| Online Kill | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Tim.
Mesaje : 343 Puncte : 5818 Data de inscriere : 30/11/2009 Localizare : Timisoara
| Subiect: Online Kill 4/20/2010, 06:44 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Timirsky in 5/10/2010, 13:09, editata de 5 ori | |
|
| |
literarry isane Moddie fan-fic
Mesaje : 340 Puncte : 5748 Data de inscriere : 23/02/2010 Varsta : 31 Localizare : intr-un nor de fum..
| Subiect: Re: Online Kill 4/20/2010, 09:06 | |
| Hello,hello!
Pentru ca-s mod fan-fic o sa am grija sa fiu mereu prezenta si sa-mi spun parerea.
Ahem..legat de aceasta introducere a fost ca si acum as fi citit un ziar.De ce?Puteai descrie mai pe larg moartea parintilor,sau a mamei,ca n-am inteles dcaa au murit amandoi si detaliile ar fi facut-o sa arate literar.
In legatura cu biografiile personajelor,n-am nimic impotriva ,dar puteai sa inserezi aceste date pe parcursul povestirii.Asa mi se pare putin ciudat,adica am mai intalnit si deja devine tipic si comun.
Pe moment cam atat si sper ca partile urmatoare sa fie mai promitatoare decat aceasta introducere.Trebuie sa afirm ca sunt foarte critica si nu stiu daca o sa fiu inghitita,oricum daca deranjeaza o sa incetez sa mai trec pe aici.
Bye bye! | |
|
| |
Tim.
Mesaje : 343 Puncte : 5818 Data de inscriere : 30/11/2009 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: Online Kill 4/21/2010, 07:31 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Timirsky in 5/10/2010, 13:09, editata de 1 ori | |
|
| |
literarry isane Moddie fan-fic
Mesaje : 340 Puncte : 5748 Data de inscriere : 23/02/2010 Varsta : 31 Localizare : intr-un nor de fum..
| Subiect: Re: Online Kill 4/21/2010, 08:59 | |
| Asa cum am promis o sa trec pe aici de fiecare data,chiar daca acum n-am deloc o dispozitie buna;tocmai pe dos,dar asta e.Deci sa revin.
întârzii-intarzi cu un singur "i"..s-or auzi doi,adica un i mai lung,dar e doar unul. Abea ţi-ai scos media semestrul trecut! Vorbea Rowene încercând să-şi trezească sora mai mică cu un an dintr-un somn ,aparent, dulce. -abia.Si dupa "mai mica cu un an" e virgula. Aprinse calculatorul somnoros care işi avea locul pe biroul respectiv.-calculatorul era somnoros,sau ea era somnoroasa?Si nu trebuie sa zici "biroul respectiv".."pe birou" e de ajuns. După câteva minute bune de mers cu viteză redusă privi ceasul de la mână, deja întârziase , o luă la fugă pe aleea lungă si umedă. Şcoala se închidea la 5 minute după ce clopoţelul sună.-e "suna" usa-uşa -Am o presimţire proastă. Îşi spuse Renee-daca e gand atunci se scrie cu italic si nu cu linie de dialog;in plus ai uitat punctul de la finalul propozitiei. Fugii -doar un i Nu era bătrân ,şi nici n-avea experienţa in şcoli.-niciodata nu se pune virgula inainte de "si" Profesorul o observă. Profesorul, era genul de profesor care nu permitea nici unei muşte să bâzâie la ora lui.- o singura propozitie cu un cuvant repetat de trei ori,neplacut. Începu iar profesorul-iar ai uitat punctul -Nu faţa de animale,murmură ea.-nu-i virgula ci "!" -Cum ai reuşit să intri, şcoala se închide după primele zece minute după ce sună clopoţelul. -nu e virgula ci "?" si apoi incepe alta propozitie. Zâmbi profesorul satisfacut-punct. Profesorul de informatică lipsea aşa că în ora de informatica profesorul de fizică le ţinu companie. -iar ai repetitie;puteai spune "asa ca in acea ora" sau " asa ca in ora". ... în frâu pe tot parcursul orei dar îi mai aruncă câte o pivire ucigătoare.-inainte de "dar" e " , "
Ca o concluzie la partea asta(ca mai e una tot in acel post) ai semne de punctuatie lipsa(virgula,?,!),sau le incurci.Ai repetitii si nu cred ca e asa greu sa citesti de mai multe ori partea si s-o corectezi.Legat de verbe,nici un verb nu se scrie cu doi i,sau poate nu stiam eu.
Ce nu mi-a placut a fost faptul ca ai inceput cu dialog;puteai folosi descriere si apoi pune dialog.La fel pe tot parcursul nextului,lipsa de descriere.
~~~~~~~~~~~~ Ora 22:49 la Simone and Julie's Caffe ~~~~~~~~~~~~
Legat de acest titlu,sau subtitlu,dupa ce ca suna a emisiune tv,mai ai si acei serpisori pe acolo,e extraordinar.(ce buna e ironia)
trotoar-trotuar Un loc plăcut,relaxant, unde domina mirosul de cafea. Era un local mare si se vindea cafea de calitate dar si aşa după ora 8 seara clienţii se înpuţinau. Acolo lucra Renee şi în acea seară lucra de una singură.-cum am zis mai sus,repetitii. -A mai fost trimis un atac astăzi.!Unul virtual.! ... la filtrul de cafea. Umplu două ceşti de cafea le puse pe o tavă îşi puse telefonul pe alături şi îl acoperi cu un şerveţel, mai puse un şerveţel pe fiecare din farfuriuţele de la căni şi un..-cum am mai zis de doua ori. Auzii-auzi -Voi fi nevoită sa închid cafeneaua, vă rog să vă grăbiţi.! În acel moment persoanele ajunseră la uşă când ridică tava, telefonul îi sună. -inainte de "cand" e virgula.Legat de propozitia sau fraza asta,e mult prea scurta pentru trei verbe si chiar nu suna bine.
Concluzia ar fi aceeasi cu cea de sus,adica ai repetitii,semne lipsa/incorect puse/lipsa de descriere.Legat de actiune ideile sunt bune,dar punerea lor in practica nu prea.Daca am zis ceva ce nu trebuia astept pm si o sa-mi argumentez spusele. | |
|
| |
difficult.song Moderator
Mesaje : 1470 Puncte : 7063 Data de inscriere : 17/10/2009 Varsta : 29 Localizare : Sub aripa unui inger intunecat si pe taramul unde pot respira numai vise. Si imi place aici :X
| Subiect: Re: Online Kill 4/22/2010, 06:33 | |
| bun, in cele din urma am ajuns si yo pe aici :)) imi place la nebunie ideea acestui fic ... e clasica dar imi place cum este scrisa. nu prea stiu sa comentez :))... deci imi place ideea pe care este bazata acest fic... si mi-a placut la nebunie cand "s-au certat" profu cu fata :)). De-as avea si yo atat tupeu :)) si din cate mi-am dat seama, cu toate ca sunt cam varza la intuit, se pare ca profu ala a primit si el anuntul ca va avea loc inmormantarea lui :)). Asta mi se pare super de interesant :)) iaaaaar... hmm... ce mai era?! :)) aaaa... da! chestia cu telefonul care inregistra vorbariaia aia cu "victimile". Din pacate cred ca a fost prina :)). Dar se vede de la o posta interesul cu care a actionat fata :)) Ok, acum vreau sa nu ma omori pentru acest comentariu idiot :)) insa mi-a starnit interesul ficul asta, deci next ce greseli or mai fii acolo, nu sunt in masura sa zic ceva :)). deci NEEXT | |
|
| |
Tim.
| Subiect: Re: Online Kill 4/22/2010, 18:17 | |
| Orice comentariu e bine venit Ada Multumesc pentru pareri pozitive si negative amandurora As vrea sa mai treaca si altcineva pe aici. Un next il voi posta cand va fi rescris de catre autoare iar apoi recorectat de catre mine si dupa ce ii voi pune diacriticele. Ioana va multumeste si la fel si eu.
PS: Crina incearca te rog la urmatoarea parte cand vei lasa un comentariu sa vezi si partile pozitive...dar desigur si cele negative si sa spui in continuare ce crezi ...nu ce vor altii sa crezi....pana acum te descurci de minune cu exceptia faptului ca vezi doar cateva lucruri pozitive iar restul negative. Asta e exprimarea Ioanei si nu pot sa fac nimic pentru ca acordul de a posta acest fic a fost cu conditia sa nu modific nimic la el (greselile care le vad eu si diacriticele nu fac parte din aceasta intelegere).....inca mai am nevoie de experienta dar fac si eu ce pot. | |
|
| |
Tim.
| Subiect: Re: Online Kill 5/10/2010, 13:08 | |
| NU va mai aparea nicio parte pentru ca acordul de a posta si de a continua nu imi mai este oferit.
Imi pare rau dar nu am ce sa fac. Nu imi ramane decat sa respect o intelegere. Imi cer scuze Crina ca ai criticat inceputul degeaba pentru ca nu va mai avea o continuare si desigur niciun sfarsit.Si tie Ada pentru ca si tu ai lasat reply degeaba desi ma gandesc ca ambele reply-uri au fost bine venite. | |
|
| |
difficult.song Moderator
Mesaje : 1470 Puncte : 7063 Data de inscriere : 17/10/2009 Varsta : 29 Localizare : Sub aripa unui inger intunecat si pe taramul unde pot respira numai vise. Si imi place aici :X
| Subiect: Re: Online Kill 5/11/2010, 06:19 | |
| A... am ramas fara cuvinte. Dar ce s-a intamplat?! | |
|
| |
Strawberry Delight! Admin
Mesaje : 1746 Puncte : 7371 Data de inscriere : 14/10/2009 Varsta : 29 Localizare : dark side. we have hentai :]
| Subiect: Re: Online Kill 5/20/2010, 10:01 | |
| Vreau sa inteleg si eu de unde si pana unde acum l-ai sters. | |
|
| |
difficult.song Moderator
| Subiect: Re: Online Kill 5/20/2010, 10:10 | |
| Pai, cum mnu era ficul lui, ci al unor prietene... ele s-au razgandit si nu l-au mai lasat sa-l postreze asa ca l-a sters... sorry daca ma insel :-? | |
|
| |
Mesaje : 1746 Puncte : 7371 Data de inscriere : 14/10/2009 Varsta : 29 Localizare : dark side. we have hentai :]
| Subiect: Re: Online Kill 5/20/2010, 10:11 | |
| Tim, nu trebuia sa editezi primul post. Din moment ce l-ai postat, iti asumi responsabilitatea. Imi spuneai pe mess sa-l duc la arhiva si gata :) | |
|
| |
Tim.
| Subiect: Re: Online Kill 5/21/2010, 04:38 | |
| Intr-adevar...mi s-a luat acordul...nu vreau sa ma cert cu ele doar pentru atat. Scuze dar in momentul ala nu stiam ce sa fac asa ca l-am sters ...am facut o intelegere si am vrut sa ma tin de cuvant...asta era conditia pentru care am primit acordul....oricand imi va spune una dintre ele sa sterg tot asa va trebui sa fac. Daca am procedat gresit atunci cred ca ai putea sa imi dai warn cat vrei...esti admina si nu comentez. | |
|
| |
| Subiect: Re: Online Kill 5/21/2010, 05:25 | |
| Da, foarte frumos din partea ta :). Mutat la arhiva si nu mai vreau sa aud nimic. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Online Kill | |
| |
|
| |
| Online Kill | |
|