci la ficuli?!?!?!si la mn nu vlei sa vii!!! leauuuo!
ce swwweeet, ia schimbat culoarea, a pus roooz :xsi ai editat si cuvantul ala :))
Sus In jos
Strawberry Delight!
Admin
Strawberry Delight!

Puncte : 7373
Data de inscriere : 14/10/2009
Localizare : dark side. we have hentai :]

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/21/2010, 10:04

deci sa comentez si eu

titlul e destul de dragut
inceputul este foarte frumos :>
pe parcurs seamana destul de mult cu naruto, dar banuiesc ca n-o sa reproduci si in continuare anime-ul :))
si sfarsitul este dragut

astept next ca sa-mi pot forma o parere :)

asa ca NEEEXT :)
Sus In jos
https://green-blood.catsboard.com
difficult.song
Moderator
difficult.song

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/21/2010, 10:05

paiii... ale legatula cu ala cu naruto dar nu prea mult :))
din cate am inteles este o poveste difelita, nu?!
Sus In jos
@nDrE! GhEoRgHe

@nDrE! GhEoRgHe

Puncte : 5431
Data de inscriere : 22/01/2010
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/22/2010, 08:27

seamana un pic cu Naroto Very Happy, bv marina
Sus In jos
difficult.song
Moderator
difficult.song

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/22/2010, 08:30

exact =))
nu-i asa ca nu stiai ca marina scrie frumos?! =))
bun, acum treci si pe la "am imbatat viata", la comedy :))
Sus In jos

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/22/2010, 08:33

msik pt laude Wink)
dap..am avut kteva greseli (e primul :S)
momentan seamana umpik cu naruto, dar promit k o sa devina cu totul alta pov Very Happy
Sus In jos
difficult.song
Moderator
difficult.song

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/22/2010, 08:40

super, cand vine nextul?
Sus In jos

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/22/2010, 11:24

maine cel mai probabil Very Happy
nu va tzin prea mult in suspans
Sus In jos
Cosmin-cooz

Cosmin-cooz

Puncte : 5434

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/22/2010, 11:41

imi place.
eu ma uitam mereu la naruto si nush dc parca prevad capitolu 2
te descurci bn;)
Sus In jos

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/22/2010, 11:51

ma bucur k-tzi plc Very Happy
capitolul 2 e diferit de naruto.. Wink
Sus In jos
difficult.song
Moderator
difficult.song

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/22/2010, 12:00

a... sper...
imi place naruto dar imi place si ceva diferit!
hai, pune odata nextul!
Sus In jos

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/22/2010, 12:16

Capitolul 2

Ziua urmatoare s-au intalnit toti in locul stabilit. Era prima lor misiune. Karakaze ascunse ceva pe care trebuiau sa-l gaseasca intr-un interval de timp. Cu astfel de misuni au continuat pana pe la pranz. Dupa aceea toti 5 au plecat acasa. Dar Sheherezada a mai ramas. Dorea sa mai exerseze. Iuky o urmarea dintr-un copac, dorea sa afle mai multe despre ea. Ea l-a observat din prima clipa, dar a vrut sa vada ce va face. A continuat antrenamentul fara sa-l bage prea mult in seama, pana cand s-a impiedicat si a cazut, atunci, Iuky, fara sa-si dea seama ca Sheherezada nu stia ca el este acolo, a sarit din copac si ajutat-o sa se ridice.
-Esti bine?Ai patit ceva?
-Nu, dar tu ce faci aici?
-Pai...zise Iuky incurcat.Ma plimbam si...
-Si te-ai hotarat sa ma urmaresti! zise Sheherezada amuzata.
-Asa e! zise Iuky stanjenit. Bine. Eu trebuie sa plec, ne vedem maine.
Ziua urmatoare s-au intalnit toti 4 in acelasi loc, pt. antrenament. Dupa antrenament Iuky o invita pe Sheherezada undeva.
-Unde? intreba ea.
-Surpriza! spuse Iuky, zambind.
A luat-o de mana si a dus-o adanc in padure, pana intr-o poiana. Acolo,sus,intr-un copac, era o casuta. S-au urcat acolo si au stat, vorbind si povestind cateva ore. Fiecare si-a spus povestea vietii, si asa afla Iuky cu adevarat cine este Sheherezada.
Ziua urmatoare au venit impreuna la antrenament, ceea ce a facut-o pe Sayuuki destul de geloasa. Se tot intreba de ce sunt atat de apropiati Iuky si Sheherezada.
Ziua urmatoare, a sosit un baiat in sat..il chema Daisuke. Nimeni nu-l mai vazuse, pana atunci. Era prietenul Sheherezadei. A trecut pe la ea pe acasa, dar aceasta nu era atat de incantata. In mintea ei era altcineva. Dupa cateva ore Daisuke pleaca.
Pe drum s-a intalnit cu Sayuuki. Aceasta se antrena, intr-o poiana. Dintr-o data a alunecat. Daisuke a prins-o intr-un moment.
-Esti bine? Sper ca nu ai patit nimic.
-Sunt bine! Multumita tie...spune Sayuuki, inrosindu-se.
Daisuke a privit-o direct in ochi...era dragoste la prima vedere. Puteai spune acelasi lucru si despre Sayuuki, care il privea "ametita".
Ziua urmatoare Iuky ajunse de dimineata acasa la Sheherezada, cand aceasta dormea. Dar sora ei era treaza. O trezi incet si-i spuse:
-Te asteapta cineva jos...trezeste-te somnoroaso!
-Aaa, bine, da' cine e?
-Pai..un baiat. Mi-a zis ca il cheama Iuky.
-Cine? Iuky?? Spune-i ca vin imediat.
Intr-o secunda era gata. A coborat si l-a intrebat pe Iuky:
-Ce faci aici la ora asta?
-Pai, vroiam sa-ti spun "Buna Dimineata!", zise Iuky amuzat.
-Bine, daca tot m-ai trezit hai sa mergem la antrenament.
-Pai...am venit sa te intreb ceva, doar ca trebuie sa-mi spui daca chiar vrei sa mergi la antrenament azi.
-Pai...si eu am ceva sa te intreb, dar nu acum. Deci cred ca pot sa pierd azi antrenamentul.
-Bine, atunci poti veni acum sau vin eu sa te iau mai tarziu?
-Daca tot m-am trezit, hai sa mergem acum.
A mers cu Iuky pe plaja, care la ora aceea era goala. Soarele abia rasarea, asa ca peisajul era mirific. Iuky o ia de mana si-i spune sarutand-o:
-N-am avut curajul pe care il am acum si vreau sa-ti spun ca eu chiar tin la tine..
Eu...Te Iubesc...!
Si Eu...Te Iubesc...!spune Sheherezada, inrosindu-se.
Se privira unul in ochi celuilalt, Iuky o lua incet in brate si o saruta…
Amandoi pareau fericiti dar, in adancul sufletului Sheherezada era trista.
Sus In jos
difficult.song
Moderator
difficult.song

