Synapsis.
Mesaje : 287 Puncte : 5853 Data de inscriere : 01/11/2009 Varsta : 31 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Fragile 11/4/2009, 10:20 | |
| Şi chiar vroiam să îi spun tot ce simt, indiferent de consecinţe. Nu puteam sa mai ascund în mine absolut nimic. Mă simţeam ca un bagaj plin până la refuz, ce nu dorea să se închidă. Trebuia să mai fac loc în mintea mea furtunoasă, căci gândurile îmi alergau în direcţii opuse, iar eu resimţeam totul ca şi cum aş fi fost pe cale să am o indigestie. „Te iubesc precum albina iubeşte polenul, te iubesc precum tu nu ai putea să mă iubeşti vreodată. Îţi sunt veşnic datoare pentru toată fericirea pe care mi-ai dăruit-o. Eşti roua dimineţii mele, eşti aerul rece de munte, eşti gustul sărat al mării, eşti aroma dulce a sufletului meu, şi pe lângă toate astea... tu eşti tu” Simfonia de cuvinte mă epuiza, şi, într-un final, mă trezeam în toiul nopţii zvârcolindu-mă încontinuu în pat. Erau nopţile în care îi simţeam lipsa. | |
|
Strawberry Delight! Admin
Mesaje : 1746 Puncte : 7371 Data de inscriere : 14/10/2009 Varsta : 29 Localizare : dark side. we have hentai :]
| Subiect: Re: Fragile 2/3/2010, 07:19 | |
| | |
|