Green Blood
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Green Blood

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

[Addams][Family]

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
[AdDaMs][FaMiLy]

[AdDaMs][FaMiLy]

Puncte : 5437
Data de inscriere : 06/03/2010
Localizare : Acolo unde ma duce gandul, unde se termina pamantul si mai concret in Orasul Fara Suflete.

[Addams][Family] Empty
MesajSubiect: [Addams][Family]   [Addams][Family] Icon_minitime3/9/2010, 11:43

1)User:[Addams][Family]
2)Genuri preferate:
* actiune
* aventura(depinde de film)
* animatie(doar uneori)
* familie
* comedie
* drama(mai mult cele biografice)
* dragoste
* muzical
* fantezie
* mister
*Horror doar cand e cazul:D
3)Filme preferate: Sunt multe care chiar mi-au placut so(n-o sa zic de seria HP sau Twilight si bineinteles cele ale lui Anne Rice pt ca nu-si au rostul, oricarui adolescent trebuie sa-i fi placut macar unul din toate)
10 things I hate about you
Addams Family[both of course:X]
Aquamarine
Corpse Bride
El Orfanato
Freaky Friday
In the Land Of women
Breakfest at Tiffany
Scoala de fete
Roman Holiday
Splendor in the grass
Jumper
Marry Poppins
Over her Cool body
Becoming Jane
Devil wears Prada
Wuthering Heights
Sherlock Holmes
Pride and Prejudice
Seven Brides For Seven Brothers
Rush Hour[toate]
From Paris, with love
She's the man
Some like it hot
St. Trinians
The butterfly effect[toate, mai ales primu cu Ashton=p~]
The Duchess
The House Bunny
The Medallion
The spy next door
The Nightmare before Christmas
The princess diaries
The rules fo attraciton[:X]
The curiouse case of Benjamin Button
The sound of music
The ocean[toate:X]
Wild Child
What happen in Vegas

4)Actori preferati(daca e cazul): Sunt prea multi, dar voi scrie 10-11 de la ambele sexe
Femei:
Anne Hathaway
Katherine Heigl
Christina Ricci
Reese Winterspoon
Anna Paqin
Amanda Bynes
Rachel McAdams
Angelina Jolie
Julia Roberts
Jesica Alba
Emma Watson, iar Kristen nu se mai pune ca-mi place de ea de cand am vazut-o in Panic room
Barbati:
Ahston Kutcher
John Travolta
Robert Downey Jr
Jude Law
Keanu Reeves
George Cloony
Brad Pitt
Daniel Radcliff
Ed Westick
Ian Somerhalder
James McAvory

Regizori preferati(daca e cazul): Tim Burton, James Cameron, Guy Ritchie, David Slade[ pt HP si sa vedem Eclipse] si sa pun si o femeie ca nu ma intind la mai multi :)) Anne Fletcher
5)Filme care nu ti-au placut de nici o culoare:
6)Serial preferat(daca e cazul): Pft am foarte multe pt ca urmaresc destul de des multe seriale: Gossip Gril, 90210, The Vampire Diaries, The O.C, Supernatural, Chuck, True Blod, Ghost Whisperer, Criminal Minds, Csi NY, Heroes, House, 10 things I hate about you.
Sus In jos
Tim.

Tim.

Puncte : 5820
Data de inscriere : 30/11/2009
Localizare : Timisoara

[Addams][Family] Empty
MesajSubiect: Re: [Addams][Family]   [Addams][Family] Icon_minitime3/9/2010, 15:46

Wow asta chiar e o lista mare =)) si a mea e dar totusi nu se compara
Sus In jos
[AdDaMs][FaMiLy]

[AdDaMs][FaMiLy]

Localizare : Acolo unde ma duce gandul, unde se termina pamantul si mai concret in Orasul Fara Suflete.

[Addams][Family] Empty
MesajSubiect: Re: [Addams][Family]   [Addams][Family] Icon_minitime3/10/2010, 06:08

Da stiu:d am precizat ca-mi plac multe, si daca le-as pune pe toate pe care le-am vazut nu mi-ar fi ajuns postul :))
Sus In jos
P-şi-mai-multe

P-şi-mai-multe

Puncte : 5787
Data de inscriere : 01/11/2009

[Addams][Family] Empty
MesajSubiect: Re: [Addams][Family]   [Addams][Family] Icon_minitime3/10/2010, 07:56

Orphan (Orfana)
Dupa ce piede copilul pe care il purta in pantece si este informata de catre medic ca nu va mai putea ramane niciodata insarcinata, Kate Coleman traverseaza o perioada dificila, psihicul ei fragil cedand sub influenta demonilor din trecut, care se materializeaza intr-o serie de cosmaruri infricosatoare. Intrucat casnicia sotilor Coleman incepe sa se destrame si vietile lor sunt complet date peste cap de moartea bebelusului nenascut, Kate si John decid ca singura modalitate de a reinstaura armonia si normalitatea in familia lor este aceea de a adopta un copil orfan.

Vizitand orfelinatul local, cei doi sunt vrajiti de o fetita frumoasa si suava in varsta de 9 ani pe nume Esther, pe care o adopta si o primesc cu bratele deschise in caminul lor. La scurta vreme dupa sosirea fetitei, in casa incep sa se petreaca o serie de evenimente alarmante ce o conduc pe Kate la concluzia ca Esther are o latura intunecata si diabolica in ciuda infatisarii sale placute. Numai ca tentativele lui Kate Coleman de a deschide ochii membrilor familiei si ai prietenilor cu privire la comportamentul bizar al copilului adoptat sunt sortite esecului, iar pana cand cineva se va arata dispus sa o ia in serios pe femeie este foarte posibil sa se intample o tragedie cumplita.

Torrent: http://torrentdownloads.net/torrent/1650645833/Orphan+2009+DvdRip+Xvid+%7B1337x%7D-Noir

Sus In jos
[AdDaMs][FaMiLy]

[AdDaMs][FaMiLy]

[Addams][Family] Empty
MesajSubiect: Re: [Addams][Family]   [Addams][Family] Icon_minitime3/10/2010, 09:58

P-şi-mai-multe a scris:
Orphan (Orfana)
Dupa ce piede copilul pe care il purta in pantece si este informata de catre medic ca nu va mai putea ramane niciodata insarcinata, Kate Coleman traverseaza o perioada dificila, psihicul ei fragil cedand sub influenta demonilor din trecut, care se materializeaza intr-o serie de cosmaruri infricosatoare. Intrucat casnicia sotilor Coleman incepe sa se destrame si vietile lor sunt complet date peste cap de moartea bebelusului nenascut, Kate si John decid ca singura modalitate de a reinstaura armonia si normalitatea in familia lor este aceea de a adopta un copil orfan.

Vizitand orfelinatul local, cei doi sunt vrajiti de o fetita frumoasa si suava in varsta de 9 ani pe nume Esther, pe care o adopta si o primesc cu bratele deschise in caminul lor. La scurta vreme dupa sosirea fetitei, in casa incep sa se petreaca o serie de evenimente alarmante ce o conduc pe Kate la concluzia ca Esther are o latura intunecata si diabolica in ciuda infatisarii sale placute. Numai ca tentativele lui Kate Coleman de a deschide ochii membrilor familiei si ai prietenilor cu privire la comportamentul bizar al copilului adoptat sunt sortite esecului, iar pana cand cineva se va arata dispus sa o ia in serios pe femeie este foarte posibil sa se intample o tragedie cumplita.

