scarba.mica Moddie fan-fic
Mesaje : 38 Puncte : 5561 Data de inscriere : 03/11/2009 Varsta : 31 Localizare : Cucumber Land
| Subiect: Poezii 11/5/2009, 01:38 | |
| Cateva poezii mai vechi , cu rima. :)) :> Cand scriam si eu ca toata lumea despre... iubire. :)) Lacrimi de inger
Raze de suspin curg din intuneric, Se-neaca in soapte intr-un cer feeric. Aerul absent pare-a disparea In oceanul vesnic din inima mea.
Fiori ce ma-nghit in a lor durere, Si-n inima mea ,au ramas sechele. Dintr-o rana adanca,ce a aparut, Din cauza ta ,inger prefacut.
Trandafirii par bulgari sangerii; Petalele lor devin fumurii. Timpul mort s-ascunde sub ultima raza, Ce acum o vad stand la geam de paza.
Si totul devine ceata neagra-a vietii, Ce se-aduna-ncet in clipele mortii. Secundele trec si-odata cu ele, Amintiri ce dor din ranile mele.
Nu mai e nimic,tot s-a vestejit... Cum sa pot sa cred, ca tot a murit. Ma-nspaimanta gandul ca nu mai existi Si ma-nec in ochii, in ochii tai stinsi.
| |
|
scarba.mica Moddie fan-fic
Mesaje : 38 Puncte : 5561 Data de inscriere : 03/11/2009 Varsta : 31 Localizare : Cucumber Land
| Subiect: Re: Poezii 11/5/2009, 01:43 | |
| Alta chestie lame :)) scrisa acum cateva luni :)) Era pentru unul dintre fic-urile mele :-? Timp
Luna isi rasfrange ale sale raze, Peste crangul verde din gradina mea Picaturi de gheata ce cad peste flori Par a fi in noapte cristalr din nori. In privirea lui se-neaca ceva, O iubire crunta ce a fost candva. Cu ochii-n pamant pare a ceda, A-i da viata lui pentru a-l uita. A plecat in rai si l-a parasit, Fratele lui drag si-abia l-a gasit. Erau doar copii cand s-au despartit, Si-au plecat departe nu s-au intalnit.
Peste cativa ani cand l-a revazut, Durerea din suflet i-a mai disparut. Si cand l-a iertat ca l-a parasit, A plecat departe, pentru c-a murit. N-a apreciat ca s-au intalnit, Si-acum plange-amar ca s-au despartit. N-a realizat tot ce a avut, Decat prea tarziu,cand iar l-a pierdut.
| |
|
Strawberry Delight! Admin
Mesaje : 1746 Puncte : 7371 Data de inscriere : 14/10/2009 Varsta : 29 Localizare : dark side. we have hentai :]
| Subiect: Re: Poezii 2/3/2010, 07:21 | |
| | |
|