Extasy!Effect
Mesaje : 91 Puncte : 5491 Data de inscriere : 23/02/2010 Varsta : 30 Localizare : Pe Soare, aprinzandu-mi o lumanare
| Subiect: RPG... 2/28/2010, 13:41 | |
| Well se pare ca sunt prima care deschide un rpg. De mentionat ca sunt novice si e primu meu rpg. Mentionez ca e yaoi, 18+ Titlu: Lipsit de tact Actiunea e in doi, deci doar eu si cu literarry isane vom scrie....insa, daca doreste careva sa participe in poveste, poate sa-mi trimita mie pm, sau crinei(literarry isane) cu numele personajului vostru, varsta, o poza, o mica descriere si ce rol vreti sa aiba in poveste... Povestea e urmatoarea: Un tanar de 17 ani, castiga o bursa de studii la Liceul Yura Hikioushi, in New York. Din cauza ca New York-ul inseamna libertate in orice, acesta o da in bara la o discoteca, unde niste indivizi il iau la bataie, din cauza ca acesta nu a platit drogurile pe care le-a luat. Tecand pe acolo, un alt tanar, de 20 de ani, ii sare in ajutor, punandu-i pe fuga pe indivizi. Acesta il i-a acasa la el, si-i ingrijeste ranile. Mai departe, situatia se complica, din cauza temperamentului lui Haru. Viata lui Shun, devine greu de suportat cu Haru prin preajma, insa pe langa certurile lor, o iubire ciudata se infiripa intre cei doi. P.S: sper ca nu am omis ceva..... | |
|
Strawberry Delight! Admin
Mesaje : 1746 Puncte : 7371 Data de inscriere : 14/10/2009 Varsta : 29 Localizare : dark side. we have hentai :]
| |