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/22/2010, 12:23

de ce era sherezada trista?!
ok, sa incep cu inceputul...
supeeer ca o urmarea.. romantic.. asa de dulce, di frumos, si cum s-au apropiat
dar parca treci prea repede peste actiuni... in ritmul asta peste 2 nexturi amandoi o sa aibe 50 de ani =))
glumeam...
deci, mia placut f mult. si faza cu sayuuki, sau cum o chemao. bun. deci, vreau sa te felicit.
intrebare: cand vine faza aia tare, pe care am citit-o eu azi?! :))

ok, next
Sus In jos
Strawberry Delight!
Admin
Strawberry Delight!

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/22/2010, 14:26

Citat :
toti 5 au plecat acasa. Dar Sheherezada a mai ramas
... aici te contrazici
Citat :
Dorea sa mai exerseze. Iuky o urmarea dintr-un copac, dorea sa afle
....ai repetat dorea si nu da bine. puteai sa zici "voia"
ti-am zis sa nu scrii "pt"
mai ai cateva greseli de ortografie

acum sa comentez continutuuul :)

ai inceput dragut
ii placea sa fie admirata sau ce?
deja a luat-o de mana? e cam devreme, abia s-au cunoscut
trec peste faza cu daisuke :))
hmm...a si sarutat-o
ada avea dreptate, ai trecut prea repede peste anumite parti
mie mi se pare ciudat ca abia s-au intalnit si deja el ii zice ca "o iubeste"
poti sa o iei mai usor, nu trebuie sa te grabesti sa termini fic-ul :))

a fost interesant, neeext!
Sus In jos
Miss Moneypenny

Miss Moneypenny

Puncte : 5651
Data de inscriere : 16/10/2009

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/22/2010, 14:58

Eu nu stiu cu ce sa incep, dar banuiesc ca daca o iau in ordine e cel mai potrivit. Ttitul e mult prea 'la lumina' in sensul ca eu cand citesc o carte sau un fic sau o proza, sau scriu ceva, nu ii pun titlu: Papadie intr-un parc, daca e vorba despre descrierea unui parc. Asa ca ai fi putut sa alegi ceva care sa cuprinda mai mult, ca de exemplu: Cioburi dintr-un vis, sau nu stiu, orice care sa traduca Razbunarea inainte de toate.
Ma rog, doi la mana e vorba de cum ai scris titlul, nu cred ca 'de' trebuia scris cu majuscula, dar astea sunt deja fite.
Eu nu am vazut naruto si nu am citit manga-ul, dar seamana destul de mult, spre foarte mult daca imi permiti sa spun. Shinobi nu e tot acelasi lucru cu Shaman, da, erau pe Jetix amandoua, dar nu reprezinta acelasi subiect.
Nu vreau sa par rautacioasa, dar eu de felul meu sunt mai critica, si am invatat cu greu sa scriu si de asta cred ca atac la sange fiecare chestie care imi pica imi mana. Nu am nimic cu tine daca asta te intrebi, cred ca asa sunt cu fiecare persoana.
Inceputul, mi se pare foarte foarte grabit. Pentru un fic, nu trebuie sa incepi direct cu actiunea. Faci mai intai o prezentare asupra continutului, si dupa bagi personajele. Revenind. Sheherezad nu era numele unui personah dintr-o telenovela de pe kanal D ? stiu ca vorbea o colega anul trecut si se uita bunica la asta =))
O sa ma concetrez pe relatia lor. Atunci cand el a urmarit-o, puteai sa folosesti alt pretext, sau macar sa il schibimi la Daisuke si... scuze nu i-am retinut numele. Aa, Saykui :)
Povestea nu e rea, dar relatia celor doi, pe care banuiesc ca se va concentra intreaga actiunea scartaie, nu prea e posibil sa ii spuna ca o iubeste imediat. Eu personal cred ca iubirea apare mult mai tarziu, si se dezvolta dupa ceva vreme.
Sper sa nu te superi pe mine, dar eu spun lucrurilor verde in fata, iar sfatul meu este sa citesti alte ficuri, sa incerci sa-ti completezi stilul. Si sa adaugi descriere pe acolo, btw ca nu am vazut deloc.
Succes cu ficul si sper sa-mi urmezi sfaturile. Iar daca tu consideri ca am fost rautacioasa cu tine intentionat sa stii ca nu e asa.
Sus In jos
Cosmin-cooz

Cosmin-cooz

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/22/2010, 23:15

frumos capitolu 2 dar a sarutato prea devreme
in rest e bine thumbs up
Sus In jos
difficult.song
Moderator
difficult.song

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/23/2010, 01:11

marinuta cred ca e incepatoare
=))
dar ideea in sine este buna Very Happy.
Sus In jos

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/23/2010, 05:33

srry pt contrazicere si restul greselilor..ma rog ce atzi mai criticat voi pe akolo
dah e primul forum pe care intru si primul fic..deci luatzima umpik mai ushor pls Very Happy
...poop
Sus In jos
Inna

Inna

Puncte : 5525
Data de inscriere : 23/01/2010
Localizare : Micul Paris

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/23/2010, 06:08

Pai e mijto povestea dar te-ai cam grabit un pik q ea...
adik faza aia cu "te iubesc" nush park e pusa prea devreme..
in rest e ok si chiar imi place subiectul
aqm sa vedem continuarea sunt sigura k o sa fie mijto
si..next
Sus In jos
http://jellybeanxoxo.hi5.com
@nDrE! GhEoRgHe

@nDrE! GhEoRgHe

Puncte : 5431
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/23/2010, 10:14

frumos textu dar e cam romantic Very Happy

foarte frumos Very Happy

te-ai cam grabit
Sus In jos
Miss Moneypenny

Miss Moneypenny

Puncte : 5651
Data de inscriere : 16/10/2009

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/23/2010, 11:45

Andrei(asa banuiesc ca te cheama), ai facut dublu-post, si mesajele sunt aproape identice. Ai grija pe viitor!
Sus In jos
Strawberry Delight!
Admin
Strawberry Delight!

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/24/2010, 13:09

sorry daca am fost cam rea :"> am vrut doar sa-ti dau niste sfaturi :)
Sus In jos

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/25/2010, 07:17

Capitolul 3

De ce era Sheherezada nefericita? Ea deja avea pe cineva, pe Daisuke. Nu mai rezista. Nu putea sa minta doua persoane fara nici o remuscare, asa ca a hotarat sa rezolve totul. Dupa cateva zile i-a trimis o scrisoare lui Daisuke prin care i-a transmis ca vrea sa-i spuna ceva important. Ziua urmatoare a sosit Daisuke in sat. Sheherezada l-a luat de mana si l-a dus in padure, pe un deal. Acolo i-a spus:
-Sper sa ma intelegi, eu nu mai pot sa traieasc asa, intr-o minciuna.
-Ce vrei sa spui? intreaba Daisuke care si-a dat seama la ce se referea Sheherezada.
-Trebuie sa stii, ca nimic nu mai e ca inainte. M-am indragostit, Daisuke, si nu pot sa-i spun inimii mele pe cine sa iubeasca.
-Te inteleg, pt. ca…
-Serios??Credeam ca vei avea o parere diferita.
-Nu m-ai lasat sa termin ce am avut de spus. Vreau sa stii si tu ceva, cred ca noi doi nu mai avem nici un viitor, nu numai tu ti-ai gasit pe cineva..si eu.
-Chiar? Cine este? Cum o cheama?
-Pai numele ei este Sayuuki si…
-Sayuuki spui?? Pai colega mea de echipa se numeste Sayuuki.
-Da? Si cum arata?
-Pai..are parul saten, ochii albastri si..
-Ea este! Sunt sigura! Si eu care credeam ca vei fi gelos, sau poate chiar furios.Toata chestia asta a luat o intorsatura destul de amuzanta! Hai sa ti-o prezint pe Sayuuki!
Au mers impreuna pana la Sayuuki acasa unde au chemat-o la o plimbare. I-au spus ca Daisuke este un prieten al Sheherezadei! Dupa un timp Sheherezada s-a decis sa-i lase singuri.
-Deci, esti in aceeasi echipa cu Sheherezada, nu?
-Da, dar nu prea stiu multe despre ea.
-Stii ceva? Cand ma uit in ochii tai vad marea..
Sayuuki l-a privit pe sub gene si i-a zambit.
-Vino cu mine, vreau sa-ti arat un loc minunat! spune Daisuke. O i-a de mana si o duce in adancul padurii, intr-o poiana.
In mijlocul poienitei se afla un stejar imens, parea ca ajungea la cer. Peisajul era impresionant. Sayuuki se aseaza la poalele copacului, privind cerul. Soarele apunea. Daisuke se aseaza langa Sayuuki si ii spune:
-De cand te-am vazut prima data am ramas fara cuvinte.
-Daisuke, eu..eu nu stiu ce sa zic…

-Nu e nevoie sa zici nimic. Tot ce pot sa-ti spun este ca, eu chiar tin la tine.
-Si eu am inceput sa tin la tine, Daisuke.

Soarele apune. Noaptea se lasa usor. Daisuke se indreapta spre satul sau si Sayuuki pleaca spre casa.

Sheherezada nu avea somn si a iesit afara, in toiul nopti, dupa un timp si-a dat seama ca este urmarita…dar de cine? Era usor sa recunosti parul acela negru in noaptea alba. Luna stralucea mai tare ca niciodata.
-Deci, aici ai venit.
-Ce vrei, Tayoshi?
-Nimic, de la tine. Vreau sa o vad pe sora ta.
-Poate ca tu vrei sa o vezi, dar sunt sigura ca ea nu vrea.
-Ba o sa vrea.
-Sa nu incerci nimic! Stii ce s-a intamplat ultima data cand…
-Nu te ingrijora, de la tine nu vreau nimic.
-Bine, sa inteleg ca esti calm?
-Ficare dintre noi stie ce stie, dar tu stii mai multe decat as vrea eu.
-Nici mie nu-mi place acest lucru asa ca, hai sa nu mai vorbim despre asta.
-Bine, cum vrei dar, am sa ma intorc.
-Faci ce vrei, dar departe de mine!
-Bine! Nu e nevoie sa tipi! Ne mai vedem, demonule!
-Poftim??
-Nimic, pa…
-Stai pe loc! Sa stii ca nu sunt surda! Ma cunosti bine, si eu stiu multe despre tine, daca mai aud astfel de cuvinte de la tine, iti rup gatul!
-Bine, bine..stii ce am vrut sa zic, acum chiar nu am chef sa ma cert, eu am plecat!
Tayoshi pleaca, si o lasa singura.
‘De ce eu? Tayoshi imi mai lipsea acum! Desi, parea mai special decat in alte dati. Off! La ce ma pot gandi?’
-Te intreb inca o data, ce vrei?
-Putina atentie?
-TAYOSHI ! Sa stii ca tu esti singurul lucru de care NU aveam nevoie! Asta imi trebuia, sa-mi citesti gandurile! Daca nu pleci acum cu tot cu nisipul tau, sa stii ca te fac eu sa pleci!
-Bine, bine. Doar ca nici tu nici eu nu avem somn si..
-Si?! La ce te gandesti? Ti-am spus, nu am nevoie de tine acum, lasa-ma in pace!
-De ce as face-o?
-Repet, ori pleci, ori te fac eu sa pleci!
Tayoshi avea o slabiciune pt. Sheherezada. De fapt acel lucru de care se ferea Tayoshi era chiar ea. Era o persoana speciala, capabila sa controleze pana si demonul din el. Adevarul era ca si Sheherezada avea un demon in ea, doar ca Tayoshi era singurul care stia. Sheherezada putea sa-l distruga pe Tayoshi, de aceea el se ferea de ea. Dar, in adancul sufletului, tinea la ea. Sheherezada stia asta dar nu suporta nici macar prezenta lui prin preajma.
-Deci, nu ai plecat?
-Bine, adio ochii caprui!
Sheherezada nu mai zice nimic. Tayoshi a plecat, iar daca deschidea gura el se intorcea, ceea ce Sheherezada ura.
Noaptea parea si mai alba. Sheherezada adormi pe marginea lacului, visand la lucruri imposibile.

Ultima editare efectuata de catre marynutza in 1/28/2010, 12:18, editata de 1 ori
Sus In jos
difficult.song
Moderator
difficult.song

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/25/2010, 07:24

ei bine, aia doi se cunosc de 1 zi si deja isi marturisesc sentimentele?!

IA-O MAI USOOOOR FETITOOOOO!!!!! CA NU TE GRABESTE NIMENI!!!!

Bun.. interesant.. deci fata asta il mai avea si pe D. dar s-au despartit
iar nisiposul asta e <3 de .. S?! super

NEXT :X
Sus In jos
Strawberry Delight!
Admin
Strawberry Delight!

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/25/2010, 10:23

comment de la andra :) sa nu te superi daca sunt rea :">

iar "pt." o sa te bat :))
acum ai zis sakura =)) o chema sayuuki :)
hmm..ai cam incurcat la liniile alea de dialog ca eu nu mai inteleg care ce zicea
de unde stia el locurile daca nu era de acolo?:-?
nu alternezi foarte bine timpurile verbale, dar eu te inteleg =))
nu "in toiul nopti", "noptii"
acolo virgula se punea intainte de dar, nu dupa :)
demon?:)) ca naruto?:))
tayoshi imi aminteste de gaara :-?

deci actiunea e interesanta, ma bucur ca nu ai mai grabit lucrurile si intre sayuuki si daisuke
tayoshi e destul de ciudat, in fine, astept sa vad ce rol va juca in acest fic

te descurci din ce in ce mai bine, bravo!

NEEEXT!
Sus In jos
Dudette

Dudette

Puncte : 5458
Data de inscriere : 25/01/2010

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/26/2010, 10:49

Uhmmm seamana cu Naruto.[asta e binisor]
grabesti cam mult actiunea [la inceput fata era retrasa, reticenta si dupa se indragosteste de iuky sau sasuke ca e mai usor]
Tayoshi era un demon? Ca gaara, nu? Dar ii era frica de ea.
Ritsu [naruto] seaman perfect cu naruto cel adevarat looove
Sus In jos
difficult.song
Moderator
difficult.song

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/26/2010, 11:29

Da Wink)
toti seamana cu toti. doar ca a schimbat numele Wink)
Sus In jos
Strawberry Delight!
Admin
Strawberry Delight!

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/26/2010, 11:31

cand pui neeext?@-)
Sus In jos
difficult.song
Moderator
difficult.song

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/26/2010, 11:33

cred ca o sa puna curand...
si sper ca o sa puna partea aia care mia arato mie looove
asa ca, mariinoooo, treci pe aici, ca sunt curioasa looove
Sus In jos
Cosmin-cooz

Cosmin-cooz

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/26/2010, 13:50

imi place capitolu 3
tia iesit bine;)
Sus In jos

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/26/2010, 13:51

Ok..am adus continuarea..
scz de intarziere dar am avut umpik de trb Very Happy

Capitolul 4

Razele diminetii mangaiau fata adormita a Sheherezadei. O persoana necunoscuta o privea. Fata se ridica usor si ii vede ochii. Ii pareau cunoscuti..prea cunoscuti. Se uita mai atenta si isi da seama pe cine are in fata.
-Tayoshi, ce vrei?
-Nimic..treceam si eu pe aici.
-Fii serios! Marele Tayoshi sa vina pana aici fara nici un scop? Ce vrei?
-Am venit sa vorbesc cu tine.
-Si tu crezi ca vreau sa vorbesc cu tine?
-Vroiam doar sa te intreb ceva.
-Spune mai repede, stii ca prezenta ta ma deranjeaza enorm.
Pe Sheherezada o deranja enorm pana si respiratia acelui kazekage…Stia prea multe despre ea si, vroia sa stie si mai multe.
Candva Sheherezada l-a iubit pe baiatul cu parul negru. Era singura persoana care putea sa-l atinga fara sa ajunga in spital. I-a dezvaluit totul despre ea. Dupa un timp Tayoshi a plecat. De ce, nici pana azi nu stia. Il asteptase, dar el nu s-a mai intors. I-a ranit sentimentele fara pic de rusine, iar pt. asta Sheherezada il ura mai mult decat orice.
-Vad ca nu raspunzi. Zi ce vrei, pana nu imi pierd rabdarea!
-Eu, am venit sa-mi cer scuze pt. trecut.
-Wow! Nu-mi vine sa cred! Tu crezi ca eu te voi ierta vreodata?
-Nu cred, sper.
-Atunci continua sa speri! Tot ce-a fost intre noi s-a terminat si..
Dar nu a apucat sa termine ce a inceput ca, Tayoshi a luat-o in brate si a sarutat-o.
-Tayoshi!! Pleaca de langa mine, ACUM!!!
Sheherezada il impinge, face cateva semne cu mana si dispare intr-un nor de praf.

Fata se indreapta spre casa. Pe drum se intalneste cu Iuky.
-Ce s-a intamplat? Pari destul de nervoasa, spuse Iuky uimit de forta cu care a trantit usa de la intrare.
-Nimic..murmura ea, gandindu-se ca e mai bine sa taca.
-Daca ti-a facut cineva rau, spune-mi ca il omor!
-Ti-am zis ca nu am nimic! tipa fata, cat pt. urechile intregului sat.
-Bine, inteleg. Vrei sa mergem undeva sa ne plimbam?
-Scuza-ma Iuky, dar as vrea sa fiu singura un timp, ne putem vedea maine?
-Cum vrei…spuse Iuky, cam mirat de reactia ei de mai devreme.
-Nu, stai! Cred ca ar fi momentul sa-ti spun unele lucruri, zice ea linistindu-se.
-Te ascult.
-Eu am venit aici pt. ca acesta este destinul meu, dar se pare ca nu pot fi fericita.
-Ce vrei sa spui?
-Lasa-ma sa termin. Fiecare shaman primeste la nastere un spirit protector (acel spirit era demonul de care vorbea Tayoshi), ca un fel de fantoma. Doar shamanii pot vedea aceste spirite..I-a stai putin! spune ea, nesfarsind ce a incceput.
-Ce ai pe gat? intreaba ea mirata.
-Nu-i nimic, doar un semn.
-Nu este doar un semn! Daca nu stii sa-l controlezi te poate domina si..
-Dar, tu de unde stii?
Fata isi ridica incet parul lung si saten, aratandu-i lui Iuky gatul.
-Cum? Dar, nu poate fi adevarat!
Fata avea acelasi semn el..

