Green Blood
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Green Blood

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Now it's time for me to say something

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Tim.

Tim.

Puncte : 5818
Data de inscriere : 30/11/2009
Localizare : Timisoara

Now it's time for me to say something Empty
MesajSubiect: Now it's time for me to say something   Now it's time for me to say something Icon_minitime3/31/2010, 14:33

Ei bine buna jurnalule....dupa ce am citit celelalte jurnale, cred ca a venit si randul meu sa spun cate ceva, dar eu nu voi spune prea multe pentru ca sincer nu prea voi avea ce sa sa spun si nici nu ma pricep pentru ca nu am avut niciodata un jurnal si imi pare rau ca nu mi-am facut niciodata dar pentru orice e un inceput tocmai de aceea ma gandesc din ce in ce mai mult sa imi fac un jurnal "digital". In ce consta acest jurnal?...Va fi un jurnal scris pe calculator dar si pe telefon...apoi sincronizata fiecare nota din jurnal. Imi ador telefonul si m-am saturat sa il folosesc doar ca sa ascult muzica, sa trimit mesaje si din cand in cand desi mai rar sa vorbesc cu prietenii si nu numai. Chiar daca unii dintre voi sunt de parere ca telefonul mobil a fost creat pentru a vorbi si a trimite mesaje, dar telefoanele au devenit din ce in ce mai performante si au ajuns sa inglobeze mai multe aparate intr-unul singur. Tocmai din acest motiv telefoanele sunt niste dispozitive inteligente...
Iar acum lasand la o parte introducerea si teoria despre telefoanele mobile care cu siguranta v-au plictisit si imi cer scuze pentru asta, voi incepe sa va spun cate ceva despre mine.....dar asta in postul urmator...de ce? pentru ca:
1.vreau eu sa ramana doar introducerea si ce am mai scris
2.nu sunt intr-o dispozitie prea buna
3.deprimarea de acum nu ma lasa sa scriu in continuare

Va urma....

Ultima editare efectuata de catre Tymy-AMG in 4/1/2010, 08:31, editata de 2 ori
Sus In jos
difficult.song
Moderator
difficult.song

Puncte : 7063
Data de inscriere : 17/10/2009
Varsta : 29
Localizare : Sub aripa unui inger intunecat si pe taramul unde pot respira numai vise. Si imi place aici :X

MesajSubiect: Re: Now it's time for me to say something   Now it's time for me to say something Icon_minitime4/1/2010, 05:22

Deprimatule! Embarassed
ok, scuze
ei bine, ai dreptate in legatura cu chestia cu telefonale. si eu imi iubesc telefonul :))
si ma bucur super mult ca ti-ai deschis si tu un jurnal. Very Happy
bine, nu prea stiu ce as putea spune :))
ah, da... FII HAPPY!!!!
hay, mai scrie Very Happy
Sus In jos
http://strange-song.blogspot.com/
Tim.

Tim.

MesajSubiect: Re: Now it's time for me to say something   Now it's time for me to say something Icon_minitime4/10/2010, 06:15

Dupa cum am spus data trecuta voi continua. Iar acum ca sunt intr-o dispozitie mai buna cred ca voi scrie si ceva mai interesant...
A venit vara si e aproape mereu frumos afara, cu exceptia serilor cand incepe sa poua ca ieri si alataieri de exemplu dar chiar daca nu am decat cativa prieteni cu care sa stau sa petrec timpul e totusi bine si e cateodata distractiv dar si plictisitor.
Au intervenit cateva probleme personale dar se rezolva ele desi mi-au cam schimbat starea saptamana asta. Dar astazi nu stiu de ce dar nu ma simt deloc aiurea, m-am trezit in dimineata asta cu un chef de a imi traii viata...asa ceva rar se intampla si nu s-a mai intamplat de mult.
Si cate ceva despre cum am petrecut Pastele...
A fost in familie si pe mess dar si putin afara...dar cei 2-3 prieteni care ii am aici au fost plecati la tara si m-am simtit cam singur dar au venit seara acasa si am mers la Inviere. Apoi urmatoarea zi a fost rezervata vizitelor neamurilor. Dar ca si Craciunul sau Revelionul si Pastele e o zi obinuita din punctul meu de vedere desi toate trei au unele exceptii cum ar fi obiceiurile si traditia.
Ultima oara eram cam deprimat din cauza unei singure probleme (sa o numesc asa) care ma va deranja mult timp dar totusi eu consider ca ma descurc cu ea si chiar o fac destul de bine. Nu voi spune despre ce vorbesc pentru ca am motivele mele.
Petrec din ce in ce mai mult timp pe mess si pe net in general probabil si pentru ca e vacan ta desi recunosc ca sunt dependent de pc.
Inainte sa postez m-am uitat la film (Iron Man) vroiam sa-l vad demult dar am amanat in favoarea altor filme deoarece eu sunt un amator de filme. Este unul din motivele pentru care stau pe pc dar si pentru a verifica mailul sau a vedea noutati din lumea mondena sau cinematografica dar si din cea a jocurilor si cea a masinilor care sunt preferatele mele si deobicei nu imi scapa nimic si pentru a fi cat de cat activ pe acest forum si a juca un "browser-game" numit Triburile dar cea maimare parte a timpului o petrec pe mess vorbind cu prietenii si ajutandu-i cu ce pot. Probabil ca si voi va petreceti timpul in fata pc-ului tot cu lucruri de genul asta sau poate mai diferite. Desi unii joaca RPG-uri si devin dependente de ele ...eu am fost ....sa nu zic dependent dar imi placea foarte mult World of Warcraft si am jucat o luna anul trecut si as vrea sa ma apuc din nou si o sa fac asta daca imi va ajunge timpul liber pentru de luni ....
Incepe scoala si voi fi ocupat cu proiectele si va trebui sa invat si pentru bac dar voi acorda atentie si forumului.
O noutate ar fi ca am inceput sa urmaresc 2 seriale .... The Vampire Diaries si Grey's Anatomy. Al doilea mea fost recomandat de Pen si "iti multumesc mult" e interesant si ....da vi-l recomand si eu dar si primul pentru ca si acela imi place foarte mult. Iar daca imi va mai permite timpul liber voi urmarii si alte seriale.
Momentan cam atat am vrut sa spun si stiu ca am scris cam mult dar m-a luat valul si sunt intr-o dispozitie buna.
Am plecat afara pentru ca ador vremea asta...looove
Sus In jos
difficult.song
Moderator
difficult.song

Localizare : Sub aripa unui inger intunecat si pe taramul unde pot respira numai vise. Si imi place aici :X

MesajSubiect: Re: Now it's time for me to say something   Now it's time for me to say something Icon_minitime4/22/2010, 07:20

Ok, sa incep cu esentialul: CE MA BUCUR CA ESTI INTR-O IDSPOZITIE BUNA!!!!
aum, continuam cu scuzele... deci scuze ca nu am putut ajunge mai dvrm pe aici :))
acum continuam cuuuu.... hmmm... sa ma gandesc...

apropo, nu ai scris mult, ma rog, mie mi-ar fii placut sa citesc mai mult...
si ma bucur si eu ca e frumoooos pe afara, incerc sa profit si yo de timp :))
nu stiu ce sa spun, practic e jurnalul tau si nu ar trebuii sa fie citit :)). dartu l-ai postat aici pt a fii citit deci astepti si opinii :-?
ma bucur ca ai inceput sa urmaresti alea doua seriale
sii... pastele mie mi se pare plictisitor, trebuie sa faci mereu ce trebuie ca altfel se supara bunicii :))
deci, chair ma bucur ca in ziua in care ai scris asta, erai in toane bune Very Happy Pai, la mult mai bine Very Happy
SI mai vreu sa citesc Very Happy
Sus In jos
Tim.

Tim.

MesajSubiect: Re: Now it's time for me to say something   Now it's time for me to say something Icon_minitime4/26/2010, 02:05

Voi mai scrie cand se vor mai "aduna" si alte evenimente.
Multumesc pentru reply si voi continua sa scriu in curand.
Momenatn sunt intr-o dispozitie buna chiar foarte buna, dar nu poti sa sti ce se poate intampla maine sau peste cateva minute nu?
Sus In jos
difficult.song
Moderator
difficult.song

MesajSubiect: Re: Now it's time for me to say something   Now it's time for me to say something Icon_minitime4/26/2010, 08:36

mda corect... Very Happy
oricum, super Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Now it's time for me to say something   Now it's time for me to say something Icon_minitime

Sus In jos

Now it's time for me to say something
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Green Blood :: Creations :: Jurnale-
Mergi direct la: