difficult.song Moderator
Mesaje : 1470 Puncte : 7063 Data de inscriere : 17/10/2009 Varsta : 29 Localizare : Sub aripa unui inger intunecat si pe taramul unde pot respira numai vise. Si imi place aici :X
| Subiect: Ada Cullen 6/2/2010, 11:30 | |
| 1)User: Ada Cullen 2)Genuri preferate: * actiune * aventura * animatie * familie * comedie * drama * dragoste * muzical * groaza * thriller * fantezie * SF * mister [De fapt conteaza sa fie un film bun... sau am rog, ce o insemna pt mine, un film bun :-??] 3)Filme preferate:Avatar One Missed Call The Grudge [toate] Twilight New Moon Harry Potter [toate] Lord Of The Rings [toate] Memoirs of a geisha Orphan The Eye My sister`s Keeper The Unborn House of wax Case 39 X-Men Origins: Wolverine [Bine, probabil mai sunt, doar ca nu mai tin minte numele lor :-??] 4)Actori preferati: Jennifer Love Ian Somerhalder [ ] Orladno Bloom Taylor Lautner Ashlee Green Hugh Laurie Kyle Schmid [ ] Kristen Stewart Nina Dobrev Regizori preferati: nupy 5)Filme care nu ti-au placut de nici o culoare: Nu-mi vin in minte... probabil ca filmele la care am punea bunicamea sa ma uit. 6)Serial preferat:The Vampire Diaries Blood Ties Ghost Whisperer Dr. House Grey's Anatomy Stargate Atlantis Chuck True Blod Criminal Minds CSI NY, Heroes The Good Wife | |
|
[AdDaMs][FaMiLy]
Mesaje : 50 Puncte : 5435 Data de inscriere : 06/03/2010 Localizare : Acolo unde ma duce gandul, unde se termina pamantul si mai concret in Orasul Fara Suflete.
| Subiect: Re: Ada Cullen 6/8/2010, 05:05 | |
| Hmm. The duchess poti vedea. E dragut e cu kiera knightley... | |
|
difficult.song Moderator
Mesaje : 1470 Puncte : 7063 Data de inscriere : 17/10/2009 Varsta : 29 Localizare : Sub aripa unui inger intunecat si pe taramul unde pot respira numai vise. Si imi place aici :X
| Subiect: Re: Ada Cullen 6/8/2010, 07:15 | |
| Mersi mult, dau acum cautare pe google | |
|