Ultima editare efectuata de catre marynutza in 1/28/2010, 05:37, editata de 1 ori
Sus In jos
Cosmin-cooz

Cosmin-cooz

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/26/2010, 14:02

wow tia iesit bine de abia astept sa vad urmatoru.....nu mai am rabdare sa vad ce e cu semnu ala...
Sus In jos
Dudette

Dudette

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/26/2010, 14:06

e ceva gen naruto si regele shaman? interesant.
Tayoshi ala e cam ciudat. Vreau poze cu personajele
Sus In jos

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/26/2010, 14:15

sczm dar nu voi pune poze cu personajele..
va las pe voi sa le imaginatzi :p
Sus In jos
Strawberry Delight!
Admin
Strawberry Delight!

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/26/2010, 14:46

intr-un fel e bine ca nu pui poze :)

next-ul a fost dragut :)

faza cu tayoshi e destul de ciudata, adica dupa ce a lasat-o balta vine si o saruta? ce urat din partea lui
semnul ala e ca in naruto? weird :))

ai avut niste greseli gramaticale, dar mi-e lene la ora asta sa le scriu (Neutral

e interesant, neeext!

[si scuze pt commentul scurt, nu-mi sta in fire, dar mi-e somn]
Sus In jos
Inna

Inna

Puncte : 5525
Data de inscriere : 23/01/2010
Localizare : Micul Paris

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/28/2010, 02:04

foarte dragutz....da eu tot n-am inteles cn e Sakura Mad
Sus In jos
http://jellybeanxoxo.hi5.com
difficult.song
Moderator
difficult.song

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/28/2010, 05:04

wow, am intarziat sa comentez dar chiar e tare
deci prostu ala a parasito si apoi se intoarce si o saruta. e nesimtit.
si faza cu semnele e tare
iar exlpicatia ei in legatura cu... samanii nu am inteleso.
dar ador chestia cu saemnu
neeext:D
Sus In jos

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/28/2010, 05:44

poi.. ea e saman si are un spirit protector
probabil in urmatorul capitol vei intzelege mai bn Very Happy
Sus In jos
difficult.song
Moderator
difficult.song

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/28/2010, 06:01

wow, deci e o combinatie cu naruto si regerle saman. ce suuuuuuuuuper!!!!
well.... pune nextul rpd!
Sus In jos

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/29/2010, 08:43

Ok..uite nextul:
Capitolul 5

Ziua urmatoare Sheherezada s-a trezit fericita.
`Vad ca in sfarsit te-ai trezit, buna dimineata` spune Mulan (spiritul protector al fetei), zambind.
-Nu stiu. A fost cineva azi-noapte aici?
`Nu, n-a fost nimeni, cred ca ai visat.’ zice Mulan cam mirata de intrebarea Sheherezadei.
-Da, am visat…
Peste cateva minute ajunge Iuky. Intra in casa si o gaseste pe Sheherezada privind, ingandurata pe geam.
-Ti-am adus ceva! spune Iuky emotionat.
-Serios? Pai vroiam sa-ti spun ceva si…
Stralucirea bratarii de aur, pe care Iuky i-a pus-o incet la mana, o intrerupe.
-Ohh, e asa de frumoasa, dar nu era nevoie, Iuky, stii…
Iuky o ia incet in brate, sarutand-o pasional. Nici de data aceasta fata cu parul saten nu reuseste sa termine ce a inceput sa spuna.
Sheherezada il saruta din nou, dar deodata cade pe podea!
Iuky o ridica incet, sarutand-o din nou. Lumina diminetii ii privea pe cei doi indragostiti. Saptamana a trecut fara probleme, de data aceasta.
Luni dupa-amiaza a batut la usa Sheherezadei, Daisuke.
-Buna, Daisuke…dar ce faci aici, in Konoha?
-Am venit sa-mi iau ramas bun, peste cateva zile plec cu echipa mea in Tinutul Cetii un timp destul de lung si vroiam sa-mi iau ramas bun de la..
-De la Sayuuki, nu-i asa?
-Da…
-Bine, atunci du-te la pod, s-ar putea sa o gasesti acolo. Dar te rog sa treci si pe la mine cand pleci, da?
-Sigur, ne vedem mai tarziu!
Dupa cateva minute, intra Iuky.
-Cine era baiatul care tocmai a iesit de aici?! intreaba acesta in loc de „buna dimineata!”.
-Buna si tie, Iuky! Mi se pare mie sau esti gelos??
-Eu? Gelos?? Nu, in nici un caz. Vroiam doar sa stiu…
-Baiatul care tocmai a iesit este un bun prieten, a venit sa-si ia ramas bun pt. ca maine pleaca intr-o misiune in Tinutul Cetii, multumit?
In loc de raspuns Iuky o strange in brate si o saruta. Fata inchide ochii si il saruta din nou. Soarele apune in vazduhul portocaliu.
Dar, cineva a batut la usa. Era Daisuke. Sheherezada a coborat sa-i deschida. Nu mica i-a fost mirarea lui Daisuke cand l-a gasit pe Iuky in camera fetei.
-Pai…voi doi nu va cunoasteti, nu? Baietii au dat din cap afirmativ.
-Deci, Daisuke, el este prietenul meu, Iuky. Iuky el este Daisuke, un vechi prieten. Iuky il priveste atent.
-Imi pare bine sa te cunosc, Iuky! Eu ma numesc Daisuke Akaruna!
Iuky s-a uitat putin la el si a realizat ca nu reprezinta nici o amenintare…sa recunoastem, Iuky era destul de gelos.
-Si mie imi pare bine sa te cunosc, eu sunt Iuky Uchiha! spune Iuky intr-un sfarsit.
-Bine, eu trebuie sa plec, pa Sheherezada!
-Pa!
Sheherezada il priveste atent pe Iuky.
-La ce te gandesti? intreaba fata cu parul saten.
-Mmm…la nimic! Ce te face sa crezi ca ma gandesc la ceva? spune el cam incurcat.
-Ochii tai spun multe.
-Te superi daca ies sa iau putin aer?
-Sigur ca nu, te astept jos.
Iuky a iesit. Sora Sheherezadei era plecata de ceva timp. In spatele casei era o camera imensa, luminoasa. In mijlocul ei se afla un pian. Sheherezada intra in camera, inchide usa, si se aseaza la pian. Apasa clapele usor, incepand sa cante o melodie… Iuky o asculta atent de pe partea cealalta a usii. Vocea fetei cu parul mai inchis decat apusul rasuna in toata camera. Si nu puteai spune ca vocea ei nu era speciala. Iuky era acum si mai fermecat de fata cu ochii caprui. O asculta atent. Peste cateva minute melodia se termina. Iuky se duce usor in casa. Fata iese din acea camera si merge in camera ei, unde o asteapta Iuky.
Sus In jos
Strawberry Delight!
Admin
Strawberry Delight!

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/29/2010, 10:58

coment :)

Hmm, acum a aparut si spiritul ei protector. Sunt curioasa ce a vrut sa-i spuna. Cred ca ai fi putut sa descrii mai mult scena sarutului, ar fi fost mai interesant. Oricum, e destul de bine. Cred ca ai trecut prea repede la "saptamana a trecut fara probleme", ai fi putut sa lasi spatiu macar...e prea brusc. Haha, Iuky e gelos :)). Hmm, iar o saruta si nu mi se pare nimic nou, e acelasi tipar ca data trecuta: o ia in brate si o saruta. Eu una nu ma multumesc doar cu atat, vreau sa fie ceva mai interesant. Din nou te-ai grabit si ai trecut la apusul soarelui. Ai o problema cu timpurile verbale, treci prea brusc de la unul la altul. E destul de greu sa acoperi cu vocea un pian, dar in fine. Repeti prea mult fata nu stiu cum, fata nu stiu cum. A fost interesant next-ul, dar chiar sunt de parere ca ar trebui sa folosesti mai multa descriere.

Astept Nextuul!
Sus In jos
Dudette

Dudette

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/29/2010, 12:46

A fost destul de frumos next.ul asta.
Astept action.ul
Uhmm nu.mi prea palce faza cu parul saten, parul saten. In rest e Ok. mai multe descrieri.
thumbs up
Sus In jos
difficult.song
Moderator
difficult.song

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/29/2010, 13:06

ce dulce, ia dat o bratara!
a fost tare nextul asta :X
deci.. nuj, mie lene sa scriu, ca am scris prea mult la cearta aia =))
deeeeci.. un singur cuvant : GENIAL
Sus In jos

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/30/2010, 06:47

Msik..
Nextul va aparea in seara asta sau maine :)
Sus In jos
Cosmin-cooz

Cosmin-cooz

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/30/2010, 11:00

interesant capitolu dar se saruta de prea multe ori, imi place partea cu iuky cand e gelos si nu credeam ca iuky poate sa fie si mai indragostit
Sus In jos

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/30/2010, 11:07

Mdeah..uite:
Capitolul 6

Stelele stralaceau. Sheherezada se pregatea sa se culce, ziua urmatoare trebuia sa plece intr-o alta misiune. Vroia sa vorbeasca cu Sayuuki. Se aseaza in pat, dar nu avea somn, nu a mai dormit cu adevarat de secole. Iese afara, sa se plimbe. N-avea de ce se teme, in plus, Ankaara era plecata, din nou. Asa ca se schimba si iese sa se plimbe in plina noapte. Hotaraste sa mearga pe marginea lacului, sa se linisteasca. Adoarme acolo…Se pare ca acolo era singurul loc in care poate sa doarma. Peste putin timp apare cineva langa ea. Sheherezada se trezeste, dar hotaste sa se prefaca ca doarme. Cel care statea langa ea, privind-o, nu era altul decat Tayoshi.
O priveste atent. Se apropie incet de fata sa, gata sa o sarute. Dar, un scut o apara. Nu o puteai atinge! Ce era forta aceea care il tinea departe de ea? Nimeni alta de cat Mulan. Dar, deodata, Sheherezada dispare. La una ca asta Tayoshi nu se astepta.
Soarele era sus pe cer. Sheherezada s-a trezit, era gata de o noua misiune. Trebuiau sa escorteze pe cineva pana in Tinutul Apei. Calatoria a fost usoara, fara nici o problema. Dupa ce persoana care le-a fost data in grija a fost dusa la casa sa, s-au cazat toti 5, Karakaze, Ritsu, Sayuuki, Iuky si Sheherezada, la un hotel din apropiere.
Chiar in toiul noptii Sheherezada a auzit zgomote ciudate jos, afara. Cand iese sa vada ce se intampla, il gaseste pe Daisuke in fata hotelului intr-o balta de sange.
-Daisuke? Nuuuu! Nu se poate, nu poti sa mori! tipa fata, indreptandu-se spre Daisuke.
-She..Sheherezada..ascul…asculta-ma. Spune…lui Sayuuki ca…ca o iubesc! Dupa aceea Daisuke inchide ochii pt. totdeauna.
Sheherezada incearca sa se controleze. Nu poate sa planga, ninja nu plang! Dar ochii ei nu o mai ascultau..
-Am sa te razbun, Daisuke! Am sa…dar nu a mai reusit sa termine fraza, caci a izbucnit in plans.
Sayuuki s-a trezit dintr-o data si a iesit afara. Avea o presimtire rea. Cand l-a vazut pe Daisuke intr-o balta de sange si pe Sheherezada plangand a inteles totul. Alearga intr-acolo si cand se apropie…
-Nuu, nu se poate! Daisuke! De ce? De ce eu? De ce tu? De ce acum? Sayuuki a inceput sa planga, iar strigatele ei erau indeajuns incat sa-i trezeasca pe toti.
Karakaze sensei, Ritsu si Iuky au iesit sa vada ce se intampla. Sheherezada se linistise dar Sayuuki nu se putea opri din plans.`De ce eu? De ce? De ce?` se gandea ea. Se ridica si fuge in padurea din apropiere. Nu mai vroia sa vada pe nimeni.
-Sayuuki! striga Ritsu.
-Las-o, are nevoie sa fie singura, spune Sheherezada.
-Dar…daca pateste ceva? Ma duc dupa ea! Spune Ritsu, gata sa plece.
-Nu! Las-o sa fie singura. Sheherezada a facut niste semne cu mainile si, deodata, apare o faptura mica si dragalasa.
-Du-te dupa Sayuuki si ai grija sa nu pateasca nimic! spune Sheherezada micii fiinte. Acum Sayuuki va fi bine, nu va faceti griji.
Sheherezada avea dreptate. Acea mica creatura trimisa de ea a gasit-o imediat de Sayuuki si o pandea atent dintr-un tufis. Sayuuki nu mai avea energie nici sa planga. Se aseaza la poalele unui copac si prieste cerul. Intre timp, chiar in fata hotelului apare Tayoshi.
-Hey, Tayoshi! striga Ritsu catre el.
Ritsu si Tayoshi erau intr-un fel prieteni. Tayoshi se schimbase mult decand devenise Kazekage, dar Sheherezada nu prea vedea aceasta schimbare.
-Aaa…nu ma asteptam sa va intalnesc pe toti aici! spune, intr-un sfarsit Tayoshi.
-Bine, daca tot esti aici, fa-te folositor, zice Sheherezada, care, clar dorea ceva important de la Tayoshi.
-Cum pot sa te ajut, ochi caprui, spune Tayoshi pe un ton ciudat.
Iuky se incrunta.
-Uite, n-am nici un chef sa ma cert cu tine acum, Tayoshi. Vreau sa te rog ceva. Gaseste-o pe Sayuuki.
-Bine, dar…Tayoshi se apropie incet de Sheherezada, dar ea intoarce spatele, plecand. Pe fata lui Iuky se intrezarea un zambet.
-Aaa…si daca tot te duci dupa Sayuuki, poate reusesti sa-l identifici si pe cel care l-a omorat pe Daisuke.
Ritsu nu mai spunea nimic, avea incredere in Tayoshi.
Tayoshi face cateva semne din maini si dispare. Toti au intrat in hotel, cu exceptia Sheherezadei.
-Nu vii si tu? spune Iuky, intorcandu-se spre fata.
-Mai stau putin…
-Bine, dar sa nu stai mult!

Ultima editare efectuata de catre marynutza in 2/2/2010, 05:53, editata de 3 ori
Sus In jos
Dudette

Dudette

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime1/30/2010, 11:30

interesant. A murit cam repede daisuke.
El este cel pe care vrea sa.l razbune nu [din titlu?]
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Razbunarea Inainte De Toate   Razbunarea Inainte De Toate Icon_minitime

Sus In jos

Razbunarea Inainte De Toate
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Cu un pas inainte
» Intrati aici inainte de a posta un subiect nou!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Green Blood :: Arhiva :: Dropped Fan-Fics-
Mergi direct la: