Daca am deschis shoujo,deschid si yaoi;mai ales ca am o lista cam bogata:)).
Yaoi (やおい?) este un termen popular pentru mijloacele media ficționale pentru femei, ce se concentrează pe relațiile homoerotice sau homoromantice între bărbați, fiind create de obicei de femei. Inițial fiind un tip specific al dōjinshi (lucrări publicate de amatori), parodii ale lucrărilor anime și manga, yaoi a devenit un termen generic pentru proiectele manga, anime, romane și dōjinshi ce conțin relații homosexuale între bărbați.
Shōnen (少年? literally, "Băiat") câteodată transcris ca shounen sau shonen, este cuvântul din japoneză folosit în engleză pentru manga destinată băieţilor cu vârste până în 15-16 ani.
Shōnen-ai (少年愛 boy-love?) originally meant ephebophilia or pederasty in Japan, but from the early 1970s to the late 1980s, was used to describe a new genre of shōjo manga, primarily by the Year 24 Group, about beautiful boys in love.
Deci mai pe romaneste si pe scurt shounen inseamna love boyXboy ,fiind prezentata latura sentimentala a relatiei dintre cei doi.Shounen-ai inseamna mai mult decat shounen,pe langa sentimente prezinta si mici gesturi tandre sau cu tenta erotica.Iar yaoi cum s-ar zice,prezinta si restul.
Am vazut atat animeuri cat si manga,citit ficuri,oneshot,proza,plus scris rpg cu acest subiect;deci cultura larga:)).Acum sa pun ce-am vazut/citit eu.
Ai no Kusabi
Boku no sexual harassment
Keiraku no Houteishiki Level-C
Junjou Romantica
Gravitation(shounen/shounen-ai)
Loveless(shounen)
Iar manga va las lista de pe my anime list,altfel fac inca 4-5 pagini.
http://myanimelist.net/mangalist/SilenciousIn afara de Kuroshitsuji,Desire Climax,Love Celeb,toate sunt yaoi.Dar in ultimele luni n-am mai avut timp sa reactualizez,oricum cred ca e destul.
Astept si alti cititori sau interesati de gen,anime sau manga.