Torrent: http://torrentdownloads.net/torrent/1650645833/Orphan+2009+DvdRip+Xvid+%7B1337x%7D-Noir

Il stiu:) L-am vazut. Nu e genul de film pe care l-as mai revedea prea curand.Very Happy
Sus In jos
Lil' Miss Summer

Lil' Miss Summer

Puncte : 5390
Data de inscriere : 04/03/2010
Varsta : 27
Localizare : Ma' life :]

[Addams][Family] Empty
MesajSubiect: Re: [Addams][Family]   [Addams][Family] Icon_minitime3/10/2010, 12:50

Si eu am vazut filmul chiar pe cand s-a lansat,pe un site pe net cu filme . Nu este chiar genul clasic de horror ,dar nici eu nu las mai revedea curand XD .
Sus In jos
http://ganduripusenvant.blogspot.com
P-şi-mai-multe

P-şi-mai-multe

[Addams][Family] Empty
MesajSubiect: Re: [Addams][Family]   [Addams][Family] Icon_minitime3/11/2010, 05:02

Valentine's Day
Filmul "Valentine's Day", regizat de Garry Marshall, spune povestea mai multor cupluri destabilizate de presiunea psihologica a Zilei Indragostitilor. Cuplurile se impart si se despart in acest film cu multiple fire narative care, in esenta, spun acelasi lucru si-l adapteaza la persoane diferite. Povestile protagonistilor se intretaie si se amesteca spumos in acesta comedie romantica neconventionala. In Los Angeles, vietile unui ofiter din armata, Kate Bristow, unui pasager dintr-un zbor Iraq-LA, Holden Bristow, unui proprietar de florarie, Reed Bennet, care o cere in casatorie pe prietena lui, Morely Clarkson, in timp ce isi da seama ca iubitul(Harrison Copeland) cele mai bune prietene a sa, Julia Fitzpatrick, este de fapt insurat, de asemenea cea a unei asistente,Liz Corryn, cea a unui pensionar,Estelle, si a unui publicist, Kara Monahan, se intretaie in aceasta comedie romantica.
The Eye
Sydney Wells e o violonista talentata si de succes ce este fara vedere inca din copilarie cand a avut un accident tragic. Dupa ce trece printr-un dublu transplant de cornee, tanara artista isi recapata vederea.

Insa fericirea ei va fi de scurta durata deoarece imagini confuze si inspaimantatoare incep sa o bantuie. Sunt acest aparitii un efect al recentei operatii, un produs al imaginatiei tinerei sau ceva ingrozitor de real? In timp ce familia sa incepe sa-i puna la indoiala stabilitatea psihica, Sydney devine sigura de faptul ca persoana anonima de la care a primit ochii i-a lasat si o mostenire mai putin placuta si anume o lume ingrozitoare pe care doar ea o poate vedea.
Sus In jos
[AdDaMs][FaMiLy]

[AdDaMs][FaMiLy]

[Addams][Family] Empty
MesajSubiect: Re: [Addams][Family]   [Addams][Family] Icon_minitime3/11/2010, 09:45

Ochiul l-am vazut la tv, iar Valentine's Day l-am vazut da' se vede naspa ca e filmat in cinema:|
Sus In jos
P-şi-mai-multe

P-şi-mai-multe

[Addams][Family] Empty
MesajSubiect: Re: [Addams][Family]   [Addams][Family] Icon_minitime3/11/2010, 13:32

In cazu asta... daca nu ai vazut-o.
My sister`s Keeper. E drama mea preferata.(nu e biografica dar mie mi-a placut foarte mult)
Sara şi Brian duc o viaţă idilică alături de cele două fete ale lor. Dar familia ascunde un secret care va ieşi în curând la iveală: fiica cea mică, Anna, s-a născut prin fertilizare in vitro pentru a se potrivi genetic cu sora ei mai mare, Kate, bolnavă de leucemie. Pentru Anna, viaţa a fost un lung şir de operaţii şi transfuzii necesare pentru a-i salva viaţa sorei ei şi, când aceasta întră în blocaj renal şi are nevoie de un transplant de rinichi, Anna îşi dă în judecată părinţii cerând să ia singură decizii cu privire la corpul ei.

daca vrei link de download anunta-ma :d
Sus In jos
[AdDaMs][FaMiLy]

[AdDaMs][FaMiLy]

[Addams][Family] Empty
MesajSubiect: Re: [Addams][Family]   [Addams][Family] Icon_minitime3/12/2010, 05:57

Wow! Tocmai l-am downloadat lol! . Gandim la fel lol!
Sus In jos
Tim.

Tim.

Puncte : 5820
Data de inscriere : 30/11/2009
Localizare : Timisoara

[Addams][Family] Empty
MesajSubiect: Re: [Addams][Family]   [Addams][Family] Icon_minitime3/13/2010, 16:36

Orphan mi-a placut foarte mult looove iar my sister's keeper mi-a placut de asemenea ....restul recomandate nu le-am vazut. Mersi mult Pen. Very Happy
Sus In jos
P-şi-mai-multe

P-şi-mai-multe

[Addams][Family] Empty
MesajSubiect: Re: [Addams][Family]   [Addams][Family] Icon_minitime4/9/2010, 01:32

Iti propun o drama sueprba: An Education
Descriere:In anul 1961, in suburbiile Londrei, inteligenta adolescenta in varsta de 16 ani pe nume Jenny se pregateste asiduu pentru a intra la Universitatea Oxford si a satisface pretentiile conservatorilor ei parinti Jack si Marjorie. Plictisita de rutina zilnica pe care o presupune viata de liceeana, Jenny este fericita atunci cand il cunoaste pe David, un barbat carismatic si fermecator, care este de doua ori mai in varsta decat ea. David o vrajeste repede pe fata lipsita de experienta si ii incanta atat de mult pe Marjorie si Jack incat acestia ii permit lui Jenny sa plece impreuna cu el in excursii de week-end, sa frecventeze baruri aglomerate pana la ore tarzii ale noptii si sa mearga la concerte de muzica clasica si la licitatii de obiecte de arta. Indragostita de David si ademenita de acest stil de viata libertin si luxos, Jenny uita de planurile de a deveni studenta la Oxford si isi pune astfel viitorul in pericol. Alternativa incitanta de educatie pe care i-o ofera acest playboy stilat i se pare fetei mult mai atractiva decat educatia traditionala pe care a primit-o de la parinti, dar riscul pe care si-l asuma devenind o femeie sofisticata sub bagheta mentorului ei este acela de a uita cine este cu adevarat.
Nominalizat la 3 premii Oscar si la Golden Globes.

In rolul principal; Carey Mulligan
Sus In jos
[AdDaMs][FaMiLy]

[AdDaMs][FaMiLy]

[Addams][Family] Empty
MesajSubiect: Re: [Addams][Family]   [Addams][Family] Icon_minitime4/9/2010, 11:20

L-am vazut saptamana trecuta.Very Happy
E superb, sincer Carey ar fi meritat premiul Oscar, dar deh i l-au dat Sandrei ca un omagiu adus Hollywood-ului.
Sus In jos
P-şi-mai-multe

P-şi-mai-multe

[Addams][Family] Empty
MesajSubiect: Re: [Addams][Family]   [Addams][Family] Icon_minitime4/9/2010, 12:27

Ai vazut pana la urma My sister`s Keeper?
Sus In jos
[AdDaMs][FaMiLy]

[AdDaMs][FaMiLy]

[Addams][Family] Empty
MesajSubiect: Re: [Addams][Family]   [Addams][Family] Icon_minitime4/10/2010, 05:13

Da a fost dragut, dar nu m-a nu stiu sa-ti explic nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor mele adica a fost si ciudat la un moment dat, insa mi-a placut intr-o oarecare masura, altfel nu l-as mai fi vazut pana la sfarsit. Mi-a placut decizia Annei de a-si da parinti in judecata.
Sus In jos
Continut sponsorizat

[Addams][Family] Empty
MesajSubiect: Re: [Addams][Family]   [Addams][Family] Icon_minitime

Sus In jos

[Addams][Family]
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Green Blood :: Community :: Movies-
Mergi direct la: