Green Blood
|
|
| P-si-mai-multe | |
| | Autor | Mesaj |
---|
P-şi-mai-multe
| Subiect: P-si-mai-multe 3/11/2010, 05:19 | |
| Imi fac si eu topic. Poate treceti si voi pe la mine cu niste recomandari 1)User:P-si -mai-multe 2)Genuri preferate: (alegeti unul sau mai multe dintre:) * drama * groaza * thriller * fantezie * mister * film noir 3)Filme preferate : Art School Confidential August Rush Awake Beneath Case 39 Corpse Bride Edward Scissorhands Gothika Memoirs of a Geisha My sister`s keeper Mirrors Orphan Sherlock Holmes Shutter Sleepy Hollow Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street The Exorcism of Emily Rose The Last House on the Left The Haunting in Connecticut The Nightmare Before Christmas The unborn The uninvited Raise your voice Veronika decides to die Harry Potter (1,2,3,4,5,6) X-Men Origins: Wolverine The silence of the lambs 4)Actori preferati(daca e cazul):Jhonny Depp,Hilary Duff, Jessica Alba, Jennifer Love Hewitt,Angelina Jolie,Ellen Page,Cameron Diaz Regizori preferati(daca e cazul):Tim Burton 5)Filme care nu ti-au placut de nici o culoare:High School Msuical, Camp Rock, New Moon, Hannah Montana the movie, 6)Serial preferat(daca e cazul):Grey`s Anatomy, Gossip Girl, Ghost Whisperer | |
| | | [AdDaMs][FaMiLy]
Mesaje : 50 Puncte : 5435 Data de inscriere : 06/03/2010 Localizare : Acolo unde ma duce gandul, unde se termina pamantul si mai concret in Orasul Fara Suflete.
| Subiect: Re: P-si-mai-multe 3/11/2010, 07:50 | |
| Dacati plac dramele sunt cateva, bineinteles nu foarte stralucite, dar destul de oke.
Little Ashes[ l-am vazut, dar nu vreau sa-l revad prea curand, are o secventa in el in care eu una sunt infiorata, scarbita, speriata I don't know. Dali sta si se uita cum Federico face sex cu una in camera:|. N-ar fii nimic asa de socant, dar daca n-ar fii asa de explicit, plus ca el o ia razna si cred ca se masturbeaza acolo] si unul frumos care imi place mult e cu Meg Ryan, Adam Brody si Kristen Stewart>> In the land of women
Posibil sa le fi vazut:D | |
| | | Tim.
Mesaje : 343 Puncte : 5818 Data de inscriere : 30/11/2009 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: P-si-mai-multe 3/13/2010, 16:38 | |
| bravo Pen ai o lista bogata. | |
| | | P-şi-mai-multe
| Subiect: Re: P-si-mai-multe 4/9/2010, 12:40 | |
| Vreau sa incep un serial nou.Si vreau recomandari.! Serial preferat: Grey`s Anatomy, Gossip Girl excluse: the vampire diaries, ghost whisperer, medium,how i meet your mother,Robin Hood ,Supernatural,True Blood. Astept. mentionez ca nu sufar serialele politiste. | |
| | | [AdDaMs][FaMiLy]
Mesaje : 50 Puncte : 5435 Data de inscriere : 06/03/2010 Localizare : Acolo unde ma duce gandul, unde se termina pamantul si mai concret in Orasul Fara Suflete.
| Subiect: Re: P-si-mai-multe 4/10/2010, 05:16 | |
| pai ai putea incerca 90210 e deja la sez al2lea sau The O.C care are 4 sezoane si e terminat. Ambele sunt in stilul GG, iar The O.C are aceelasi producator ca GG. Si ai mai putea incerca Chuck, are de toate, actiunea, drama, dragoste, intrigi si multa comedie plus ca e cu spioni si chestii din astea, adica e ceva gen politist cu intrigi intre natiunui CIA si NSA, dar nu in genul Mentalist, CSI NY, Criminals Mind. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: P-si-mai-multe | |
| |
| | | | P-si-mai-multe | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|