Green Blood
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Green Blood

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Iubire cumparata [yaoi]

In jos 
+5
.Fancy underwear
Rhea
Strawberry Delight!
difficult.song
scarba.mica
9 participanți
AutorMesaj
scarba.mica
Moddie fan-fic
scarba.mica

Puncte : 5561
Data de inscriere : 03/11/2009
Varsta : 31
Localizare : Cucumber Land

Iubire cumparata [yaoi] Empty
MesajSubiect: Iubire cumparata [yaoi]   Iubire cumparata [yaoi] Icon_minitime11/5/2009, 12:05

Al doilea meu fic yaoi. L-am scris acum aproximativ un an, asa ca orice repetitie, forma de exprimare, e vina lipsei mele de experienta. xD So, daca rezistati exprimarii sper sa va placa macar ideea.

Capitolul 1: O lectie de buna purtare

Prima zi de liceu. Da,da, poti defini aceste clipe ca si cum ai desparti in silabe cuvantul monotonie, putine pareri, insa multe variante. Ca de obicei, elevii se inghesuie la portile acestuia, coate, urlete, tipete, batalii ce se dau doar pentru a fi primul, si oricum nu s-ar ajunge la o distanta mai mare de cativa metri, urmeaza careurile.
Isi facura loc prin multime, privind cum ceilalti se dau in laturi din calea lor. Da, asta era respectul la care muncisera pana acum, centrul atentiei. Il privesc pe baiatul din mijlocul grupului, carisma necesara unui lider, caracterul necesar unui lider, frumos, perfect, dar periculos. Parul castaniu, ce deseneaza pe fata sa umbre, lungi, metamorfozate, devine un albastru intunecat, reflexie a personalitatii sale acide. Ochii patrunzatori, albastrii, delimitati de un verde inchis, surasul evident, imprimat pe buzele rozalii, voluptoase, detalii ale frumusetii sale. Este imbracat intr-o pereche de pantaloni albastrii, mulati in zona soldurilor, ce-i pun in evidenta musculatura picioarelor, un maieu larg si poarta niste manusi negre ce acopera doar doua dintre degete, tinuta ce pune si mai mult in evidenta caracterul sau rebel.
Tot ce tine de el este nepretutit, mai ales ca este cel mai celebu baiat din liceu. Tatal sau este chiar directorul si actionarul principal al acestei institutii si a multor altora. Faptul ca are bani, putere, il face sa creada ca el merita tot si el ar trebui sa detina tot.
Acesta pasi prin multimea ce s-a dat de o parte de alta , ca si cum el este o vedeta si ceilalti sclavii lui. Asa se si crede. Mergand spre intrarea principala, observa un baiat rezemat de usa. Nu i-a aratat respect si acest lucru nu il face deloc fericit. Fata sa capata o expresie aspra, ochii sai devin infricosatori. Scrasneste din dinti, lasand sa iasa la iveala furia ce o are pe strainul ce nu vrea sa se dea la o parte.
Insa nervozitatea sa este curmata de un zambet sarcastic. Ajuns in fata usii, se opreste si-l analiza pe cel din fata lui. Nu arata deloc rau, de fapt chiar il impresioneaza infatisarea acestuia. Parul de culoare mov inchis ii da un aer de rebel. Cateva suvite se pot distinge atarnand pe chipul sau angelic. Ochii verzi par un ocean plin de smaralde ce-si oglindesc frumustea nemuritoare in pustietatea intunecata, pana in adancul obscur. Are o jacheta neagra pe el, si o bluza alba ce-i arata trupul bine lucrat. Pantalonii negrii, sunt stransi cu o curea imprimata cu mici desene . La gat are un colt de rechin din argint, prins intr-o ata neagra, iar in picioare poarta o pereche de adidasi.
Privirile celor doi se intalnesc. O senaztie foarte ciudata le strabate corpurile. Fara sa mai stea pe ganduri, fiul directorului se apropie cu indrazneala de celalat baiat si il trage de mana cu putere, aruncandu-l pe scari.
-Cine te crezi sa stai in fata mea? Nu uita, poate nu ma cunosti, eu sunt Ritsuka Kenshin asa ca tu ar trebui sa-mi arati respect, ai inteles? Sper sa nu mai indraznesti sa-mi nesocotesti ordinele! tipa Ritsuka, apucandu-l pe celalat de fata si ridicandu-i-o spre el. Nu uita, eu sunt stapanul , tu esti sclavul meu...Tu si ei toti!
La auzul acestor cuvinte tanarul deschide ochii larg. Nu-i vine sa creada ce tocmai a fost umilit de unul dintre cei mai bogati baieti din liceu. Ura asta. De fiecare data, el trebuia sa fie seful, insa de data asta, Ritsuka i-a luat-o inainte.
-Ce idiot esti! incepu tanarul sa rada ironic. Nici n-am auzit de tine! Inca un nimeni care crede ca e totul...ma faceti sa rad! tipa baiatul, ridicandu-se de pe scarile reci. Eu sunt Raito Kaizawa. Sa nu ma intelegi gresit. Numele meu va fi cel mai respectat din tot liceul si nu altul. Cat cu ordinele tale, poti sa ti le bagi undeva! Pentru mine nu exista asa ceva, copil de bani gata! Asa ca misca din fata mea pana nu te lipesc si te pun in loc de covor...
Ritsuka il privi ridicand din spranceana. La coltul gurii aparu un zambet siret.
-Kiro, Axel tineti-l in picioare!
Cei doi fac intocmai cum zice baiatul. Kiro este cel mai bun prieten al lui Ritsuka. Seamana foarte mult intre ei. Acelasi par rebel si albastru ca marea il are si Kiro, insa mai deschis. Ochii sai marini iti topesc sufletul, facandu-te sa te indragostesti de el la prima vedere. O jacheta neagra, lunga, ce acopera camasa de aceeasi culoare, sta ca turnata pe el. Pantalonii la fel, facandu-l sa para un inger al mortii. Celalat tanar, Axel, este brunet si are niste suvite lungi ce-i contureaza fata. Ochii inchisi la culoare par ai unei vipere gata sa atace oricand este amenintata. Si asta si are de gand, livrandu-i un picior in burta lui Raito, apoi apucandu-l de par si ridicandu-l. De cealalta parte, Kiro il tine de maini, strangandu-l foarte tare pana cand se aude un scancet de durere din partea lui Raito. Ritsuka pare foarte satisfacut de durerea provocata baiatului. Isi apropie buzele de chipul sau si isi trece limba peste gura sa, ca un devorator de carne vie, ce-ti suge si cel mai mic strop de inocenta din suflet. Ii prinde fata intr-o stransoare puternica si-i desclesteaza buzele, lasandu-si limba sa exploreze toate locurile necunoscute din gura celuilalt, muscandu-l uneori pe tanar pana cand i se inrosesc buzele.
Toti ceilalti din curtea liceului au ramas cu gura cascata la fapta baiatului. Si nu pentru ca n-au mai vazut asa ceva, ci tocmai pentru ca poate si-ar fi dorit sa fie ei in locul celuilalt. Ei sa simta atingerile fierbinti ale lui Ritsuka si gustul buzelor sale, al saruturilor pline de pasiune.
Saracul Raito a ramas incremenit. Nu mai misca, nu clipeste, ci doar traieste acele simtiri pline de extaz pe care celalalt a reusit sa i le provoace. Ritsuka rupe sarutul, lasandu-l pe tanar cu ochii atintiti asupra chipului sau. Se poate vedea culoarea rozalie a obrajilor, ce nu inceteaza sa-si schimbe nuanta de la cea naturala, la una asemenea petalelor sangerii de trandafiri.
Dupa cateva momente de visare profunda, poate chiar de inconstienta, Raito isi da seama ca nu este bine ceea ce tocmai au facut si marea problema este ca si lui i-a placut chiar foarte mult.
-Luati-l si veniti cu mine! ordona fiul directorului. Se pare ca o sa ma distrez cateva ore pana la inceputul cursurilor.
Kiro insa intoarce capul, pe fata sa observandu-se o umbra de tristete, ca si cum suferinta i-a pus stapanire pe suflet asemeni unei boli molipsitoare. Pana la urma asta e iubirea, nu? Si asta este exact ceea ce simte Kiro pentru Ritsuka. O dragoste mai presus de prietenie, un sentiment ce nu poate fi descris in cuvinte, ci doar simtit de o inima curata si inocenta. Insa el...Ritsuka nu simte acelasi lucru. Stie asta si inca mai sta cu el, isi doreste doar sa-l apere, chiar daca il trateaza ca pe sclavul sau.
Tanarul bogat il priveste pe prietenul sau si zambeste. Se apropie de chipul sau inecat in durere si il saruta apasat. Celalalt insa nu se opune, ci din contra, ii face jocul baiatului. Vrea sa-i daruiasca toata dragostea sa in acel sarut, sa-l contagieze, insa sangele de gheata a lui Ritsuka probabil detine un antivirus. Limbile celor doi se intalnesc, masandu-se una pe alta. Ritsu deschide ochii si-l priveste de Kiro, ce pare prins in mrejele acelui sarut. Il indeparteaza si ii zambeste dulce, Kiro simte cum i se sfasie inima. Stie ca prietenul sau nu vrea decat distractie. Ritsuka le face un semn si cei doi il prind strans pe Raito, urmandu-l pe baiat. Urmatoarea destinatie a fost un birou. Kiro si Axel il arunca pe baiat pe canapea, legandu-i mainile cu o sfoara ce fusese folosita la prinderea unui poiect stiintific facut de niste vechi elevi si lasat ca surpriza pentru profesori , pentru ora de chimie, avand ca poza pe doamna de chimie, o batrana de saizeci de ani imbracata in costum de baie. Titlul este foarte bine ales "Reactia de combinare: Ce iese daca adaugi douazeci de ani de cariera in invatamant, o tenta de a te calugari si o pseudo-dantura? O baba sclerozata si virgina" .
Poate ca e amuzant proiectul, dar se pare ca pe Ritsuka nu-l prea intereseaza de el, ci mai mult descoperirea corpului lui Raito. Le face semn celor doi sa plece si ramane singur cu baiatul. Se lungeste peste trupul sau firav si ii da tricoul jos, trecandu-si buzele peste trupul fierbinte de sub el.
-Opreste-te, ce crezi ca faci? Da-mi drumul, tipa Raito in timp ce se zbate in ghearele unei fiare de neoprit. Insa degeaba, pentru ca cel de deasupra sa nu are de gand sa cedeze pana nu il face sa-si inghita civintele.
- Mi se pare mie sau e prima data pentru tine? zambi pervers Ritsuka. Atunci am sa fiu mai bland, insa degeaba de zbati, n-ai sa scapi din mainile mele nici intr-o mie de ani. Te vreau, te doresc si nu pot sa nu ard de placere cand iti simt trupul lipit de al meu, tremurand. Asa ca imi pare rau, dar...
Ritsuka ii deschide pantalonii si ii trage dupa el. La fel face si cu imbracamintea sa. Acum sunt goi. Ritsu isi saruta prada, pana cand simte cum toata vlaga din ea se duce, lasand-o lipsita de aparare. Coboara din ce in ce mai mult, inspre gat unde are grija ca printre sarutarile sale pasionante, sa aplice si o muscatura, cu ajutorul careia sa-i dea sangele lui Raito si atunci sa-i acapareze rana cu limba sa, precum un bandaj.
Raito tremura sub dominatia lui Ritsu, care ii saruta abdomenul si-si trece necontenit limba, suav, desenand mici cercuri pe trupul bine facut al celui de sub el. Ajunge intr-o zona mult prea sensibila pentru Raito si din gura baiatului iese un geamat plin de placere. Ritsu zambind incepe sa urce din nou spre gatul baiatului, muscandu-l de cate ori are ocazia. Cand l-a patruns, Raito a mai scos un gemat plin de ardoare. Lacrimile i se scurg fara a le putea controla, provocate de o durere mare, insa Ritsu nu-l lasa sa se mai gandeasca la nimic si-i acapareaza gura cu un sarut apasat. I-a supt lacrimile si i-a sarutat ochii, luandu-l in brate si desfacandu-i sfoara de la maini. Urmele lasate de acestea devenira din ce in ce mai evidente, baiatul lasandu-si bratele sa cada inerte pe langa trup.
- E in regula! sopti Ritsuka. Totul va fi bine... mai spuse el si isi continua patrunderea. Raito strangea tare de mana lui Ritsu inchizand ochi scaldati in lacrimi.

"De ce? De ce nu pot reactiona? Chiar daca mainile mele sunt libere, de ce nu pot sa-l imping, ce-i placerea asta care o simt? Mi-e frica."

Se gandea, la ce naiba se putea gandi in momente ca astea. de fapt se gandea la faptul ca nu poate sa inlocuiasca senzatiile astea, nu poate sa isi lase mintea sa fuga spre altceva, nu exsta nimic pe care sa se poata concentra in asemenea momente. Simtea patrunderile lui Ritsu din ce in ce mai adanc, si isi simtea trupul incredibil de excitat.
Nu dura mult pana ce se termina, lasand prada acelor clipe doar un geamat puternic. De ce ura fata satisfacuta a lui Ritsuka desi el se simtise incredibil de bine?
-Gata! Acum imi apartii si vei face ce vreau eu, fie ca iti convine, fie ca nu, vei fi sclavul meu...
Sus In jos
difficult.song
Moderator
difficult.song

Puncte : 7063
Data de inscriere : 17/10/2009
Varsta : 29
Localizare : Sub aripa unui inger intunecat si pe taramul unde pot respira numai vise. Si imi place aici :X

MesajSubiect: Re: Iubire cumparata [yaoi]   Iubire cumparata [yaoi] Icon_minitime11/6/2009, 12:41

am citit si eu ficul asta
mi se pare dragut

mi se pare buna ideea cu aia 2.. si faza cu sclavii si toate cele... felicitari, stii sa scrii
si imi plac la nebunie descrierile tale, felicitari!
a fost foarte lung nextul asta, vreau sa te felicit pt cat ai scris! si ideea si tot....
am ramas fara cuvinte. felicitari!
Sus In jos
http://strange-song.blogspot.com/
Strawberry Delight!
Admin
Strawberry Delight!

Puncte : 7371
Data de inscriere : 14/10/2009
Localizare : dark side. we have hentai :]

MesajSubiect: Re: Iubire cumparata [yaoi]   Iubire cumparata [yaoi] Icon_minitime11/7/2009, 04:09

in sfarsit am reusit sa citesc si eu (Neutral

imi place mult cum ai inceput...descrierea primei zile de liceu.
apoi vin tipii cool b-) imi place mult rutsu :>
si raito pare a fi chiar cute looove
ai descris super misto sarutul lor looove
si lui raito chiar i-a placut :]
ah si scena de la sfarsit =p~
yaoi :>

next bai >Very Happy< m-ai facut curioasa :]
Sus In jos
https://green-blood.catsboard.com
Rhea

Rhea

Puncte : 5508
Data de inscriere : 09/11/2009

MesajSubiect: Re: Iubire cumparata [yaoi]   Iubire cumparata [yaoi] Icon_minitime11/9/2009, 09:24

New reader.
Deci, iti multumesc ca ai dus scena pana la capat. Nu stiu ce as fi facut daca n-as fi citit toata faza. Nu m-am putut abtine sa nu spun asta. :))

Totusi:
Mi se pare ca ai trecut prea repede de la scena inceperii liceului si sexul. Nu ca nu mi-ar fi placut, dar... in fine, poate ca ar fi fost mai bine sa mai astepti.
Imi place ca scrii cursiv. Nu intri prea mult in pielea personajelor, iar asta ma determina sa cred ca vor predomina intamplarile lor, si nu caracaterizarea personajelor in substanta. Si fiind yaoi, banuiesc ca o sa avem muuulta 'actiune'. :>
Cel mai bogat tip din liceu, ha? Ceva gen smecher contra smecher. Totusi, mi s-a parut cam ciudat momentul in care Raito a inceput sa planga, mi s-a parut impropriu caracterului sau.
Si prietenii lui Ritsu cred ca au fost ceva gen o___O dupa faza cu sarutul. Mi-ar fi placut sa vad ca se intampla asa ceva la mine in scoala. Ma rog, majoritatea colegilor mei mimeaza pozitii pe catedra, asa ca... =))

Imi place fic-ul. Vreau next. :)
Sus In jos
scarba.mica
Moddie fan-fic
scarba.mica

MesajSubiect: Re: Iubire cumparata [yaoi]   Iubire cumparata [yaoi] Icon_minitime11/10/2009, 14:43

Gey guyz, mersi pentru comenturi si pentru voturi. Well Rhea cum ziceam fic-ul e scris acum un an, e al doiela meu fic si da are multe scapari, si nu pot modifica mare lucru pentru ca ar insemna sa schimb actiunea. xD Mersi mult pentru coment, cat despre Raito pacat ca e... *o sa aflati voi*:)) Ada, Kidule mersi mult ca ati citit si pentru comenturi, apreciez foarte mult ca v-ati facut timp sa treceti pe aici.
Kidule pe tine ar trebui sa te pedepsesc pentru ca ai citit fic-ul inainte . [-( Si cua stea spuse. NExt xD

Capitolul 2: Mai mult decat prieteni?

Cei doi tineri mai zabovira cateva minute in acea incapere, privindu-se amuzati. Linistea se asternuse intre ei dupa ultima replica a baiatului cu parul albastru. Raito il privea nedumerit, parca cerandu-i o explicatie. Cum adica va fii sclavul lui? Lipsa de indiferenta a celuilalt il facu sa cedeze si nu indrazni sa intrebe nimic, vazand ca celalalt nici macar nu-l privea, fiind prea ocupat sa se imbrace. Se ridica de pe suprafata moale pe care se afla si-i urma exemplul ,luandu-si hainele pe el in graba. Se grabi sa paraseasca incaperea, insa fu oprit de catre Ritsu, care ii spuse pe un ton foarte serios:

-Iubirea asta ramane intre noi. Cum sa-ti spun eu...zise baiatul facand o mica pauza, cautandu-si cuvintele potrivite si apoi continuand, tu nu insemni nimic pentru mine! Ai fost doar o joaca, un fel mai placut de a incepe un nou an scolar. Nimic mai mult.
Auzind acestea, tanarul zambi sarcastic. Ar fi vrut sa-l ia la bataie deoarece nu suporta sa fie luat peste picior , mai ales de un baiat de bani gata, care se crede centrul tututor, insa nu o facu, multumindu-se sa-i arunce in fata o replica care sigur il enerva pe Ritsuka
-Chiar crezi ca m-as lauda ca m-am culcat cu tine? Esti dus rau, omule! In primul rand eu nu sunt pe invers, apoi am prietena si intr-un final nici nu esti bun la pat.

Parasi in graba incaperea, lasandu-l pe Ritsu singur si fara drept de replica. Nu intelegea cum isi putea permite sa-i vorbeasca asa, tocmai lui, fiul directorului.
-Raito...nici nu stii cu cine te-ai pus! Foarte usor as putea face sa fii dat afara! Insa deocamdata te voi lasa sa imi mananci din palma toata otrava; de abia apoi scap de tine. Avea de gand sa-l faca pe baiat sa plateasca pentru fiecare cuvant pe care il spusese.
Gandindu-se la asta nu fu prea atent pe unde merge si reusi sa se ciocneasca de cineva, aproape cazand. Privi persoana din fata sa, mai mult curios decat enervat si apuca sa ii analizeze fiecare trasatura. In fata lui se afla un barbat tanar, probabil nou pe aici.Tinse sa creada ca era unul dintre elevii din ultimul an, insa tinuta mult prea formala ii contrazicea supozitiile. Purta un costum negru, peste care se observa gulerul alb al camasii. Nu se puteau distinge multe prin materialul imbracamintii, asa ca Ritsu nu observa decat ca era o persoana destul de inalta cu un chip placut la privire.
Il studie de jos in sus, fiind surprins de aspectul fizic al acestuia. Chipul neobsnuit ce il avea, conturul migdalat al ochilor, irisul cu reflexii de argintiu, buzele pline, nasul mic si pielea alba, parul lung, ce ii acoperea fruntea si o parte din ochi, atingand deseori umerii, toate acestea iti dadeau o senzatie ciudata de amorteala.

Cu toate acestea baiatul nu se lasa fermecat de el si incepu sa tipe ca un apucat, fara ca macar sa stie cine era cel din fata lui. Habar n-avea daca e un simplu elev sau chiar un profesor, dar oricum pe el nu-l interesau astfel de lucruri. Singurul lucru cu adevarat important pentru el era acela de a fi respectat si ascultat de toata lumea, deoarece tatal lui avea foarte multi bani. Pana acum asa se si intamplase, nimeni nu-i refuzase niciodata nimic, fiindu-i indeplinite toate dorintele, oricare ar fi fost acelea. Primea mereu tot ceea ce vroia: bani, haine de firma, excursii in jurul lumii, la concerte avea cele mai bune locuri si uneori avea voie si in culise . Toate acestea se intamplau deoarece avea norocul ca tatal lui sa fie unul dintre cei mai bogati si influenti oameni din capitala nipona.
Insa chiar daca avea tot ce si-ar putea dori pe plan financiar, mereu ii lipsise dragostea parinteasca, sfaturile si invataturile pe care doar parintii le pot oferi copiilor lor. Poate si din aceasta cauza se comporta asa de rece cu cei din jur. In sufletul sau purta o durere mare, mama lui murise cand avea zece ani, iar tatal lui era mereu plecat, el ramanand acasa cu fratele lui mai mare si doica lor.
-Idiotule! tuna acesta. Nu poti sa te uiti pe unde mergi sau ai nevoie de o pereche de ochelari? Fa bine si misca-te din fata mea pana nu-ti trag vreo doua! continua baiatul pe acelasi ton ridicat. Nu pot sa cred ca azi dau numai peste idioti!
-Ai mare grija cum vorbesti, baietas! raspunse barbatul calm, privind spre Ritsuka .
-Ritsu! Aici erai? se auzi o voce blanda care venea din spatele baiatului. Ce faci aici? Te-am cautat peste tot!
De cei doi se apropie Kiro, care avea un zambet dulce pe fata. Parea atat de inocent, era ca si un copilas, unele persoane chiar intrebandu-se cum pot cei doi sa fie prieteni, cand sunt atat de diferiti.
-A...Kiro! Uite incerc sa pun la punct un idiot care habar nu are cu cine se pune! raspunse acesta privind dezgustat spre argintiu.
-Idiot? repeta Kiro, uitandu-se in jur sa vada despre cine e vorba, insa nu zari pe nimeni in afara de strain. A.....si unde anume este acesta?
-Cum adica unde? intreba baiatul exasperat. Si tu esti orb? Uite-l aici in fata ta! continua acesta aratand spre baiatul cu care se ciocnise.

Kiro se apropie de el si-i sopti la ureche ca acela e defapt un profesor, apoi se intoarse si schita un zambet fortat, insa si acesta ii pieri cand isi auzi prietenul, care incepuse din nou sa tipe
-Kiro! Cand mama naibii o sa intelegi ca nu ma intereseaza daca e profesor sau nu! In liceul asta eu fac regulile sau ai uitat cine sunt? Si tu,continua el intorcandu-se spre strain, nu afisa fata asta de gorila, ca te zbor din liceul asta! Ne-am inteles?
Baiatul il mai privi o ultima data si-i facu semn prietenului sau sa-l urmeze, indreptandu-se spre o locatie doar de el cunoscuta. Kiro il urma fara sa scoata vreo vorba. Stia ca in astfel de situatii cel mai bun lucru pe care il putea face era sa taca. Nu avea nici cea mai vaga idee unde vroia baiatul cu parul albastru sa-l duca, insa avea incredere in el. Il iubea neconditionat, chiar daca stia ca acesta doar se folosea de el. Continuara sa mearga pe holul lung si pustiu al liceului, deoarece toti ceilalti elevi se aflau afara, asistand la festivitatea de incepere a noului an scolar.

-Si zici ca tii la mine mai mult ca la un prieten? intreba acesta dintr-o data, oprindu-se si apropiindu-se de baiat.
Kiro incerca sa-si fereasca privirea de a lui, insa fara succes. Baiatul ii prinse chipul cu o mana, intorcandu-i fata spre el.
-A....pai...cam asa ce...ceva... reusi acesta sa spuna intr-un final, iar fata lui capata o nuanta rosiatica.
-Stii bine ca eu nu te iubesc...spue Ritsu apropiindu-se si mai mult de el. Dar asta nu inseamna ca...insa nu-si mai continua fraza, lasand faptele sa vorbeasca in locul lui.

Se apropie si mai mult de baiat, pana cand buzele lui fierbinti le atinsere pe cele ale prietenului sau. Il saruta, introducandu-si cu usurinta limba in gura celuilalt, explorandu-i fiecare coltisor, in timp ce mainile lui se plimbau in voie pe corpul lui Kiro, apasand pielea pana ce o simti incalzindu-se sub atingerile sale. Insistara mult asupra sarutului, care fusese la inceput pasional, devenind spre final violent. Atmosfera incepea sa se incinga. Dupa cateva minute Ritsu se opri si-l trase pe baiat intr-o sala din apropiere. Nu-si faceau grija ca i-ar putea prinde cineva, avand lucruri mult mai importante la care sa se gandeasca.
Kiro isi strecura mainile pe sub maieul baiatului, masandu-l cu delicatete. De mult asteptase aceste momente si nu-i pasa ca era doar o distractie in plus a prietenului sau. Ii indeparta repede maieul si incepu sa-l sarute pe gat, apoi cobor�i incet spre piept. Trasa linii umede pe trupul fierbinte al baiatului care parea sa se simte din ce in ce mai bine. Il prinse cu dintii de sfarcul drept, facandu-l sa scoata un tipat infundat. Continua sa-l sarute, pana cand la un momendat Ritsu schimba pozitiile, acum el se afla deasupra. Ii indeparta la randul lui tricoul si incepu sa-l sarute, lasandu-si amprenta pe gatul sau. Hainele incepura incet- incet sa dispara, lasand sa se vada doua corpuri perfecte si fierbinti, care tanjeau dupa atingerile pline de pasiune din partea celuilalt. Atmosfera se incingea cu fiecarea sarut.

Lui Ritsu ii placea sa vada cum trupul prietenului sau vibra sub atingerile sale. Se apropie de chipul sau, care avea o nuanta de rosu aprins si-l cuprinse cu o mana, apoi il saruta, introducandu-si fara probleme limba in gura baiatului, in timp ce cu cealalta mana il mangaia pe picior, apropiindu-se din ce in ce mai mult de acea zona si masand-o, cu miscari lente la inceput, care devenira apoi din ce in ce mai rapide. Atinse varful cu degetul mare impiedicand orice manifestare a placerii baiatului. Gemetele incepura sa iasa, rasunand in ecouri in sala goala de clasa. Se opri din sarutat si isi apropie gura de barbatia baiatului, incepand sa o sarute.
-Trebuie sa te pregatesti! il anunta Ritsuka inainte sa-l patrunda cu putere. Printre buzele lui Kiro isi facu loc un tipat de durere, apoi urmara altele in care durerea si placere se imbinau perfect, iar din ochii lui incepura sa curga cateva lacrimi cristaline, ce se prelingeau pe chipul fierbinte. Ritsu incepu sa-si miste soldurile, patrunzandu-l pe cel de sub el, din ce in ce mai repede, apoi ii acoperi buzele cu ale sale sarutandu-l pasional. Se termina mult prea repede totul, pana si Kiro, iar elevii deja trebuiau sa intre in clasa, as aca incheiara cu o ultima patrundere mai adanca si mai violenta decat celelalte, facandu-i pe amandoi sa ejaculeze.[i]
Sus In jos
Strawberry Delight!
Admin
Strawberry Delight!

MesajSubiect: Re: Iubire cumparata [yaoi]   Iubire cumparata [yaoi] Icon_minitime11/11/2009, 06:24

^deja m-ai pedepsit ca nu vrei sa-mi dai sezonul doi Sad(...ce vrei sa fac daca imi place asa mult? =((

deci raito a fost doar o joaca...nu ma asteptam [adica acum stiam, dar inainte nu ma asteptam :))]
si proful ala e asa bun =p~...poate iese ceva :>
ritsu chiar are tupeu, eu nu i-as fi zis idiot unui prof asa dragut :))
kiro se pare ca e mai fricos :-?
si ritsu isi cam bate joc si profita de el uuu

Citat :
Se apropie de chipul sau, care avea o nuanta de rosu aprins
mi-l si imaginez :)) ca un rac =))

ah si ultima scena e geniala :X

Citat :
Nu-si faceau grija ca i-ar putea prinde cineva, avand lucruri mult mai importante la care sa se gandeasca.
inca mai rad la faza asta =)). bine ca nu i-a prins cineva :))

neext ca iubesc fic-ul mitsu!!!!

kiiiss I love you
Sus In jos
difficult.song
Moderator
difficult.song

Localizare : Sub aripa unui inger intunecat si pe taramul unde pot respira numai vise. Si imi place aici :X

MesajSubiect: Re: Iubire cumparata [yaoi]   Iubire cumparata [yaoi] Icon_minitime11/11/2009, 06:37

wow!
in 2 doar d nexturi- 2 paride! Very Happy
deci... domnu mare si tare chiar sufera din cauza ca nu are dragoste parinteasca...?! nu se vede!!!!!
ce... faza.... in clasa... cu cel mai bun prieten ...

ma rog... NEXT Very Happy
Sus In jos
Strawberry Delight!
Admin
Strawberry Delight!

MesajSubiect: Re: Iubire cumparata [yaoi]   Iubire cumparata [yaoi] Icon_minitime11/11/2009, 06:43

ada, sa vezi cate partide vor mai urma :>
doar e fic yaoi de mitsu looove
Sus In jos
.Fancy underwear
Moderator
.Fancy underwear

Puncte : 6176
Data de inscriere : 01/11/2009
Varsta : 30
Localizare : Valsez peste visele imposibile.

MesajSubiect: Re: Iubire cumparata [yaoi]   Iubire cumparata [yaoi] Icon_minitime11/14/2009, 03:10

secs secs secs :>:>:>
De cand asteptam sa citesc un fic de la tine, mitsu. Cred ca astept sa ma pot apuca si eu de un fic de-al tau de luni( luni ca luna :)) ) si pot sa spun ca nu m-ai dezamagit deloc.
Stiam ca o sa scri genial :>
Mi-a placut inceputul desi am fost cam socat cand am vazut ca tot liceul era yaoi oarecum. Credeam ca o sa fie ceva mai ascuns de ochii lumii dar se pare ca lui ritsu nu ii pasa de ceilalti, el vrea doar sa ii futa de distractie si placere pe toti
Stiam ca Raito e o joaca dupa caracterul lui Ritsu, dar nu ma asteptam sa treaca de la o partida la alta atat de repede...
imbracat->dezbracat->sex->se imbraca->se dezbraca->sex :)) si asta a fost foarte tare.
next.
Sus In jos
difficult.song
Moderator
difficult.song

MesajSubiect: Re: Iubire cumparata [yaoi]   Iubire cumparata [yaoi] Icon_minitime12/1/2009, 07:31

cand vine nextul?! hai ca a trecut ceva timp Evil or Very Mad
Sus In jos
.Fancy underwear
Moderator
.Fancy underwear

Puncte : 6176
Data de inscriere : 01/11/2009
Localizare : Valsez peste visele imposibile.

MesajSubiect: Re: Iubire cumparata [yaoi]   Iubire cumparata [yaoi] Icon_minitime12/14/2009, 01:06

Mitsu eu cred ca ar fi cazul sa pui un next repede. A trecut mai mult de o luna!
Sus In jos
scarba.mica
Moddie fan-fic
scarba.mica

MesajSubiect: Re: Iubire cumparata [yaoi]   Iubire cumparata [yaoi] Icon_minitime12/15/2009, 02:50

Capitolul 3: Totul pentru razbunare

Totul decurge normal. Directorul isi tine discursul plicitisitor, in timp ce elevii stau cu telefonul in buzunar si castile in urechi, ascultand fel de fel de muzica. Ritsu il cauta cu privirea pe profesorul de care se ciocnise. Il vede in spate, stand pe un scaun si privind spre medalionul ce-l are la gat. Pare foarte semnificativ pentru el. Deodata simte cum ceva se intampla cu el. O roseata ciudata, care habar nu are ce inseamna, ii apare in obraji. Pune mainile pe fata dorind sa ascunda acea slabiciune de care da dovada.

"Ce se intampla cu mine? De ce imi bate inima asa tare? Ce inseamna asta? E prima oara cand simt asa ceva. Il vreau pe profesorul ala...si-l voi avea nu conteaza prin ce fel...chiar daca ar trebui sa-l droghez...va fii al meu...gandi acesta."

Profesorul ridica privirea si intalneste ochii plini de pasiune ai lui Ritsuka. Se uita unul la altul, fara ca nimic din jurul lor sa le atraga atentia. Fanteziile deja incep sa se strecoare in mintea baiatului. Simte cum sangele ii fierbe, cum focul pasiunii arde mocnit in el. Incepe sa simta o excitatie aparte pentru profesor. Oare este vorba doar de a face sex sau e ceva mai presus de asta?
Dupa cateva ore de plictiseala totala, directorul termina de zis tot ceea ce a avut. Printre sutele de reguli ce le au de respecat, se numara si interdictia ca elevii sa aiba o relatie mai mult decat strict profesionala cu profesorii, insa cine avea de gand s-o respecte? Putin il intereseaza pe Ritsuka daca ii permite cineva sau nu.
Elevii sunt poftiti in clase sa ia parte la prima ora de scoala. Ritsu paseste in sala de studiu. Isi arunca privirea pentru a vedea unde isi va petrece jumatate din zi. Clasa este luminoasa. Cele trei geamuri mari permit luminii sa intre nestingherita si sa mangaie cele trei randuri de banci. Tabla, carcera tuturor elevilor, se intinde pe peretele din fata clasei. Catedra profesorului este asemenenea unui birou cu multe sertare si incuietori ca intr-o inchisoare de maxima siguranta. Pe peretele de un portocaliu pal, sunt asezate doua harti foarte mari, una cu America si cealalta cu Japonia. Langa ele se pot observa tablouri cu scriitori celebri, ce au adus mandria Japoniei.
Toti asteapta ca Ritsuka sa isi aleaga o banca pana sa se aseze. Baiatul stramba din nas si se indreapta spre a treia de la geam. Ii place sa priveasca cerul si sa-si inece gandurile in infnitatea sa albastra ce acopera pamantul. Stie ca de undeva de acolo il priveste mama sa. Ii e atat de dor de ea. Chiar daca pare un baiat fara pic de suflet, asta este doar o masca ce o afiseaza in fata tuturor pentru ca sa para mai dur si sa fie respectat. Nu doreste sa raneasca pe nimeni, insa cirumstantele in care a trait pana acum, il determina sa apeleze la violenta. Se aseaza linistit in banca si-si intinde picioarele pe ea. Putin ii pasa ca este privit de ceilalti. Stie ca nu va fii deranjat de nimeni cat timp el detine puterea.
Langa el se aseaza o fata roscata , cu parul lung. se uita la el indelung si-i zambeste.Ochii ei rozalii par a-i urmari baiatului fiecare miscare. Ritsu o priveste atent, analizand-o de jos pana sus. Are o fustita rosie, in carouri ce-i pune foarte bine in evidenta picioarele superbe si posteriorul ademenitor. Camasa alba ii acopera sanii mari si mainile catifelate de printesa. O vesta visinie strange abdomenul fetei, scotand in evidenta un corp foarte bine facut si o talie mica. Fata sa nu este diferita de cea a unui inger. Buzele rosii par a cere sa fie sarutate, iar ochii sai cersesc pasiune. Spatele-i e acoperit de suvitele ondulate de par ce sunt stranse intr-o coada, iar bretonul ii acopera fruntea alba. Baiatul zambeste siret si inchide ochii intorcand capul spre geam, apoi cu o voce hotarata se adreseaza fetei.
-Tu, cine esti? Ia vino pana la mine. Imi place fata ta. Si ai un corp splendid.
Fata ezita putin, dar se ridica si se opreste langa baiat. Acesta nu asteapta nicio invitatie speciala si ii apuca barbia cu degetele, sarutand-o apasat. Limba sa isi face loc cu usurinta in gura fetei, care ramane uimita de gestul baiatului. Ritsu o trage la el in brate si o aseaza pe genunchi sai. Chiar ii place fata. I se pare interesanta, mai ales felul ei de a privi.
-Si, ia zimi tu, papusa, care e numele tau si ce cauti in scoala asta de retardati? intreba acesta, stiind totodata ca se jigneste si pe el. N-ai vreun curs de modelling?
-Um...Pai ma numesc Ayaka si cu privinta la liceu, ei bine m-am hotarat sa vin aici deoarece am auzit ca poti sa-ti duci veacul fara sa fii deranjat de nimeni. Mama mi-a zis pana sa moara ca , daca vreau sa scap de saracie, trebuie sa invat. Ei bine, nu am avut nevoie de asta pana acum. Corpul meu mi-a adus destui bani cand am pozat in reviste pentru adulti.
Ritsuka o priveste uimit. Parca se vede pe el prin ea. Incearca sa apeleze la orice mijloc pentru a razbii in viata. Isi da imediat seama ca parintii ei sunt la fel ca ai lui. De fapt tatal sau. Ce fel de parinte si-ar fii lasat copilul gol, in fata a milioane de oameni. Zambeste dulce si o saruta pe fata pe frunte. Gestul lui uimeste toata clasa. Toti au ramas cu gurile cascate, ca si cum ar fii vazut cine stie ce minunatie. Insa este un adevarat miracol ca Ritsuka sa se comporte bine cu cineva.
Usa se deschide si intra noul profesor de limba engleza, insa Ritsuka este prea ocupat cu buzele fetei pentru a observa ca cineva se indreapta cu pasi rapizi spre el.
-Vi se pare voua ca locul asta seamana cu un bordel? intreba indignat profesorul. Imediat in bancile voastre sau zburati amandoi afara.
Ritsuka intrerupe sarutul si ridica privirea plina de ura inspre persoana care indrazneste sa-l deranjeze. Ramane un pic uimit cand observa ca e chiar profesorul in care a intrat mai devreme. Da ochii peste cap si ii face semn fete sa se aseze la ea in banca.
-Ce naiba vrei, bosorog impotent? Nu vezi ca sunt ocupat. Ia mai bine veziti de preotia ta si scuteste-ma cu toate cacaturile tale. Dute-n...
-Baietasule, ai grija cum vorbesti. Nu uita ca aici eu dau comanda, tu o executi. Inchide gurita aia daca nu vrei sa ti-o inchid eu. Si crede-ma ca ma pricep mult mai bine la asta, decat vei sti tu vreodata! ii raspunse barbatul pe un ton rece, lingandu-si buzele rozalii si zambindu-i. Cat despre partea cu impotentul, asa o sa ajungi tu daca te mai bagi in tot felul de rahaturi. Crezi ca daca ai bani, poti cumpara tot? Nu observi ca n-ai niciun prieten adevarat care sa te sfatuiasca, ci numai sclavi care sa faca ceea ce doresti? Cu cati din clasa asta te-ai culcat? Ii pot numara doar aruncandu-mi o privire la chipul lor. Sa-ti iasa ideea aia fixa din cap, nu esti seful aici. Daca vrei sa te imblanzesc, te astept diseara la mine! ii sopteste profesorul la urche. Si apropo, care ziceai ca e numele tau?intreba acesta intorcandu-se cu spatele spre el.
Se uita la ceilalti elevi si se duce in fata clasei.
-Eu ma numesc Jeff Edzon si sunt noul vostru profesor de limba engleza. Nu vreau sa mai vad gesturi ca ale colegului vostru. Daca vreti chiar asa mult s-o faceti, luati-va o camera. Dar la mine in clasa faceti ce zic eu, fie ca aveti bani sau nu, eu va voi trata pe toti la fel, sa va fie clar. Ai inteles, domnule mandrie mare?
Ritsuka este turbat de furie. Profesorul ala stupid indrazneste sa comenteze la adresa lui. Dar ii va da el o lectie in seara asta, pe care nu o va uita niciodata. Nu ii place sa lase lucrurile nerezolvate. Vrea sa-l imblanzeasca, pentru asta va trebui sa-i arate ce fel de fiara poate sa fie.
-Ritsuka. Ritsuka Kenshin!Asta e numele meu, raspunse tanarul cu voce tare.
Profesorul deschide ochii mari si scapa carnetul din mana. Un tremur subit ii pune stapanire pe corp. Nu-si poate controla manile, ce par a se ridica spre gatul baiatului. Furia il orbeste, dar isi da seama inainte sa faca vreo prostie. Se apleaca, isi ia carnetul si se intoarce cu spatele la baiat, ignorandu-l complet. Ce se intampla cu el? De ce a reactionat asa? Oare este chiar vorba despre acea familie Kenshin sau este doar o pura intamplare. Insa caracterul baiatului, ii mai da un motiv sa creada ca este vorba despre aceleasi persoane. Forta de care da dovada, instinctul de a conduce il fac sa para acelasi om ingrozitor ca si tatal sau. Ar fi vrut sa faca ceva chiar acum, sa-l omoare. Insa nu e bine asa, trebuie sa-l faca sa sufere pana-n adancul sufletului. Dar cum va face asta?
Toata lectia a predat-o ganditor. Amintirile i-au invadat mintea ca un val urias ce-si face loc pe tarmul pustiu, luand cu el tot ce intalneste in fata sa. Stie ce trebuie sa faca. Il va cuceri pe baiat. Insa oare va putea? Pentru asta va trebui sa devina sclavul sau si sa respecte tot ce zice el. Cum sa faca asta cand personalitatea sa puternica nu-l lasa. Chiar daca are douazeci si trei de ani, inca este destul de tanar. Dar de ce a venit aici? Nu ca sa-si razbune tatal mort? Si se pare ca Dumnezeu a fost de partea sa si l-a intalnit pe fiul acelui criminal.
Ora trece greu. Elevii nu par a fi atenti la nimic din cele predate de el. Simte cum doi ochi reci ii urmaresc fiecare miscare. Intoarce privirea spre Ritsuka si ii zambeste siret. Ei bine, la acest mic suras, baiatul se inroseste ca un mar copt. Intoarce imediat capul spre geam si isi acopera obrajii cu palmele. Tine un creion in gura, din care musca ocazional, de fiecare data cand il priveste profesorul. In sfarsit, dupa o ora plina de chin, soneria se aude si elevii dau buzna afara. Singurul care nu se grabeste este Ritsuka. Asteapta ca toti sa iasa din clasa si zambeste siret, masarandu-l pe Jeff din cap pana-n picioare.
-Hei, tu nu pleca! afirma baiatul mergand spre profesor.
Sus In jos
difficult.song
Moderator
difficult.song

MesajSubiect: Re: Iubire cumparata [yaoi]   Iubire cumparata [yaoi] Icon_minitime12/16/2009, 04:41

Citat :
Il vreau pe profesorul ala...si-l voi avea nu conteaza prin ce fel...chiar daca ar trebui sa-l droghez...va fii al meu...gandi acesta."
^ce face?!?! woooow

Asta este un next super lung
nici nu stiu de unde sa incep

Citat :
Dar la mine in clasa faceti ce zic eu, fie ca aveti bani sau nu, eu va voi trata pe toti la fel, sa va fie clar. Ai inteles, domnule mandrie mare?
Bun.. asta e bine ...
Citat :

Stie ce trebuie sa faca. Il va cuceri pe baiat. Insa oare va putea? Pentru asta va trebui sa devina sclavul sau si sa respecte tot ce zice el.

hihihi... dabea astept sa vad cum iese chetsia asta!

Citat :
Tine un creion in gura, din care musca ocazional, de fiecare data cand il priveste profesorul.
^Bolnav :X
Citat :
-Hei, tu nu pleca! afirma baiatul mergand spre profesor.
ooooo.... =))

Bine, clar vreau next! :X:X
Sus In jos
Jinxx.

Jinxx.

Puncte : 5499
Data de inscriere : 28/11/2009

MesajSubiect: Re: Iubire cumparata [yaoi]   Iubire cumparata [yaoi] Icon_minitime12/20/2009, 23:39

Îmi place ficul.Îmi place în general yaoi/shounen-ai.Cred că l-am citit pe tot acum ceva timp :-??.Oricum,bună treabă.Probabil singura parte care nu-mi place e că repeţi destul de de mult "trupul lucrat".În rest,ideea e foarte interesantă şi ai acel ceva care mă face să citesc mai departe şi să aştept next-ul :))
Sus In jos
Inna

Inna

Puncte : 5523
Data de inscriere : 23/01/2010
Localizare : Micul Paris

MesajSubiect: Re: Iubire cumparata [yaoi]   Iubire cumparata [yaoi] Icon_minitime1/28/2010, 02:30

Da..ideea este interesanta....chiar m-ai facut sa fiu super curioasa..astept next Evil or Very Mad
Sus In jos
http://jellybeanxoxo.hi5.com
Strawberry Delight!
Admin
Strawberry Delight!

MesajSubiect: Re: Iubire cumparata [yaoi]   Iubire cumparata [yaoi] Icon_minitime2/4/2010, 15:00

un next pana maine, te rog!
Sus In jos
literarry isane
Moddie fan-fic
literarry isane

Puncte : 5748
Data de inscriere : 23/02/2010
Localizare : intr-un nor de fum..

MesajSubiect: Re: Iubire cumparata [yaoi]   Iubire cumparata [yaoi] Icon_minitime2/24/2010, 10:48

Hello!
Ar trebui sa spun ca ce m-a atras sa citesc ficul tau a fost genul adica yaoi de care eu sunt cam legata;mai ales dupa lecturile mele enorme de manga si ficuri,plus cateva vizionari de anime.

Trebuie sa recunosc ca-mi plac mult personajele si as vrea sa vad cum evolueaza relatia dintre Ritsuka(parca asa il chema) si noul profesor.

Pot sa zic ca-mi place si comportamentul personajului principal,chiar daca e plin de el si altele.Ma bucur intr-un fel ca nu se lasa condus si tare ma roade curiozitatea..vreau sa aflu cat de mult il pot schimba sentimentele alea pentru prof.

Despre yaoi-ul din nexturi nu am ce sa zic,deoarece la aceste scene nu prea comentez.Fiecare autor are stilul lui si nu poti sa-i impui ceva;e ca si cum i-ai baga pe gat fanteziile tale.

In unele locuri poate as fi vrut mai multa descriere(si aici nu ma refer la scenele alea) ci la restul pasajelor.Eu fiind o fixista cu descrierea iti spun sa mai ai grija..dar daca zici ca e mai vechi scris atunci nu ma mai leg asa mult.

Succese si astept next!

Chu!
Sus In jos
x:LoLliPop:x

x:LoLliPop:x

Puncte : 5545
Data de inscriere : 06/01/2010
Localizare : undeva, departe de aiki...visand la ziua in care va fi k inainte

MesajSubiect: Re: Iubire cumparata [yaoi]   Iubire cumparata [yaoi] Icon_minitime3/20/2010, 14:49

Bv..imi plc ideea in general :)

Iar asta se crede mare si tare
Si totusi are suflet..Wow, la asta chiar nu ma asteptam
Ii plc de profesor ? O_o
E ciudat, iar tot ce e ciudat e diferit..
concluzie: ce e diferit e mai bun, in cazul asta mai frum Very Happy
Ador perspectiva lui Ritsuka, desi e cam obsedat de conducere0

Si..care e pov familiei Kenshin ? /:)
Ahh..deci profesorul asta a venit aici k sa-si razbune tatal care a fost omorat de tatal lui Ritsu? foarte complicat :)

Descrii foarte amanuntit, ceea ce ma face sa vreau mai mult looove
Chiar nu se vede k e al doilea fic yaoi :p
Bv, astept next si sunt foarte curioasa Very Happy
Sus In jos
Strawberry Delight!
Admin
Strawberry Delight!

MesajSubiect: Re: Iubire cumparata [yaoi]   Iubire cumparata [yaoi] Icon_minitime6/25/2010, 01:01

Mutat la arhiva!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Iubire cumparata [yaoi]   Iubire cumparata [yaoi] Icon_minitime

Sus In jos

Iubire cumparata [yaoi]
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Iubire intre doua litere din alfabet

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Green Blood :: Arhiva :: Dropped Fan-Fics-
Mergi direct la: