Green Blood
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Green Blood

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Iluzia măştii

In jos 
+2
.Fancy underwear
Dandelion.
6 participanți
AutorMesaj
Dandelion.
Best Dramatic Fic
Best Dramatic Fic
Dandelion.

Puncte : 5529
Data de inscriere : 01/11/2009
Varsta : 30
Localizare : Pe undeva prin Bucureşti.

Iluzia măştii Empty
MesajSubiect: Iluzia măştii   Iluzia măştii Icon_minitime11/6/2009, 16:11

Ok. Postez şi eu ficul meu, de care sper să mă ţin până la capăt. Este o dramă cap coadă. Nu o să pun poze cu personajele, deoarece vă las să vi imaginaţi voi.

Iluzia măştii 20p26tk

Iluzia măştii

Fiecare obraz îşi confecţionează cu mare artă o mască prietenoasă, dar în înima lor nu întâlneşti decât minciună şi perfidie.
- Ernst Theodor Amadeus Hoffmann -

1.
Toamna. Grădina imensă plină cu tot soiul de flori, care acum sunt adormite de mireasma amorţelii. Frunze colorate, care alcătuiesc un covor viu, culorile îmbinându-se perfect în jocul lor. Banca rece peste care au trecut atâtea vânturi nestăpânite. Balta plină de vieţuitoare acvatice, pe care acum stau amorţite nişte frunze de nuferi, pe care odată, stăteau broscuţele sau tot felul de insecte mici.
Totul pare pustiu, la fel cum e şi în sufletul meu. A plecat. A plecat şi nu a mai venit. Mi-a promis că el va fi cavalerul care mă va răpi din orice greutate a vieţii. Dar, nu s-a ţinut de promisiune… A plecat. Poate că, el chiar a vrut să plece. Poate că, e bine acolo unde e acum… Departe de mine… Departe de toate amintirile… Departe de tot ce este legat de mine.
Îmi amintesc de parcă ar fi fost ieri. O zi călduroasă de primăvară, plină de veselie, când nici măcar nu mi-ar fi trecut prin minte cel mai mic gând că va pleca şi mă va lăsa în lumea asta haotică.
Carnavalul de la Veneţia a pus capăt poveştii mele. Basmul pe care îl trăiam, s-a transformat într-o secundă în coşmar.
Decorul de atunci era mirific. Oameni cu măşti, triste, fericite sau serioase, se distrau odată cu noi, admirând un mic spectacol de teatru al unor studenţi la actorie. Urmăream împreună cu el spectacolul, dar el devenea din ce în ce mai neinteresat de sceneta din faţa noastră. I-am urmărit privirea. Nu era privirea sa normală, ci una supărată, nervoasă, care părea mai mult îngrijorată. S-a uitat prin jur, atent, apoi şi-a îndreptat privirea spre mine. Mi-a luat chipul în mâinile sale mari, şi m-a sărutat uşor pe frunte. S-a uitat pentru câteva secunde în ochii mei, apoi mi-a murmurat cu glasul său cristalin, ultima sa propoziţie... ultimile sale cuvinte, înainte să plece: “Ai grijă de tine şi nu mă uita...”
După, a plecat. Cuvintele sale, deşi vroia să pară că erau spuse din suflet şi că nu vroia să mă simt părăsită, lipsită de apărare, de parcă încă ar avea grijă de mine, deşi era departe de mine, m-au rănit până şi în cea mai ascunsă şi mică celulă a corpului meu. Mi-au răsunat în minte în fiecare zi de când a plecat de lângă mine. Mă simţeam de parcă ar fi luat ceva din mine cu el, lăsând un gol imens. El mi-a luat odată cu plecarea sa sufletul. L-a luat, şi nu mi l-a mai adus înapoi.
Am rămas confuză, nesigură, singurătatea şi întunericul acaparându-mă într-un singur minut care a părut a fi ore. A plecat, şi nu s-a mai întors…

Aşa. Sper să vă placă.
Nu vreau nu ştiu câte comenturi, ci doar câteva, dar să conţină păreri sincere, pentru ca să mă pot îndrepta.
Melodia specifică ficului este Whisper, a celor de la Evanescence.[/center]

Ultima editare efectuata de catre Cenuşă de zahăr ars. in 11/25/2009, 12:09, editata de 2 ori
Sus In jos
.Fancy underwear
Moderator
.Fancy underwear

Puncte : 6176
Localizare : Valsez peste visele imposibile.

Iluzia măştii Empty
MesajSubiect: Re: Iluzia măştii   Iluzia măştii Icon_minitime11/7/2009, 00:06

hot hot hot

Hmmm ai postat un fic pe forum. Felicitari >Very Happy<
Am inceput sa citesc cu o oarecare neincredere de la inceput din cauza ca ai inceput direct cu o repetitie care pe mine m-a deranjat. M-am bucurat ca nu a fost asa si in continuare, dar te rog poti sa faci si fraze mai scurte.
Nu mai trebuie sa pui "de mireasma toamnei triste." Mie mi-a sunat putin ca o poezie, un pastel eventual si ne-ai dus intr-o lume parca mai veche ce in general eu nu o prefer, dar sper ca ea sa fie putin mai prin secolul nostru. Eu deja mi-am imaginat-o roscata si nu stiu de ce.
Din fericire nu am sesizat greseli gramaticale/de scriere si asta ma bucura mult. Ceea ce-mi doresc eu cel mai mult e sa gasesc o aura speciala in fic-ul tau, o aura pe care o gasesc in cartile care imi plac. Eu mi-am imaginat totul un serial ( The vampire diaries e de vina, nu eu ) si imi imaginam totul verde pana ce a sosit toamna si a furat fericirea viziuni.
Oricum felicitari si la cat mai multi cititori.
Sus In jos
difficult.song
Moderator
difficult.song

Puncte : 7063
Data de inscriere : 17/10/2009
Varsta : 29
Localizare : Sub aripa unui inger intunecat si pe taramul unde pot respira numai vise. Si imi place aici :X

Iluzia măştii Empty
MesajSubiect: Re: Iluzia măştii   Iluzia măştii Icon_minitime11/7/2009, 00:15

imi place! de la inceput m-a captivat inceputul...
imi placei deea la nebunie... iar numele suna promitator,
ai descris foarte frumos toamna... si minunat de bine sentimentele ei...
carnavale, masti... cred ca sunt si rochii bufante
mi se pare interesant...
NEXT
Sus In jos
http://strange-song.blogspot.com/
Strawberry Delight!
Admin
Strawberry Delight!

Puncte : 7371
Data de inscriere : 14/10/2009
Localizare : dark side. we have hentai :]

Iluzia măştii Empty
MesajSubiect: Re: Iluzia măştii   Iluzia măştii Icon_minitime11/7/2009, 02:55

sa comentez si eu :)

deci...mi-a placut foarte mult :X
...cum ai descris toamna...genial 8->
oare de ce a parasit-o? ss
l-a iubit mult daca inca m-ai sufera dupa el uuu

vreau sa vad ce se mai intampla...asa ca:
neeext!!! :))
Sus In jos
https://green-blood.catsboard.com
Luna.

Luna.

Puncte : 5535
Data de inscriere : 09/11/2009

Iluzia măştii Empty
MesajSubiect: Re: Iluzia măştii   Iluzia măştii Icon_minitime11/9/2009, 12:16

Thea eu parcă am mai citit câte ceva de la tine pe forumul cu Twilight şi sincer, şi atunci mi-a plăcut.
Deci, trecând peste prima repetiţie care cred că a apărut dintr-o simplă greşală acolo, prima parte este foarte drăguţă.
Este dramatic de la început şi îmi place. Totuşi, sper să fie şi momente fericite.
La aspect ai primit un punct în plus. Aranjare frumoasă în pagină, diacritice şi banneru' ăla la început(sau cum s-o numi).
Numele îmi place mult. Iluzia măştii reprezintă multe...
Spor la scris Thea şi la cât mai mulţi cititori.
Sus In jos
.Fancy underwear
Moderator
.Fancy underwear

Puncte : 6176
Localizare : Valsez peste visele imposibile.

Iluzia măştii Empty
MesajSubiect: Re: Iluzia măştii   Iluzia măştii Icon_minitime11/14/2009, 02:31

ceva next totusi pe aici?
Sus In jos
Dandelion.
Best Dramatic Fic
Best Dramatic Fic
Dandelion.

Iluzia măştii Empty
MesajSubiect: Re: Iluzia măştii   Iluzia măştii Icon_minitime11/15/2009, 15:42

Next şi o să răspund la comentari mâine. Scuze de late. Probleme cu timpul şi motive personale...

2.
- Helena… eşti bine?, mă întrebă o voce cunoscută, trezindu-mă din amintiri.
M-am uitat brusc la el, clipind des din genele mele subţiri şi negre. El se uita fix în ochii mei albaştri ca oceanul, încercând să pătrundă în mintea mea şi să afle unde îmi era gândul.
El era cel care mă hipnotizase cu privirea sa pătrunzătoare, după ce petrecusem câteva ore inconştientă.

Nu auzeam nimic, nu vedeam nimic, de parcă aş fi fost singură în spaţiul cosmic. Am deschis ochii, dar era la fel de întuneric. Brusc, am început să merg. Mergeam normal, fără să mă grăbesc. M-am uitat în jos, la picioarele mele, dar nu am putut să văd nimic. Totul era cufundat într-un întuneric fără margini. Mi-am ridicat privirea, încă mergând spre nicăieri, şi am clipit de câteva ori, dorindu-mi să văd măcar o rază cât de mică de lumină, dar care pentru mine era salvaltoare. Acum ştiam cum se simte un orb. Lipsit de vedere, nu ştia unde se află, cu cine şi ce să facă mai departe.
După ce am clipit de câteva ori, am reuşit să văd aceea lumină. Era una oribitoare, dar încet, încet, am reuşit să mă acomodez cu ea, dar, m-am trezit că, de fapt, eram într-un hol. Un hol lung, care avea de o parte şi de alta uşii din lemn masiv, noptiere mici pe care stăteau flori, deasupra fiecăreia fiind câte un tablou, afişând câte un portret al unui bărbat impunător. Pereţii aveau tapet de culoarea crem murdar, dintr-un anumit material delicat la atingere, cu un model floral destul de complicat, de aceeaşi culoare. Pe podeaua îngustă călcam pe covoare vechi, care acum probabil costau o avere, care acopereau parchetul vechi, care scârţia sub fiecare pas pe care îl făceam. Decorul îmi dădea impresia că sunt într-un hol de hotel de pe vremea bunicilor, la care trebuia să dai o avere pentru a fi cazat o singură noapte.
În tot acest timp, nu m-am oprit din mers. În timp ce mergeam, mă uitam în stânga şi în dreapta, încercând să găsesc ceva diferit, dar nimic altceva înafară de imaginea tabloului nu era diferit. Toate elementele se repetau, de parcă ar fi fost trase la xerox.
Eram confuză. Cum de am ajus din stradă, într-un hol de hotel, şi mai ales să stau şi în picioare, şi să mai şi merg? Nu găseam nici un fel de legătură, nici un fel de răspuns.
Într-un final, m-am hotărât să deschid una dintre uşi. M-am oprit din mers în faţa unei uşi, şi am făcut un pas mai aproape de ea, după care am bătut încet la uşă. Nu am primit nici un răspuns. Am mai bătut încă o dată, dar din nou am avut parte de acelaşi răspuns. O linişte totală, care în acelaşi timp era şi liniştitoare, dar şi îngrozitoare. Am deschis uşa, şi când am vrut să intru, o altă lumină m-a orbit.

După mai multe minute de inconştienţă, am reuşit să mă trezesc. De data aceasta nu mai era linişte. Auzeam vag nişte sunete joase, pe care încercam să le disting. După câteva secunde am reuşit să descopăr că erau nişte voci de bărbaţi. M-am încruntat şi am încercat să-mi deschid ochii. Pleoapele mele păreau a fi legate de doi bolovani imenşi, pe care nu puteam în nici un fel să îi dau la o parte. Într-un final am reuşit să-mi deschid ochii. Am privit prin cameră dezorientată, încercând să găsesc ceva familiar în camera în care mă aflam, dar nu am găsit nimic. Totul era absolut străin pentru mine, la fel cum eram şi eu pentru acea cameră. Am analizat din nou camera, mai atentă, şi am văzut doi bărbaţi care stăteau la geam, faţă în faţă unul cu celălalt, discutând un subiect anume, pe care nu am putut să îl aud foarte clar. Primul dintre ei, era înalt, cu părul scurt şi negru, faţa sa având o figură foarte serioasă. Însă cel de-al doilea părea diferit de el. Era un pic mai înalt decât primul, având un păr castaniu şi un pic mai lung. Ce părea ciudat la el era masca. Purta o mască pe faţă, una frumos creeată, care îi acoperea faţa. Am rămas cu privirea aţintită spre el, deoarece părea ciudat să poarte o mască încă. El şi-a întors privirea spre mine, întâlnind-o pe a mea. A rămas să se uite fix în ochii mei, parcă hipnotizându-mă, dar plecă din cameră după aproximativ un minut, de parcă ar fi fost deranjat de un lucru. Primul bărbat îl privi şi el la fel de confuz ca şi mine, dar după ce ieşi, se îndreptă spre mine.
Sus In jos
difficult.song
Moderator
difficult.song

Localizare : Sub aripa unui inger intunecat si pe taramul unde pot respira numai vise. Si imi place aici :X

Iluzia măştii Empty
MesajSubiect: Re: Iluzia măştii   Iluzia măştii Icon_minitime11/16/2009, 05:44

nextu acesta a fost umitor!
dar sunt cam in ceata... cum de ea a ajuns acolo... este un vis sau ce?... iar aia doi...
arsi... nu inteleg nimic Sad
save me!
Sus In jos
Dandelion.
Best Dramatic Fic
Best Dramatic Fic
Dandelion.

Iluzia măştii Empty
MesajSubiect: Re: Iluzia măştii   Iluzia măştii Icon_minitime1/12/2010, 01:52

^ thx:*
pai, ea isi aducea aminte:-?

3.
- Se pare că te-ai trezit, îmi spuse bărbatul care se apropiase de patul pe care eram întinsă, şi pe care se aşezase la scurt timp, afişând un zâmbet prietenesc.
Mă uitam la el uşor indignată, încercând să-i cer un răspuns direct din priviri. Am clipit de câteva ori ca să îmi revin, ridicându-mă în şezut, şi analizând încă o dată camera, între timp vorbind:
- Am o întrebare.
Mi-am oprit ochii pe faţa lui şi m-am uitat fix în ochii săi, cu fruntea uşor încruntată.
- Ce caut eu aici? Adică îmi amintesc foarte bine că eram într-o piaţă de aici, din Veneţia, împreună cu el, care a plecat şi…
M-am oprit, plecându-mi automat, din nou, privirea, amintindu-mi cu regret de plecarea lui. Însă bărbatul s-a ridicat rapid de pe pat şi m-a privit confuz.
- Helena, cred că acea plimbare prin piaţă, în plin carnaval nu ţi-a făcut bine deloc. Cred că ar fi trebuit să rămăi la loc în casă, pentru că se vede clar că asta este singurul lucru bun pentru tine.
Am rămas şocată. Cum putea acest străin să îmi ştie numele, deşi nu îl pronunţasem deloc, şi, pe deasupra să mai îmi spună şi nişte bazaconii mai mari ca el? Nimeni nu îmi putea contesta amintirile, decât eu însumi. El nu avea de unde să ştie cine sunt eu şi ce căutam la acel carnaval.
- Cum… adică? Omule, eu nu te-am văzut decât de câteva secunde, poate un minut-două, şi tu vi şi îmi spui că aberez?, l-am întrebat, crescând tonul.
- Aberezi. Asta e clar. Calmantele se pare că nu îţi fac bine. Am să îi spun doctorului pe viitor să nu îţi mai administreze trei calmante puternice de-o dată la următoarea criză de nervi pe care o să ai, îmi răspunse pe un ton la fel de ridicat ca şi al meu.
L-am privit şi mai şocată, Străinul din faţa mea mă făcea o nebună în toată regulă, deşi nu ştia absolut nimic despre mine.
- Sunt perfect sănătoasă! Nu sunt o nebună scăpată de la spitalul nouă! Tu eşti singurul nebun de aici, pentru că tu nici măcar nu mă cunoşti şi mă faci nebună, i-am spus pe un ton mult mai calm, privindu-l. Eşti pur şi simplu un străin neştiutor.
- Helena, sunt fratele tău, nu un străin. Şi nu. Nu eu sunt nebunul de aici. Tu ţi-ai cam pierdut cunoştinţa.
Sus In jos
Strawberry Delight!
Admin
Strawberry Delight!

Iluzia măştii Empty
MesajSubiect: Re: Iluzia măştii   Iluzia măştii Icon_minitime1/12/2010, 02:16

ti-am editat eu acolo unde era "hot" la next-ul anterior

revin imediat cu coment si editez postul asta Very Happy

gata...scuze de intarziere si de comentul jalnic Neutral

mi-a placut mult cum ai descris in next-ul anterior looove a fost grozav
si acum s-a trezit intr-o camera de spital, nu? hmm ce ciudat ca nu-si mai aminteste de fratele ei Neutral
cine e tipul cu masca? si cum de a ajuns ea acolo?
woow sunt in ceata =))

Citat :
Omule, eu nu te-am văzut decât de câteva secunde, poate un minut-două, şi tu vi şi îmi spui că aberez?

aici eu stiam ca e "vii"

genial fic-ul, astept next looove
Sus In jos
x:LoLliPop:x

Puncte : 5545
Data de inscriere : 06/01/2010
Localizare : undeva, departe de aiki...visand la ziua in care va fi k inainte

Iluzia măştii Empty
MesajSubiect: Re: Iluzia măştii   Iluzia măştii Icon_minitime1/19/2010, 02:54

oo dah..imi place fic-ul la nebunie
e genul de pov mai misterioasa (ador asta)
si...NEXT!!!
Sus In jos
difficult.song
Moderator
difficult.song

Iluzia măştii Empty
MesajSubiect: Re: Iluzia măştii   Iluzia măştii Icon_minitime1/19/2010, 03:01

a fost ciudat nextulk asta, cred
pariez ca nu ea este cea nebuna, ci presupusul ei frate.
ce nebunie! adica... ea fiind apropae bine-mersi se trezeste .. si nu isi mai aminteste de presupusul ei frate, care cred ca nu ii este frate ci un om nesimtit care ... e nesimtit....

neeeext :X
Sus In jos

Puncte : 5545
Data de inscriere : 06/01/2010
Localizare : undeva, departe de aiki...visand la ziua in care va fi k inainte

Iluzia măştii Empty
MesajSubiect: Re: Iluzia măştii   Iluzia măştii Icon_minitime1/29/2010, 10:34

Dap ai dreptate Ada.. Very Happy
Un om nesimtzit kre e nesimtit si ramane tot nesimtit :))
Astept nextul sa vad dak mai e nesimtit
Sus In jos
Strawberry Delight!
Admin
Strawberry Delight!

Iluzia măştii Empty
MesajSubiect: Re: Iluzia măştii   Iluzia măştii Icon_minitime2/4/2010, 15:03

un next pana maine, te rog!
Sus In jos
Dandelion.
Best Dramatic Fic
Best Dramatic Fic
Dandelion.

Iluzia măştii Empty
MesajSubiect: Re: Iluzia măştii   Iluzia măştii Icon_minitime2/5/2010, 04:09

Ştiu că nu am mai pus next, şi că merit o bătaie mare, dar aş dori să îl mut la arhivă, până când se lineşteşc la mine apele. Am nişte mici probleme cu timpul, şi nu prea pot să mă împart peste tot:|
Sori gaiz^:)^
Sus In jos
Strawberry Delight!
Admin
Strawberry Delight!

Iluzia măştii Empty
MesajSubiect: Re: Iluzia măştii   Iluzia măştii Icon_minitime2/5/2010, 10:17

oh, pacat Sad

Mutat la dropped. Daca vrei sa-l scoti pm unui moderator sau admin :)
Sus In jos
Continut sponsorizat

Iluzia măştii Empty
MesajSubiect: Re: Iluzia măştii   Iluzia măştii Icon_minitime

Sus In jos

Iluzia măştii
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Green Blood :: Arhiva :: Dropped Fan-Fics-
Mergi direct la: