Green Blood
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Green Blood

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

"The memories of a cat"

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
"darky..."

"The memories of a cat" 40-97

Puncte : 5504
Data de inscriere : 03/12/2009
Varsta : 29
Localizare : in dreams

"The memories of a cat" Empty
MesajSubiect: "The memories of a cat"   "The memories of a cat" Icon_minitime3/14/2010, 08:18

Pam pam, a doua de pe forum care pune jurnal:-?

Nu stiu de ce,dar a zis sa-mi fac si aici:D.

So...sa o iau de la inceput:

Buna sunt flavia,am 15 ani abia impliniti X_X.Don't ask..urasc varsta asta:|

Oras Zarnesti,judet Brasov:| .Cam neinteresant pe aici,desi Barsovul e un oras frumos.
Sincer am postat jurnalu asta pentru ca voi sa ma cunoasteti mai bine,desi nici eu nu ma cunosc prea bine:|
Deci sa vedem:-?,sunt un copil energic,ce iubeste viata..bine uneori nu prea,fiecare mai are momente dinastea:-??.Ador muzica si tot ce tine de ea,imi place sa cant la chitara. Chitara mea se numeste Pishpirel:D . Da, stiu am dat nume unei chitaraii.Dar asta sunt eu Very Happy.
Imi plac plimbarile lunigi pe munte:X dar ador in acelasi timp marea:-??.
Prieteni,hmm.Am multi,desi doar cativa sunt prieteni adevarati. Muzica: pai ascult cam toate genurile de rock:| punk,j-rock,gothic,metal...etc.
Sincer abia astept sa vina vara.:X Vreau sa profit la maxim.

Cred ca ajunge pentru un timp ce tot ce am scris aici:-??. DAca vi se pare stupid..nu cititi:-??. Asta sunt eu fie ca va place fie ca nu.

Hugs>Very Happy<.
Sus In jos
difficult.song
Moderator
difficult.song

Puncte : 7063
Data de inscriere : 17/10/2009
Varsta : 29
Localizare : Sub aripa unui inger intunecat si pe taramul unde pot respira numai vise. Si imi place aici :X

MesajSubiect: Re: "The memories of a cat"   "The memories of a cat" Icon_minitime3/14/2010, 12:10

heeey >Very Happy<
wow, ei bine salut Very Happy
nu stiu ce sa zic, astept sa mai scrii Very Happy
Sus In jos
http://strange-song.blogspot.com/
Tim.

Tim.

Puncte : 5818
Data de inscriere : 30/11/2009
Localizare : Timisoara

MesajSubiect: Re: "The memories of a cat"   "The memories of a cat" Icon_minitime3/24/2010, 09:51

ba da imi place si ma bucur ca am citit inca ma mai gandesc daca sa imi fac sau nu un jurnal.
bravo si ai avut si tu curaj la fel ca Ada.
ar nici eu inca nu stiu ce sa spun:-?? mai asyep sa vad ce mai scrii. Very Happy
Sus In jos
Naomita Cata

Naomita Cata

Puncte : 5544
Data de inscriere : 27/11/2009
Localizare : oriunde vreti voi

MesajSubiect: Re: "The memories of a cat"   "The memories of a cat" Icon_minitime3/25/2010, 14:55

super un nou jurnal de citit, imi place sa citesc jurnale deoarece intalnesti diferite persoane
chiar interesante, astept sa mai scri Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: "The memories of a cat"   "The memories of a cat" Icon_minitime

Sus In jos

"The memories of a cat"
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Green Blood :: Creations :: Jurnale-
Mergi direct la: