Green Blood
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Green Blood

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Genul Shoujo

In jos 
AutorMesaj
literarry isane
Moddie fan-fic
literarry isane

Puncte : 5750
Data de inscriere : 23/02/2010
Varsta : 31
Localizare : intr-un nor de fum..

Genul Shoujo Empty
MesajSubiect: Genul Shoujo   Genul Shoujo Icon_minitime6/28/2010, 03:17

M-am gandit sa mai deschid un topic,poate mai ridicam nivelul de activitate!

Termenul Shōjo, shojo, sau shoujo manga (少女漫画 shōjomanga?) se referă la serii manga pentru o audienţă feminină cu vârste între 10 şi 18 ani. Numele romanizes the Japanese 少女 (shōjo), tradus literal ca "fată tânără". Seriile manga Shōjo acoperă o varietate de subiecte într-o varietate de stiluri narative şi grafice, de la dramă la science fiction, adesea cu puternice conotaţii asupra relaţiilor romantice şi emoţiilor omeneşti.Manga shōjo nu cuprinde un stil sau gen propiu zis, ci mai degrabă indică o audienţă specifică.

Deci citind foarte multa manga,am citit si shojo,sau shoujo cum se intalneste mai des pe site-urile cu manga online sau printre cititori.Citind insa mai mult yaoi,putine sunt cele shoujo ce le am in lista.Dar o sa le pun totusi titlurile:

"Desire Climax"
"Love Celeb"

Si am mai citit doua shoujo,dar manhwa,nu manga:

"100% Perfect Girl"
"Model"

Ca un off:
Manga (漫画) este cuvântul japonez pentru benzi desenate (uneori folosindu-se de asemenea şi komikkuコミック). În afara Japoniei, termenul este utilizat strict pentru benzile desenate de origine japoneză.

Manhwa este termenul general pentru benzi desenate koreene;in afara Koreei,sunt cunoscute ca benzi desenate sud koreene.

Diferenta mare dintre manga si manhwa este grafica;manhwa are grafica mai detaliata,mai reala si totul este mai incarcat,din punct de vedere grafic,atat obiecte,peisaje cat si personajele arata altfel.

Cam atat;am dat si detalii despre manga s manhwa ca sa nu sune alien,pentru necunoscatori.Astept interesati sau cititori.
Sus In jos

Genul Shoujo
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Genul Yaoi

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Green Blood :: Community :: Anime&Manga-
Mergi direct la: